Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 7. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Aunu ieskaus azarta, sacensību gara un spēka enerģija, kas viņu iedvesmos visu dienu! Konkurss vēl nav sācies, bet Auns jau ir apņēmības pilns kļūt par uzvarētāju. Tomēr horoskops brīdina: kāda cita aktivitāšu, kas risināsies tieši ap Aunu, novērošana var nest lielāku ieguvumu nekā dalība cīņā par balvu. Vispār jebkurā situācijā šajā dienā horoskops iesaka Aunam vispirms kārtīgi apdomāt, pirms kļūt par aktīvu tās dalībnieku, un vēl jo vairāk - pirms nostāties vienā vai otrā pusē.

Piektdien Auns diez vai varēs pilnībā koncentrēties uz darbu vai mācībām: viņa domas aizņems mīļotais cilvēks, attiecības, nākotnes plāni. Nemokiet sevi: saplānojiet romantisku vakaru un, ja dzīvojat kopā, atrodiet iespēju pabūt tikai divatā ar savu dvēseles radinieku. Auns, kurš joprojām meklē savu mīlestību, piektdien var būt par to īpaši noraizējies. Horoskops iesaka: nesēdi dīkā, rīkojies! Kas var būt vieglāk? Iesākumam vienkārši reģistrējies iepazīšanās vietnē.

Piektdien Vērsis var pārsteigt citus ar negaidītu pieeju kādam jautājumam. Iespējams, viņš spēs piedāvāt elegantu risinājumu problēmai, ar kuru daudzi cilvēki nesekmīgi cīnījušies! Diena piešķirs Vērsim nestandarta domāšanu, un tas viņam palīdzēs paskatīties uz daudziem uzdevumiem no jauna skatupunkta. Īpaši to jutīs radošie Vērši, kuri piektdien piedzīvos iedvesmas pieplūdumu.

Piektdien, lai arī cik sarežģīta būtu Vērša situācija attiecībās ar mīļoto cilvēku, viņš spēs to uzlabot! Viņa delikātums, draudzīgums un humora izjūta izrādīsies labākie ieroči pret partnera aizkaitinājumu. Protams, Vērsim būs jābūt pacietīgam. Bet ticiet mums, tas būs tā vērts: Vērsim piektdien būs iespēja sajust, ko jūt zvēru dresētājs, kad briesmīgie lauvas paklausīgi apguļas pie viņa kājām.

Piektdien Dvīņi būs ārkārtīgi neatkarīgi! Jebkurus mēģinājumus dot viņiem padomu vai mēģināt tos kontrolēt, viņi uztvers kā personisku apvainojumu. No vienas puses, šāda nostāja draud pārvērsties konfliktos ar citiem. No otras puses, neatkarīgie Dvīņi piektdien nepieņems nekādus ietvarus un robežas, un tas var pozitīvi ietekmēt viņu darāmos darbus. Tur, kur citi desmit reizes paklūp, Dvīņi piedāvās svaigu, netradicionālu risinājumu.

Dvīņi piektdien atradīsies savas seksuālās pievilcības virsotnē! Runa nav par ārējiem aksesuāriem - kostīmu vai dekoratīvo kosmētiku, bet gan par iekšējo stāvokli: Dvīņos šajā dienā pamodīsies pirmatnējais spēks, kas ar savu dzīvniecisko magnētismu piesaistīs pretējo dzimumu. Tāpēc ķeriet apbrīnas pilnus skatienus un komplimentus!

Horoskops brīdina: problēmas personiskajā dzīvē piektdien var traucēt Vēzim darbā vai risināt citas svarīgas problēmas. Aizdomājies Vēzis zīmēs ziedus un tauriņus uz atskaitēm un sanāksmē palaidīs garām vissvarīgāko informāciju. Horoskops iesaka sirdslietu problēmu risināšanu atlikt uz vakaru, un dienas laikā mēģināt veikt ikdienas darbu. Parādīt izcilus darba rezultātus droši vien neizdosies, taču nepieciešama vismaz kaut kāda aktivitāšu imitācija. Citādi Vēža lidināšanos mākoņos apkārtējie var pārtraukt ne tajā delikātākajā veidā.

Ja nesen Vēzis izjuta zināmu neapmierinātību par attiecībām ar mīļoto cilvēku, tad ir pienācis laiks visu labot! Mīlestības horoskops apgalvo, ka piektdiena ir sasisto trauku salīmēšanas diena. Salabstiet, ja sastrīdējāties, dažādojiet attiecības, ja nomāc ikdienas rutīna. Jebkura sižeta attīstībā ir kāpumi un kritumi, nu ir pienācis brīdis uzņemt augstumu! Vēzis, kurš atrodas romantiskos meklējumos, var iegrimt mīlas atmiņās. Neidealizējiet savu pagātni, labāk pievērsiet skatienu tiem, kas atrodas tuvumā...

