Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 5. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Horoskops brīdina, ka trešdien Aunu var pārņemt neatvairāma vēlme tērēt naudu, pat ja īpaši nav ko tērēt. Lai neiekristu nevajadzīgos izdevumos, Aunam vajadzētu padomāt: varbūt aiz viņa vēlmes pirkt slēpjas vēlme gūt prieku un baudu? Tad iepirkšanās nav labākā izeja. Auniem vajadzētu meklēt citus veidus, kā baudīt dzīves garšu. Aizraujošas nodarbes guļamistabā, tikšanās ar draugiem vai pastaiga mežā – trešdienā Aunu var patiesi iepriecināt ļoti vienkāršas lietas, turklāt pilnīgi par brīvu.

Trešdien Aunam būs iespēja kā no jauna paskatīties uz cilvēku, kuru viņš pazīst jau sen. Varbūt iemesls tam būs kāda viņa rīcība, vai varbūt tikai smaids vai daudznozīmīgs skatiens. Vai tas ir iemesls romantisku attiecību uzsākšanai vai tikai nelielam flirtam? Par to Aunam jālemj pašam, bet lai kā arī nebūtu, nevajadzētu sasteidzināt notikumus. Izbaudiet situāciju un ļaujiet visam ritēt savu gaitu.

Pat ja pēdējās dienās Vērsis bija satraukts, horoskops apgalvo, ka trešdien viņš spēs gūt mieru. Tā avots - iekšējie resursi: Vērsim atliks tikai nedaudz attālināties no situācijas, un viņš varēs uz problēmu, kas viņu uztrauc, paskatīties pilnīgi jaunā veidā. Ļoti iespējams, ka kādam jautājumam tiks atrasts negaidīts risinājums.

Vērsis trešdien var justies apmulsis: pagātnes atmiņu rēgi var liegt viņam izbaudīt tagadni. Horoskopa zvaigznes brīdina, ka pagātnes mīlas attiecības atstājušas ietekmi uz viņa pašreizējām attiecībām ar pretējo dzimumu. Vērsim vajadzētu saprast vienkāršu domu: pagātne jāatstāj pagātnē. Pievērsiet vairāk uzmanības tam, kas ir šeit un tagad, skatieties uz priekšu! Jums jāatzīst, ka pašreizējās jūtas nevar salīdzināt ar stāstu, kas beidzās jau sen.

Trešdien jebkurš mehānisms, kura zobratiņi ir Dvīņi (vai tā būtu ģimene, darbs vai kas cits), ik pa brīdim var darboties ar traucējumiem. Lai arī šie traucējumi galvenokārt būs par sīkumiem, tie Dvīņiem var neļaut koncentrēties. Tāpēc viņiem šajā dienā būs grūti palepoties ar labiem rezultātiem. Tomēr diez vai kāds no apkārtējiem, pat priekšnieki, trešdien uz vispārējo problēmu fona gaidīs no Dvīņiem varoņdarbus.

Dvīņiem, kuriem jau ir dvēseles radinieks, nebūs grēks pafantazēt par erotiskām tēmām, lai vēlāk pārsteigtu savu partneri guļamistabā. Bet Dvīņiem, kuri vēl ir romantiskos meklējumus, horoskops iesaka ne tikai sapņot, bet ieprogrammēt savu nākotni, cenšoties precīzi noteikt, kāda veida attiecībās viņi vēlētos nonākt. Šādi sapņi trešdienā būs īpaši efektīvi: tā liktenim būs vieglāk novirzīt Dvīņus uz vēlamo mērķi.

Trešdien horoskops brīdina Vēzi: viņa pārmērīgā emocionalitāte var novest pie tā, ka viņš palaidīs garām labu izdevību. Lai tas nenotiktu, mēģini šajā dienā apvaldīt savas jūtas - gan negatīvās, gan pozitīvās - atceroties, ne tikai dusmas, bet arī liels prieks var atņemt spēju spriest saprātīgi. Tāpat Vēzim rūpīgi jāuzrauga patērēto kaloriju daudzums: viņš var viegli mesties kādā gastronomiskā neprātā, kas nekavējoties atsauksies uz figūru.

Trešdien Vēzim jāaizmirst par kompleksiem, kas neļauj viņam būt laimīgam personīgajā dzīvē. Zvaigznes saka, ka tieši šaubas par sevi rada lielāko daļu viņa problēmu. Patiesībā Vēzis ir pelnījis labāko: romantiku, maigumu, laimi, mīlestību. To sapratis un palūkojies apkārt, trešdien viņš tieši deguna priekšā pamanīs romantiskas iespējas, par kurām pat nenojauta!

