Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 3. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdienā Aunam nevajadzētu iesaistīties ķildās: pierādīt savu taisnību tāpat nesanāks, taču lieliski izdosies iegūt ienaidniekus. Ļoti iespējams, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvis saņems nepamatotus pārmetumus, taču horoskops neiesaka viņam rīt sākt attaisnoties. Prātīgāk būs mierīgi sagatavot argumentus un pierādījumus par savu nevainību un tikai pēc tam aprunāties ar apvainotāju. Var teikt, ka jebkuru konfliktu un pretrunīgu jautājumu risināšanu Aunam labāk atlikt uz citu dienu.

Pirmdien Aunam var būt vēlme komunicēt ar interesantiem cilvēkiem, un viņš tos meklēs starp svešiniekiem. Viss, kas saistīts ar rutīnu, viņam var šķist garlaicīgs un banāls (ieskaitot saziņu ar mīļoto cilvēku par ikdienišķām problēmām) un Aunam ļoti gribēsies piedzīvot ko jaunu. Brīvajiem Auniem tā nav problēma, bet tiem, kurus saista attiecības un pienākumi, var nākties izskaidroties ar partneri! Labāk esi uzmanīgs pret viņa teikto, lai attiecībās neveidotos plaisa.

Pirmdien horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim sākt izstrādāt kādu diezgan ambiciozu projektu. Nekautrējieties – jums tāds noteikti ir rezervē! Lai par ko būtu runa - par Vērša karjeras plāniem vai par to, kā sakārtot personīgo dzīvi, pirmdiena būs laba diena, lai šīs domas pārnestu no fantāziju kategorijas uz prioritāro lietu kategoriju. Pats galvenais - pārdomājiet visas detaļas. Pirmdien to paveicis, Vērsis spers pirmo soli ceļā pie saviem drosmīgākajiem sapņiem!

Iespējams, ka Vērsis vēlēsies tikt skaidrībā par attiecībām ar mīļoto cilvēku. Beidzot viņš sapratīs, kas viņu pēdējā laikā satraucis, un mēģinās to pārrunāt ar partneri. Pirmdienas horoskops piešķirs Vērsim delikātu attieksmi, tāpēc sarunai pat par visakūtākajām tēmām būs iespēja noritēt konstruktīvi.

Dvīņiem pirmdien būs iespēja iegūt svarīgu informāciju, kas palīdzētu viņiem virzīties uz priekšu! Varbūt viņi nejauši dzirdēs kaut ko, kas nebūs domāts viņu ausīm, vai nonāks pie vēlamā secinājuma, balstoties uz baumām un citu fragmentāru informāciju. Galvenais ir tas, ka, pateicoties apstākļu sakritībai vai savām analītiskajām spējām, Dvīņi pirmdien var iegūt atslēgu, kas atvērs durvis uz jauniem sasniegumiem un panākumiem.

Pirmdienā Dvīņi var saskarties ar partnera viltību. Šķiet, ka dažos jautājumos mīļotais cilvēks viņus vazā aiz deguna! Bet neuztraucieties: visticamāk, runa ir par nevainīgu palaidnību vai pat patīkamu pārsteigumu, nevis par viltīgu maldināšanu vai nodevību. Tomēr tik un tā esi uzmanīgs! Vientuļie Dvīņi var vilties savās cerībās par kāda simpātijām. Horoskops iesaka Dvīņiem šajā dienā neļauties ilūzijām, bet paļauties uz loģiku un faktiem.

Pirmdien Vēzim vajadzētu padomāt par to, ko tieši viņš nesen izdarīja nepareizi, kur kļūdījās. Diena viņu apveltīs ne tikai ar paškritiku, bet arī spēju paskatīties uz sevi no malas, objektīvi novērtējot savu rīcību. Varbūt dažās lietās Vēzis pasteidzās, nomaldījās no ceļa vai vienkārši nenoveda lietu līdz galam? Pirmdien to saprast nozīmēs spert pirmo soli, lai laika gaitā situāciju labotu.

Pirmdienā Vēzis var sajust ilgas pēc nenotikušā. Labāk taupiet nervus un neļaujiet tām sevi ietīt. Jā, mīļotais cilvēks neved Vēzi ar lidmašīnu uz Parīzi vakariņās; jā, varbūt pēdējā ekskursija bija sen. Bet vai personīgā laime ir tikai tajā? Saskaņā ar horoskopu Vēzim vajadzētu aizliegt sev skumt un tā vietā izbaudīt šo dienu mīļotā sabiedrībā. Siltas jūtas, tuvība un atbalsts neļaus Vēzim iegrimt melanholijā, ļaujot justies gaidītam un aizsargātam.

