Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 22. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Kaut kas vai kāds sestdien neļaus Aunam brīvi elpot, tāpēc "klupšanas akmens" likvidēšanai būs jāiztērē zināms daudzums enerģijas rezervju (kuras, starp citu, Aunam šajā dienā būs gandrīz neierobežotas). Tas jādara "stingri, bet uzmanīgi", citādi no problēmām nevarēs izvairīties. Vispār jau horoskops iesaka dienu pavadīt aktīvi, tostarp neaizmirst par fiziskām aktivitātēm.

Sestdien Aunu kaut kas var atturēt no izšķiroša soļa attiecībās: iespējams, viņam nebūs drosmes pateikt vai izdarīt kaut ko ļoti svarīgu. Horoskops mudina būt patiesam gan ar mīļoto cilvēku, gan ar sevi. Beidziet izdomāt attaisnojumus, neatlieciet uz citu dienu to, ko varat un ko vajadzētu izdarīt sestdien!

Sestdien, lai ko arī Vērsis apņemtos, viņš šo lietu uztvers tik nopietni, it kā no tās būtu atkarīga viņa dzīvība! Tas ir lieliski, ja runa ir par darbu vai patiešām svarīgiem projektiem. Tomēr pat ikdienišķās lietās Vērsis centīsies iet uz priekšu, šaujot ar lielgabalu pa zvirbuļiem. Šāds izrāviens visās frontēs vienlaikus var apdraudēt Vērša veselību. Lai tas nenotiktu, viņam sestdien skaidri jānosaka prioritāte, izlemjot, kas ir viņa dedzības cienīgs un kas nē.

Sestdien zvaigznes Vērsim iesaka atslābināties, ļaujot notikumiem attīstīties savu gaitu. Pēdējā laikā viņš pārāk centies kontrolēt visu, kas saistīts ar attiecībām un jūtām, cīnoties par savu mīlestību. Dažreiz šī taktika ir patiešām noderīga, bet sestdien derētu no tās atteikties. Nevajadzētu izdarīt spiedienu uz citiem un uzstāt uz savu. Ja situācija nostājas pret Vērsi, labāk vienkārši paiet malā un paskatīties apkārt: varbūt tā vietā, lai mēģinātu salīmēt veco krūzi, vērts izmēģināt veiksmi kādā citā vietā?

Sestdien Dvīņi demonstrēs savu pārākumu apkārtējiem, pat to nevēloties - viņiem vienkārši viss izdosies perfekti! Horoskopa zvaigznes apveltīs viņus ar enerģiju, apņēmību un inteliģenci, pateicoties kuriem Dvīņi spēj atrisināt visaktuālākos jautājumus.

Sestdien zvaigznes iesaka Dvīņiem padomāt, ko darīt, lai stiprinātu attiecības. Ja viņi izjūt stabilitāti un personīgā dzīve iegājusi mierīgā gultnē, ir pienācis laiks to dažādot, pirms tā pārvēršas par ieradumu! Varbūt Dvīņi vai viņu partneris jau jūtas noguruši no ikdienas un rutīnas? Tad ir visas iespējas padarīt šo dienu neparedzamu! Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka mīlestībai kā gaiss nepieciešami svaigas emocijas un jauni iespaidi. Bez tiem tā ātri izplēnēs.

Sestdien Vēzim pat nepazīstamā sarunu biedrā būs iespēja atrast dvēseles radinieku! Diena viņam dāvās patiesumu, tiešumu un vēlmi komunicēt - pirmkārt ar tiem, kas viņam ir dārgi. Tomēr Vēzis arī vēlēsies iegūt jaunas paziņas vai iepazīt kādu tuvāk. Negaidītākais cilvēks - bērns, kolēģis, gadījuma ceļabiedrs - sestdien viņam var kļūt par sirsnīgu kompanjonu, saruna ar kuru Vēzim liks aizdomāties par daudzām lietām.

Sestdien Vēzim jābūt gatavam tam, ka ne visus viņa vārdus vai darbības uztvers adekvāti. Mīļotais cilvēks tos var interpretēt pilnīgi savādāk, un pat apvainoties vai sadusmoties. Ja tas notiks, Vēžiem tā vietā, lai sastrīdētos ar partneri, viņam mierīgi jāpaskaidro, ko Vēzis patiesībā ar to visu domājis - un situācija uzlabosies.