Piektdien Lauva jau no paša rīta var sajust sevī līdera tieksmes! Tas nenozīmē tikai to, ka viņš pēkšņi vēlēsies pakomandēt citus - svarīgākais ir tas, ka apkārtējie piektdien ieklausīsies viņa vārdos. Lauvas izteikumi būs pārliecinoši, pateicoties tiem viņš viegli varēs piesaistīt uzmanību, raisīt interesi, pārliecināt, ka viņam ir taisnība. Tieši tas - savu projektu un ideju popularizēšana - Lauvai būtu jāveic piektdien. Dienas veltīšana mājas darbiem būtu nepiedodama greznība.

Piektdien Lauvai būs visas iespējas ielikt jaunu trofeju savā mīlas uzvaru krātuvē! Iespējams, ka šajā dienā viņš pamanīs, ka kāds no viņa kolēģiem vai paziņām ir īpaši ieinteresēts. Tomēr horoskops brīdina, ka Lauvai nevajadzētu izmantot kāda romantisko interesi savtīgos nolūkos - un tieši tāds kārdinājums viņam piektdien varētu būt.

Piektdien apkārtējie (arī tuvinieki) tā vien pārbaudīs Jaunavas pacietību. Nav brīnums, ka kādā brīdī kauss pārpildīsies un Jaunava var eksplodēt! Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes piektdien Jaunavai iesaka pamazām nolaist tvaiku, negaidot, kamēr tas pats izlauzīsies. Labāk visu dienu kurnēt un niķoties, nekā turēt dusmas sevī līdz pēdējam, un tad sarīkot grandiozu skandālu!

Piektdien Jaunava būs emocionāla un spēs mušas padarīt par ziloņiem it visā – vai tas būtu kas labs vai slikts. Zvaigznes brīdina, ka tieksme dramatizēt situāciju var traucēt viņai, kad paliek divatā ar mīļoto cilvēku. Piektdien ne katrs spēs izturēt Jaunavas vētraino emociju svārstības! Jaunavai jāsavaldās, komunicējot ar partneri, ja nevēlas viņu nobiedēt.

Piektdien Svarus var gaidīt daudzi pārsteigumi! Iespējams, ka pateicoties tiem, viņi uz dažām lietām varēs paskatīties pavisam no jauna skatupunkta. Varbūt tajās lietās, ar kurām viņi nodarbojas, parādīsies jauni fakti, vai kāds no apkārtējiem cilvēkiem parādīs sevi no pilnīgi negaidītas puses. Protams, tas viss novērsīs Svaru uzmanību no aktuālajiem darbiem, taču arī sniegs svaigus iespaidus.

Vienkāršie ceļi? Piektdien Svari negribēs par tādiem pat dzirdēt! Mīlestības attiecībās šajā dienā viņi būs gatavi iet aplinkus un slepenos ceļos. Taču horoskops brīdina Svarus atturēties no intrigām un alegorijām: runājiet ar savu mīļoto atklāti, tieši, bez mājieniem un starpniekiem. Tas ir vienīgais veids, kā šajā dienā saprasties un izvairīties no aizvainojuma. Svariem nevajadzētu gaidīt, ka otrā pusīte viņus sapratīs bez vārdiem.

Piektdien Skorpions var atkal un atkal demonstrēt kašķīgu garastāvokli. Ja tuvumā piemērots upuris neatradīsies, viņš var pavērst neapmierinātību uz sevi, pievēršoties psihoanalīzei, tas ir, paškritikai. Horoskops brīdina par perfekcionismu: tik labi , kā vēlas Skorpions, diez vai izdosies, taču daudz nervu gan tiks iztērēti. Vēl viena Skorpiona šīs dienas garastāvokļa iezīme būs vēlme gremdēties atmiņās, un tas, kas notika pagātnē, viņa atmiņā parādīsies ideālistiski rozā dūmakā.

Attiecībās piektdien Skorpionam var šķist, ka gliemežvāks, kurā viņš ir paslēpies, kļūst plānāks. Tas var izpausties kā Skorpiona paaugstināta emocionalitāte un sentimentalitāte, kā arī tas, ka viņš būs neaizsargātāks un vieglāk ievainojams nekā parasti. Mīļotais cilvēks, pat negribot, spēs viņu aizvainot ar jebkuru neapdomātu vārdu! To viņš gan varēs viegli izlabot, izmantojot maigumu. Skorpiona aizvainojums pret tik spēcīgu ieroci būs bezspēcīgs!