Pirmdien Lauvai var nākties izdarīt izvēli kādā jautājumā, un viņam nebūs viegli pieņemt lēmumu. Ko darīt, ja abām iespējām ir savi acīmredzami trūkumi un priekšrocības? Horoskopa zvaigznes neiesaka Lauvai steigties. Pat ja situācija steidzina, pirmdien Lauvai nevajadzētu sasteigt lēmumu. Varbūt ir iespēja atrast kompromisu? Un varbūt, kamēr Lauva domā, uzrodas arī trešais variants?

Pirmdien Lauva spēs ar humoru izturēties pret visām personiskās dzīves problēmām. Šī brīnišķīgā īpašība palīdzēs novērst strīdu. Ja Lauva pēdējā laikā ir noraizējies par neveiksmēm mīlestībā, pirmdien viņš varēs paskatīties uz savām pagātnes attiecībām no jauna skatupunkta, atrodot tajās daudz jocīgā un pat smieklīgā.

Pirmdien, lai kāda būtu Jaunavas pieredze, situācija uz kādu laiku var viņu nolikt skolnieka, mācekļa lomā. Varbūt viņai būs jākonsultējas ar kādu pieredzes bagātāku cilvēku vai kādas jomas profesionāli. Vai varbūt Jaunava nepieciešamo informāciju iegūs no svešas sarunas. Jebkurā gadījumā pirmdien viņai vajadzētu uzklausīt citu padomus un atcerēties, ka, ja vēlaties gūt panākumus, nekad nav par vēlu mācīties.

Pirmdien apstākļi var traucēt Jaunavai pievērst uzmanību mīļotajam cilvēkam. Tas var izraisīt nesaprašanos ar otro pusīti. Jaunavai vajadzētu savaldīties: pirmdien būs bezjēdzīgi skaidrot, ka viss, ko darāt, jūs darāt abu labā. Tikai liec saprast, ka vienmēr esi blakus: mūsdienu saziņas līdzekļi tam palīdzēs. Horoskops Jaunavai iesaka netērēt enerģiju ģimenes ķīviņiem - šajā dienā tā būs nepieciešama kaut kam pavisam citam.

Pirmdien horoskopa zvaigznes aicinās Svarus domāt par perspektīvām. Neapdomīgi peldēt pa straumi nav stratēģija, kas var nodrošināt lielus panākumus. Iespējams, ka Svaru dzīve ir iestrēgusi, taču pirmdiena būs laba diena, lai saprātīgi novērtētu savu potenciālu. Varbūt Svari atklās, ka kādā jomā viņi jau sasnieguši "griestus", un šie "griesti" ir ļoti zemi. Šajā gadījumā viņiem vajadzētu domāt par to, kā mainīt situāciju uz labo pusi.

Pirmdien Svari pēkšņi var atklāt, ka gadījuma paziņa viņus saprot labāk nekā ģimene un draugi. Vai tas ir iespējams, ka Svari uztver vēlamo par esošo? Vai varbūt šī nejaušā tikšanās arī ir liktenis? Zvaigznes pirmdien Svariem iesaka veltīt laiku, lai labāk iepazītu jauno paziņu. Pastāv iespēja, ka tā patiešām izrādās mīlestība no pirmā acu uzmetiena, nevis īslaicīga kaprīze vai pašapmāns.

Pirmdien Skorpionam noteikti nevajadzētu jaukt personīgās attiecības un darbu, lai gan situācija viņu mudinās to darīt. Varbūt kāds no Skorpiona paziņām lūgs palīdzēt viņam ar profesionālajām prasmēm vai varbūt pat mēģinās iesaistīt Skorpionu kādā lietā, izmantojot viņa dienesta stāvokli un amata iespējas. Horoskopa zvaigznes saka, ka to nevajadzētu darīt, citādi Skorpions nožēlos. Labākajā gadījumā tas kaitēs darbam vai draudzībai, sliktākajā - abiem.

Skorpions var izjust arvien lielāku neapmierinātību ar visiem, kas viņu mēģina izraut no komforta zonas. Kurš, ja ne viņš, zina, ka daudz noderīgāk ir iekļūt komforta zonā! Par laimi, Skorpiona mīļotais cilvēks piekritīs viņa uzskatiem, kas ļaus abiem kopīgi izbaudīt mājīga ģimenes vakara mieru bez lieka stresa un neveselīgām aktivitātēm. Saskaņā ar horoskopu maksimālo labumu dvēselei šajā dienā Skorpionam sniegs krūze ar siltu dzērienu, tuvi cilvēki un mājas miers.