Lauvai sestdien nevajadzētu steigties! Horoskopa zvaigznes brīdina viņu par kļūdām, kas saistītas ar neapdomātu, spontānu rīcību un vēlmi visu izdarīt pēc iespējas ātrāk. Pat ja Lauva ir pilnīgi pārliecināts par saviem lēmumiem, viņam vajadzētu tos vēlreiz pārdomāt, vai arī labāk - atlikt uz vēlāku laiku. Sestdien situācija viņam var piespēlēt svarīgus, liktenīgus jautājumus, kas nozīmē, ka cena par nepareizu atbildi būs diezgan liela.

Sestdien Lauvai būs iespēja vakaru pavadīt jautri. Galvenais ir pārvarēt savu nevēlēšanos un iziet no mājas (kaut vai virtuāli)! Zvaigznes iesaka viņam pieņemt jebkuru uzaicinājumu doties ārā. Saziņa bez robežām ir mūsdienu stiprā puse. Tā sola Lauvai labas izredzes, iespēju atrast interesantu romantisku paziņu un varbūt pat satikt mīlestību.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Jaunavai demonstrēt savu spēku kādā jautājumā - tas viņai nodrošinās vēlamo rezultātu. Diena piešķirs Jaunavai pārliecību par sevi, izlēmību un mierīgumu, tāpēc viņa varēs demonstrēt stingrību visos svarīgos jautājumos - gan darbā, gan ģimenē. Pateicoties Jaunavas principiālajai nostājai un spējai palikt pie sava, apkārtējiem sestdien būs jāņem vērā viņas viedoklis, gribot negribot meklējot kompromisus.

Sestdien Jaunavai jābūt uzmanīgai, komunicējot ar mīļoto cilvēku. Gan viņai, gan partnerim šajā dienā nebūs nosliece uz diplomātiju un viņu nervi būs saspringti! Spriedze jebkurā brīdī var izlauzties un pāriet strīdā. Ja Jaunava neiztur un izpauž savas dusmas vai neapmierinātību, viņai jāatrod sevī spēks un takts, lai savlaicīgi atvainotos.

Deils Kārnegī ieteicis: “Esiet aizņemti. Tās ir lētākās zāles uz zemes - un vienas no visefektīvākajām." Šis padoms sestdien derēs Svariem: lai justos labi, viņiem jābūt aizņemtiem. Tomēr monotons darbs tam nebūs piemērots. Horoskops Svariem iesaka: izvirziet sev vērienīgu, bet sestdien sasniedzamu mērķi, piepildiet to un vakarā izjūtiet patīkamu apmierinātību.

Sestdien Svariem ieteicams izsvērt iekšējos svaros visus pašreizējo attiecību plusus un mīnusus. Viņu šaubīšanās ir dabiska: daudz kas mīļotajā cilvēkā patiesi iepriecina, bet ir arī daudz, kas mazina dedzību. Svariem jācenšas objektīvi paskatīties uz situāciju, it kā no malas - sestdien viņu loģika spēs dominēt pār jūtām.

Sestdien Skorpions ar visiem spēkiem mēģinās paslēpties no citu cilvēku uzmācīgās uzmanības un mēģinājumiem bez ceremonijām iebrukt viņa dzīvē. Diena viņu pamudinās mierīgi nodarboties ar savām darīšanām, bet apkārtējie cilvēki viņu ik pa brīdim traucēs: pieprasīs, lūgs, izvirzīs pretenzijas. Līdz dienas beigām Skorpiona dvēselē var uzkrāties milzīga spriedze: ar vienu dzirksti pietiks, lai notiktu spēcīgs sprādziens!

Sestdien Skorpionam vajadzētu padomāt par to, kas viņam traucē virzīties uz priekšu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņu kavē kaut kas no pagātnes: senas vilšanās vai veca mīlestība? Skorpionam vajadzētu mēģināt nocelt šo nevajadzīgo nastu no pleciem, lai sāktu dzīvot un mīlēt šodien. Tikai dzīvojot tagadnē, viņš varēs sev radīt pelnīto nākotni!

Sestdien Strēlnieks var neizlēmīgi sastingt uz vietas, savukārt apstākļi liks viņam aktīvi iejaukties notiekošajā. Lai visu izdarītu pareizi, horoskops iesaka izslēgt emocijas un vadīties vienīgi pēc loģikas. Strēlniekiem sestdien viskaitīgākā būs iegrimšana pārdomās. Atmet šaubas par sevi un, ja jādara kaut kas tāds, ko iepriekš neesi darījis, vienkārši izmanto meklētājprogrammas palīdzību - šajā dienā pašmācības spējas būs gandrīz neierobežotas.