Lauvai trešdienā nevajadzētu ļauties avantūrām - ne darbā, ne personīgajā dzīvē, ne kur citur. Visur, kur kaut nedaudz jāpaļaujas uz veiksmi, viņu var sagaidīt neveiksmes: veiksme trešdien būs paņēmusi brīvdienu. Lai izvairītos no nepatikšanām, pietiks, ka Lauva neriskēs un pieturēsies pie pārbaudītā, konservatīvā kursa. Vai arī pievērsīsies vienkāršākajām aktuālajām lietām: kļūdas tajās nav pārāk biedējošas.

Lauvas mīlas horoskops trešdienā nes tikai vienu vēstījumu: "Nepadodies"! Varbūt mēs runājam par atraidīta mīlētāja neatlaidību, meiteni, kas tiecas pēc laulības, vai sievu, kura vairākkārt atgādina vīram par nepieciešamību iznest atkritumus. Trešdien būs liela iespējamība, ka Lauvu beidzot sadzirdēs. Tomēr Lauvai vajadzētu izvēlēties pareizās saziņas metodes, izvairoties no histērijas un šantāžas!

Trešdien Jaunavai nevajadzētu paļauties tikai uz sevi - pašpārliecinātība var izraisīt kļūdas un neveiksmes. Šajā dienā Jaunava var viegli nepamanīt to, kas atrodas tieši viņas deguna priekšā, vai arī kļūdīties elementārā jautājumā. Taču Jaunava lieliski darbosies divatā: ja kāds tuvinieks laipni piekritīs viņu kontrolēt, Jaunava kļūs daudz uzmanīgāka un ne tik izklaidīga.

Trešdien pār Jaunavu valdīs nevis jūtas, bet vēlmes un instinkti! Apkārtnē var parādīties kāds, kurš liks viņai ienirt erotisko fantāziju pasaulē. Jaunava, kurai jau ir attiecības, šajā kārdinājumu pilnajā dienā var iedomāties par laulības pārkāpšanu, bet brīva Jaunava - par kaislīgu romānu bez saistībām. Horoskops iesaka visu apdomāt kārtīgi: neapdomīgo soļu sekas var būt nepatīkamas. Tomēr, ja Jaunavai kāds patiešām patīk, trešdien viņai būs visas iespējas viņu apburt.

Trešdien Svariem no paša rīta būs cēlsirdīgs noskaņojums: viņi būs gatavi piedot tuviniekiem kļūdas, nedusmoties uz kolēģiem darbā un pieņemt mīļoto cilvēku ar visiem viņa trūkumiem! Šāda optimistiska attieksme sniegs pozitīvas emocijas ne tikai pašiem Svariem, bet arī visiem trešdien satiktajiem. Horoskops pareģo, ka šī būs priecīgu notikumu un patīkamu atziņu diena. Svariem atliks tikai pateikties Visumam par visām labajām lietām, kas notiek viņu dzīves ceļā.

Trešdien Svari un viņu mīļotais cilvēks būs brīnišķīgā, harmoniskā saskaņā! Viņu sirdis pukstēs unisonā, un acis mirdzēs, raugoties vienam uz otru. Gan Svariem, gan viņu izredzētajiem, kā arī visiem apkārtējiem būs acīmredzams, ka tas ir liktenis. Nu, varbūt arī tā, bet ar likteni un veiksmi vien nepietiek. Ja mīlestības uguns ir dāvana no debesīm, tad mīlētāju nopelns būs tas, ka viņi nosargās šo uguni, neļaujot tai izdzist.

Trešdienā zvaigznes iesaka Skorpionam noorganizēt sava projekta vai pat sevis prezentāciju: pārējie to uzņems ļoti labi! Diena mudinās Skorpionu runāt tēlu un emociju valodā - un tieši šo valodu visi apkārtējie uztvers uz “urrā”. Citiem vārdiem sakot, Skorpionam trešdien nevajadzētu noslogot klausītāju prātu ar skaitļiem un faktiem. Pietiekami daudz spilgtu, aizrautīgu emociju - un cilvēki viņam noticēs!

Trešdien Skorpionam jāgatavojas tam, ka ne viss viņa attiecībās ar mīļoto noritēs gludi. Šī būs grūta diena, kad Skorpionam un viņa partnerim pārpratumi, strīdi un konflikti var rasties pat sīkumos. Tas ir nepatīkami, taču nav nekas traks: jebkurām attiecībām laiku pa laikam jāiziet noturības pārbaude. Pēc trešdienas vētrām Skorpionam saule šķitīs īpaši spoža!