Piektdien Strēlnieks varēs pilnībā atklāt savus organizatoriskos talantus - pat ja pirms tam tie gulēja ciešā miegā. Uzdot citiem uzdevumus, sadalīt pienākumus, raisīt entuziasmu - tas viss piektdien būs Strēlnieka ziņā. Tomēr, pat ja Strēlniekam nebūs iespēju vadīt citus, piektdien viņš varēs lieliski organizēt vismaz pats sevi. Arī tas nav maz.

Strēlniekam ļoti būs vajadzīgs mīļotā cilvēka atbalsts: daži notikumi var viņu izsist no garīgā līdzsvara, un, lai to kompensētu, viņam būs nepieciešami papildu "apskāvieni". Lai iegūtu nepieciešamo maiguma un mīlestības daļu, Strēlniekam nevajadzētu nest savu slikto garastāvokli uz mājām - pastāsti dvēseles radiniekam par savām problēmām, bet neizgāz sliktās emocijas uz viņu. Citādi mierinājuma vietā pretī vari saņemt jaunu negāciju devu.

Piektdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim turēties pēc iespējas tālāk no tenkām un intrigām, lai viņu tajās neievilktu. Lai kādas vētras plosītos ap Mežāzi, viņam vajadzētu palikt malā, nodarboties ar savu jautājumu risināšanu un saglabāt neitralitāti. Apkārtējie tiks galā arī bez viņa, bet, ja Mežāzis piektdien neizturēs un nostāsies kāda pusē, viņš vēlāk to nožēlos: tas var kaitēt viņa reputācijai.

Piektdien Mežāzis var būt vīlies savā mīļotajā cilvēkā! Iemesls var būt neizpildīti solījumi, veltas cerības, aizvainojums. Varbūt partneris Mežāzim kaut ko apsolīja, bet neizdarīja? Vai arī pasniedza dāvanu, kas sagādāja vilšanos? Zvaigznes piektdien iesaka Mežāzim nepievērst uzmanību sīkumiem: nu un, kaut ko nesaņēmi! Ir vērts uzslavēt mīļoto vismaz par viņa labajiem nodomiem, un nākamreiz viņš nežēlos Mežāzim laiku un pūles.

Piektdien Ūdensvīru var apciemot liela vēlme kaut ko iegūt dvēselei! Un nav svarīgi, vai tā būs kāda lieta, ko viņš kaislīgi kāro, vai ceļojums, kurā vēlas doties par katru cenu! Horoskops iesaka Ūdensvīriem pārvarēt šo vēlmi un ļaut tai aizlidot kā ar hēliju piepildītam balonam: piektdiena nebūs labākā diena, lai sekotu pēkšņai kaprīzei. Pietiks paskatīties uz situāciju kā no malas vai kādam pajautāt, un kļūs skaidrs, kuras darbības ir īstajā laikā un kuras labāk atlikt uz vēlāku laiku.

Mīlestības horoskops Ūdensvīram piektdien neiesaka izdarīt spiedienu uz mīļoto cilvēku, lai kādas metodes viņš tam izmantotu: kliegšanu, pārliecināšanu vai nekaunīgus glaimus. Šajā dienā Ūdensvīram gribēsies kādā nopietnā lietā palikt pie sava, taču zvaigznes brīdina, ka to darīt nav vērts: pastāv liela varbūtība, ka rīt viņa viedoklis būs kļūdains, un idejas - nepārdomātas. Ja Ūdensvīrs nevēlas kļūdīties, šajā dienā viņam jāaizmirst par to, kas ir autoritārisms, attiecībās ar partneri pielietojot Eiropas demokrātijas modeli.

Piektdien Zivīm vajadzētu būt gatavām saņemt negaidītu, bet ļoti vilinošu piedāvājumu. Tas var būt saistīts ar viņu ienākumiem, darbu vai pat personīgo dzīvi, taču Zivīm, pirms piekrist, rūpīgi jāizvērtē plusi un mīnusi. Tikai iedziļinoties detaļās un aprēķinot to ieguvumus ar kalkulatoru rokās, Zivis varēs pieņemt pareizo lēmumu.

Piektdien Zivīm vajadzētu atcerēties: ja viņas vēlas kaut ko iegūt, viņām vispirms tas būs jāizsaka skaļi. Ja jūs slepeni pārdzīvojat, risinot iekšēju dialogus, jūs nekad neko nesasniegsiet! Tas jo īpaši attiecas uz mīlestību un attiecībām. Mīļotais cilvēks nav telepāts, lai lasītu domas, tāpēc, ja, piemēram, Zivis vēlas viņu apskaut vai noskūpstīt, tad piektdien labākais veids, kā iegūt vēlamo, būs pateikt to tieši.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!