Pirmdien Strēlniekam dienas laikā vairāk nekā vienu reizi būs jāatceras teiciens: "Cik cilvēku, tik viedokļu". Šķietami nenozīmīgos un vienkāršos jautājumos viņam var būt nesaskaņas un pat sadursmes ar citiem. Pirmdienā horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka atteikties no savām pozīcijām bez cīņas.

Pirmdienā apstākļi Strēlniekam var likt aizdomāties par mīlestības būtību - kā tā varētu izskatīties un kāda tā ir. Galvenais būs izlemt, kurš daudzpusējās mīlestības variants nepieciešams viņam. Ir mīlestība, kas ir klusa un mierīga, līdzīga Piena ceļam debesīs, ir arī vētraina un kaislīga mīlestība kā Spānijas vēršu cīņas. Ikviens pēc sava temperamenta un rakstura izvēlas labāko variantu. Strēlniekam būs lieliska diena, lai domātu un izlemtu - kā jāizskatās viņa vienīgajai ideālajai mīlestībai. Ja to skaidri saproti, būs vieglāk izveidot laimīgas attiecības.

Pirmdiena no Mežāža prasīs tādas īpašības kā precizitāte un nosvērtība. Nekādas divdomības, nemaz nerunājot par fantāzijām - gan situācija, gan apkārtējie cilvēki no Mežāža prasīs tikai faktus. Nekas pirmdien tā nesadusmos apkārtējos kā Mežāža vārdi: "Es domāju" un "Man šķiet". Ja Mežāzis vēlas tikt pamanīts un novērtēts, pirmdien viņam savas domas jāizsaka statistikas, grafiku un skaitļu valodā.

Pirmdien Mežāzim jābūt uzmanīgākam: ar viņa jūtām var atklāti manipulēt! Šāds manipulators var būt gan Mežāža mīļotais cilvēks, gan draugs, gan gadījuma paziņa. Pirmdien Mežāzim galvenais ir nepakļauties provokācijām un nepadoties. Katru reizi, sperot soli pretī kādam, ieskaitot partneri, jāuzdod sev jautājums: “Kam tas īsti ir vajadzīgs: man vai tomēr viņam?”.

Pirmdien Ūdensvīram patiks precīzi skaitļi un fakti! Lai par ko būtu runa - par mācībām, pētījumiem, sarežģītiem aprēķiniem vai līguma punktiem, kas rakstīti sīkā drukā, Ūdensvīrs varēs visu saprast un izdarīt pareizos secinājumus. Tomēr horoskopa zvaigznes brīdina: ja Ūdensvīrs pirmdien neatradīs cienīgu savas uzmanības izmantošanu, tad viņš to izniekos sīkumiem. Var taču skaitīt arī vārnas aiz loga, bet kāpēc? Būtu žēl pavadīt tik produktīvu dienu velti.

Pirmdien Ūdensvīrs var nonākt atmiņu par pagātnes mīlestību varā - sirds iesmelgsies no pazīstamas "abu" melodijas vai skatoties uz senu fotoattēlu. Būs tik vilinoši sākt salīdzināt bijušo mīļoto ar pašreizējo, turklāt ne par labu pēdējam. Ūdensvīram nevajadzētu aizmirst, ka pagātne mūsu priekšā parādās sārtā nostalģijas miglā: viss nebija gluži tā, kā šķiet tagad. Horoskops iesaka atturēties no bezjēdzīgām pārdomām un dzīvot rītdienai, citādi Ūdensvīrs var sāpināt mīļoto.

Pirmdien vairāk par visu pasaulē Zivis gribēs palikt neitrālas un nekur neiesaistīties. Tomēr horoskops brīdina: maz ticams, ka viņām šajā dienā izdosies ieņemt neitrālu nostāju. Apstākļi vai apkārtējie piespiedīs Zivis paust viedokli, vai strīdā nostāties kāda pusē. Tas ir skaidrs, ka nevari būt labs visiem, bet galvenais ir nenonākt pretrunā ar saviem uzskatiem un principiem. Horoskopa zvaigznes šajā dienā iesaka Zivīm ieklausīties savā sirdī un vismazāk paļauties uz citu cilvēku padomiem.

Pirmdien Zivīm komunikācijā ar savu mīļoto cilvēku ieteicams vairāk klausīties, nevis runāt. Protams, Zivīm ir ko teikt - un viss, ko viņas saka, partnerim ir zināms jau sen. Bet dažas partnera domas un jūtas Zivīm var būt pilnīgs pārsteigums! Tāpēc pirmdien viņām vajadzētu nodot mikrofonu savam mīļotajam un kļūt par ļoti, ļoti uzmanīgu klausītāju.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!