Trešdien Strēlniekam vajadzētu būt gatavam tam, ka ne viss izrādīsies tā, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Tajā pašā laikā pārsteigumi var būt gan patīkami, gan ne pārāk patīkami. Piemēram, negaidītas grūtības un kavēšanās var rasties jautājumos, kurus Strēlnieks uzskatīja par sen atrisinātiem. Tajā pašā laikā daži sarežģīti jautājumi trešdien var atrisināties kā paši no sevis uz burvju mājienu. Citiem vārdiem sakot, dienas laikā Strēlniekam vajadzētu turēt pirkstu uz notikumu pulsa un būt gatavam negaidītiem pavērsieniem.

Trešdien Strēlnieks var sajusties kā pirmo reizi nokļuvis kādā tālā eksotiskā valstī: viss jauns, viss kā brīnums, un viņš to redz neparastās krāsās! Dažas iepriekš nepamanītas ikdienišķas lietas Strēlnieka priekšā pēkšņi var parādīties jaunā gaismā. Neliela bērnišķīga spontanitāte Strēlniekam nekaitēs: tā piesaistīs mīļotā cilvēka uzmanību un turklāt raisīs viņa apbrīnu.

Trešdiena nemudinās Mežāzi analizēt vai iedziļināties detaļās. Mežāzis var steigā pieņemt lēmumus vai atlikt idejas malā, paklausot tikai iekšējam impulsam. Tomēr horoskopa zvaigznes viņu brīdina, ka trešdien nav vērts paļauties uz intuīciju. Priekšnojautas, visticamāk, maldinās, un uz tām balstītie lēmumi, iespējams, būs nepareizi. Lai izvairītos no iespējamiem sarežģījumiem un nepatikšanām, trešdien Mežāzim nevajadzētu pārsteigties. Vēl jo vairāk – nepielikt punktu kādā svarīgā jautājumā.

Trešdien Mežāzim nevajadzētu sarežģīt attiecības ar mīļoto cilvēku, un nopietnas sarunas atlikt uz vēlāku laiku. Lai viss ir vienkārši, viegli un pozitīvi, un jūs varat uz laiku aizmirst par problēmām. Trešdien, izrādījis "virspusēju attieksmi un vieglprātību", Mežāzis nenožēlos: kopā viņiem ar partneri, tāpat kā bērnībā, būs viegli un labi.

Trešdien Ūdensvīram jābūt trīskārt uzmanīgākam - it īpaši visā, kas saistīts ar riskantiem projektiem un avantūrām. Horoskopa zvaigznes saka, ka šajā dienā nevajadzētu paļauties uz veiksmi, pastāv risks piedzīvot satriecošu neveiksmi. Ja pēkšņi Ūdensvīram šķiet, ka iespēja pati dodas viņam rokās, trešdien tomēr nevajadzētu riskēt. Prātīgāk būs nogaidīt, atliekot projektu uz vēlāku laiku: laika gaitā situācija mainīsies, un Ūdensvīrs varēs atgriezties pie iecerētā.

Trešdien pie brīvā Ūdensvīra apvāršņa var parādīties kāds, kuru viņš jau sen gaidījis! Ūdensvīram var uzreiz rasties vēlme iedegt milzīgu bāku un izkārt balto karogu mīlestības virzienā, taču horoskops brīdina nesteigties: ļaujiet sapņu brigantīnai pietuvoties, ja nu tā izrādās pirātu fregate? Ūdensvīrs, kurš jau ir attiecībās, trešdien būs vajadzīgs mīļotajam cilvēkam kā morāls atbalsts.

Trešdien Zivju entuziasms var novest pie pretēja rezultāta. Tā vietā, lai virzītos uz priekšu, Zivis ar savu dedzību var kaitināt apkārtējos, un tas palēninās visus viņu centienus. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka taupīt spēkus un dienu pavadīt kopā ar tuviem cilvēkiem. Ja situācija tomēr prasa Zivju aktivitāti, mēģiniet neizrādīt pārmērīgu dedzību.

Ja nesen Zivju sirds ir salauzta, trešdien viņas beidzot atradīs spēku paskatīties uz situāciju no jauna rakursa. Faktam, ka viņas ir vienas, ir daudz priekšrocību. Pirmkārt, Zivis atbrīvojās no attiecībām, kas sāpināja, un, otrkārt, viņas ir brīvas! Viņu priekšā paveras jaunas iespējas un jauni ceļi, kur gaida jauna mīlestība!

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!