Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Veselības horoskops 2022. gadam

Redakcija
Redakcija

Veselības horoskops 2022. gadam sola zināmu stabilitāti, kuras cilvēkiem trūkst jau vairākus gadus. Tomēr atcerieties, ka astrologu padomi ir tikai izklaide un nav uztverami pārāk nopietni. Vērot savu veselības stāvokli, pielāgoties apstākļiem, vadoties pēc sajūtām un veselā saprāta – būs vispareizāk. Tā varēsiet novērst nopietnu slimību attīstību, pamanīt nelielas problēmas, kas nākotnē var kļūt nozīmīgas un atrisināmas tikai ar ilgstošu terapiju vai operāciju. Turklāt blakus mīlošiem un gādīgiem cilvēkiem nebūs jāsūdzas par sliktu pašsajūtu.

Auns

Lai gan Auns ir aktīvs un pieradis vienmēr būt kustībā, 2022. gadā straujais dzīves ritms var izspēlēt ar viņu nežēlīgu joku. Veselības horoskops šai zīmei neko sliktu nesola, bet tikai tad, ja Auns rūpēsies par sevi. Tie, kuri savā grafikā neiekļauj pilnvērtīgu miegu, kā arī atelpu no darba, kā "atlīdzību" var saņemt emocionālu izdegšanu, vai pat hronisku slimību saasināšanos. Spēkus vajadzētu tērēt racionāli, lai vienmēr būtu labā formā. Nenovērtējiet par zemu elementārākos veselīga dzīvesveida noteikumus: sabalansēts uzturs, mērenas fiziskās aktivitātes, garīgās prakses vai meditācijas, vingrošana.

2022. gadā Aunam noteikti jāuzmana savs psiholoģiskais stāvoklis. Iepriekšējie smagie gadi īpaši neiepriecināja ar patīkamiem notikumiem, tāpēc vērts mēģināt atjaunot garīgo līdzsvaru, lai spētu no dzīves izjust visu patīkamo iespaidu gammu. Labi palīdzēs atvaļinājums, kura laikā varēs abstrahēties no problēmām un pilnībā izbaudīt dzīvi. Tāpat, lai ar patiesu entuziasmu atgrieztos pie ikdienas rūpēm, lieti noderēs pozitīvo emociju krājumi. Auniem ar hroniskām elpceļu slimībām 2022. gadā imūnsistēmas stiprināšanai horoskops iesaka ūdens procedūras un norūdīšanos. Tas palīdzēs mierīgi pārdzīvot sezonālos saaukstēšanās uzliesmojumus un neizraisīs slimību saasināšanos. Gada sākumā Aunam jābūt īpaši piesardzīgam – liela iespēja gūt savainojumus. Pastāvīga modrība palīdzēs izvairīties no negadījumiem.

Vērsis

2022. gadā Vērsis var justies nomākts, īpaši gada sākumā. Ja tam laikus nepievērsīs uzmanību un neļaus sev atpūsties, tas var pāraugt ilgstošā depresijā. Atelpa nedrīkst būt formāla: vajadzētu tikt galā ar savu psiholoģisko veselību, abstrahēties no problēmām un darba un dāvāt sev nedaudz miera un komforta. Lai arī cik grūti Vērsim būtu atteikties no ierastajām aktivitātēm, jāsaprot, ka atvaļinājums domāts, lai atjaunotu spēkus un ķertos pie darba ar divkāršu degsmi.

Fiziskajai veselībai 2022. gadā būs pozitīva tendence – horoskops neparedz traumas un hronisku slimību saasinājumus. Protams, tas būs atkarīgs no veselīga dzīvesveida un vismaz simboliskas pievēršanās sportam. Meditācija un mērenas fiziskās aktivitātes, pareiza darba un atpūtas maiņa samazinās saslimšanas iespēju līdz minimumam. Tiem, kam ir sirds un asinsvadu slimības, zvaigznes iesaka būt reālistiem. Viņiem nevajadzētu pārāk emocionāli reaģēt uz negaidītām problēmām. Ja netiekat galā ar uzdevumiem, vienmēr var lūgt palīdzību tuviniekiem – ar sirdskaiti slimojošam Vērsim nav ieteicams vienatnē vilkt nepanesamo problēmu nastu.

Dvīņi

Lai gan gandrīz viss Tīģera gads Dvīņiem paies uz pozitīvas nots, nevajadzētu aizmirst par slimību profilaksi. Tas nebeidzas ar vingrošanu un pareizas dienas režīma ievērošanu. Derētu veikt pilnīgu profilaktisko apskati slimnīcā, lai pilnībā pārliecinātos par savu veselību un, ja nepieciešams, nekavējoties veikt atbilstošus pasākumus. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem izdevies iegūt kādu hronisku slimību. Gada sākumā var piemeklēt kāds negaidīts savainojums – tāpēc jābūt ļoti uzmanīgiem.