Sestdien Strēlnieks būs apņēmības pilns mīlestības vārdā gāzt kalnus. Viņš precīzi zinās, kā un ko darīt, lai viņa personīgā dzīve būtu perfekta. Viņš būs pārliecināts par sevi un neļaus nevienam iejaukties viņa plānos. Žēl tikai, ka tas viss notiks vienīgi viņa fantāzijās... Horoskops apliecina: liels daudzums Strēlnieka enerģijas tiks tērēts iekšējiem dialogiem un visu neticamāko ideju apdomāšanai, savukārt patiesībā Strēlnieks pat nevarēs piespiest sevi par to parunāt, kur nu vēl - rīkoties. Mēģiniet piepildīt vismaz vienu no savām brīnišķīgajām idejām!

Sestdien apkārtējie tā vien kaitinās Mežāzi. Pat ja viņi tieši nestāsies ceļā un nekādā veidā nevarēs iejaukties darbā, Mežāzim var šķist, ka viņi novērš uzmanību no svarīgām lietām jau ar savu neorganizēto izskatu vien. Lai atbrīvotos no neapmierinātības, Mežāzis sestdien veltīs daudz laika un pūļu, lai vestu pie prāta blakus esošos cilvēkus. Cilvēkiem savukārt šķitīs, ka Mežāzis viņiem piesienas ne par ko un būtībā viņiem būs taisnība.

Sestdiena Mežāzim būs daudzsološa romantiskajā jomā! Viņa pūles netiks izniekotas. Ja Mežāzis dosies uz randiņu ar mīļoto cilvēku, tas solās simtprocentīgi izdoties, abus bagātinot ar jaunām sajūtām, dāvājot maigumu un jūtu harmoniju. Ja Mežāzis joprojām ir viens, sestdien viņam būs iespēja satikt interesantu cilvēku un pavadīt viņa sabiedrībā jauku vakaru.

Sestdien Ūdensvīram būs iespēja saskarties ar ko jaunu un interesantu, kas nākotnē ietekmēs viņa likteni! Varbūt tas būs cilvēks, vai varbūt jaunas zināšanas, aizraujoši iespaidi vai jūtas. Ūdensvīrs sestdien būs apņēmības pilns iet vai pat skriet uz priekšu, pretim savam liktenim. Viņa prāts un sirds būs atvērti, un zinātkāre mudinās rīkoties drosmīgi un negaidīti!

Sestdien Ūdensvīram jābūt reālistam visā, kas saistīts ar kopīgiem plāniem. Dienā ir tikai 24 stundas, un viņš šajā periodā vēlēsies paveikt gandrīz vairāk nekā visā nedēļā! Ūdensvīram vajadzētu ņemt vērā mīļotā cilvēka padomu (viņam būs prātīgāks skats uz visu) un jāsagatavojas tam, ka viņam nāksies atlikt kādu daļu no sestdien plānotā. Bet viss pārējais izdosies lieliski.

Sestdien Zivis var sastapties ar opozīciju! Kāds var pateikt ļoti nepatīkamas lietas tieši sejā. Tomēr tas, visticamāk, nesamulsinās Zivis: viņas būs kaujinieciski noskaņotas un nelaidīs garām iespēju konkurentu samalt miltos... Vai arī sadraudzēties ar viņu. Neko darīt - sestdienas Zivju lēmumi citiem var šķist paradoksāli. Patiesībā Zivis aprēķinās situāciju vairākus soļus uz priekšu, kaļot drosmīgus un tālejošus plānus.

Sestdien Zivis vēlēsies pilnīgu atklātību ar mīļoto cilvēku, taču horoskops iesaka pavērot partnera reakciju: vai viņš tagad ir gatavs atklāti runāt par savām jūtām? Zivis var sākt ar sevi un runāt par to, kas viņas satrauc vai dara laimīgas. Šī vienkāršā tehnika palīdzēs atvērties arī partnerim. Zvaigznes sola, ka sestdienas vakars sagādās patīkamākos sirsnīgas tuvības un patiesas garīgās vienotības mirkļus, ja Zivis atradīs sevī spēku ierobežot vēlmi uzreiz noskaidrot visas partnera jūtas un domas.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!