Vasarā vēlams paņemt pilnvērtīgu atvaļinājumu un noteikti doties tālāk prom no darba vietas, lai pilnībā abstrahētos no rutīnas rūpēm un izmestu tās no prāta. Īpašu uzmanību horoskops iesaka pievērst saaukstēšanās slimību profilaksei. Tam, protams, labākais risinājums ir vispārēja ķermeņa norūdīšana. Ūdens procedūras jāsāk jau vasarā un pamazām, lai imunitāte būtu apbruņojusies pret sezonālo saaukstēšanos. Vēlams papildināt zināšanas par veselīgu uzturu. Sabalansēts uzturs palīdzēs vienmēr būt lieliskā formā.

Vēzis

Pārmērīga rosība profesionālajā darbībā un pārpratumi personīgajā dzīvē var novest pie tā, ka strādīgais un atbildīgais Vēzis pavasarī piedzīvos īstu stresu. Tāpēc vajadzētu rūpēties par nervu spriedzes novēršanu un psiholoģisko resursu taupīšanu. Pavasara mēnešos atpūtai jāmijas ar darbu, bet vasarā jābauda pilnvērtīgs atvaļinājums. Tas palīdzēs atgūties un ar jaunu sparu ķerties pie profesionālajiem pienākumiem un mājas darbiem.

Tiem, kuri ir jutīgi pret saaukstēšanos, vasarā jāsāk norūdīšanās procedūras. Tas palīdzēs stiprināt imūnsistēmu un pilnā kaujas gatavībā izturēt sezonas slimību uzliesmojumus. Tiem, kas vēlas piestrādāt pie savas figūras, nav ieteicams pēkšņi pāriet uz stingru diētu: tas var provocēt kuņģa-zarnu trakta slimības un izraisīt vispārēju ķermeņa novājināšanos. Tuvāk gada beigām Vēži sajutīs īstu enerģijas pieplūdumu un varēs pilnībā aizmirst par savu veselību – kā nepamanām gaisu, ko elpojam. Neskatoties uz to, vienmēr jārūpējas par sevi, kā arī jāatceras, ka veselība ir visvērtīgākais, kas cilvēkam ir.

Lauva

Tīģera gadā horoskops Lauvām iesaka rūpīgi sekot līdzi savai veselībai, lai tā nepieviltu visnepiemērotākajā brīdī. Lai to izdarītu, jāvelta laiks slimību profilaksei, kā arī pastāvīgi jāseko līdzi pašsajūtai. Garīgās prakses palīdzēs mazināt emocionālo spriedzi, bet tikai tad, ja tās praktizēs regulāri. Citādi var iestāties psiholoģiskais izsīkums - brīžiem šķitīs, ka virsroku ņem apstākļi, un tiek zaudēta kontrole pār situāciju. Šādi simptomi ir pirmā pazīme, ka ir vērts atlikt malā darbus un nedaudz atpūsties.

Mērenas fiziskās aktivitātes ļaus sajust spēka pieplūdumu un dos jaunu sparu. Taču ar ekstrēmajiem sporta veidiem jābūt uzmanīgiem: gada sākumā un vidū Lauvas var gūt traumas. Lai no tā izvairītos, jāievēro visi drošības noteikumi un nevajag pārlieku riskēt. Horoskops iesaka neaizmirst par profilaksi, īpaši tiem, kam ir hroniskas slimības. Savlaicīgi veiktie pasākumi ietaupīs dārgāko, kas cilvēkam ir – viņa veselību. Jārūpējas par pilnvērtīgu uzturu. Tiem, kuri gatavojas ievērot diētu, ieteicams vispirms konsultēties ar speciālistu, lai šādi eksperimenti nenodarītu kaitējumu. Gada laikā jādomā arī par pilnvērtīgu atvaļinājumu. Galu galā cilvēks strādā, lai varētu labi atpūsties.

Jaunava

Diez vai Jaunavas 2022. gadā sūdzēsies par pašsajūtu. Tomēr vajadzētu atcerēties, ka enerģija mēdz beigties visnepiemērotākajā brīdī. Tāpēc pat produktivitātes virsotnē jāieplāno atpūta, lai atgūtu spēkus. Vasarā ieteicams pilnvērtīgs atvaļinājums. Vēl labāk, ja izdosies doties tālākā ceļojumā, lai gūtu svaigus iespaidus. Tiem, kam šādas iespējas nav, vismaz vēlams atrast hobiju, kas ļaus aizmirsties.

Horoskops iesaka nodarboties ar garīgām praksēm, kas ļauj ātri nonākt pie iekšējā līdzsvara un nomierināties. Dzīves kvalitāti un veselību uzlabos svaigs gaiss un pastaigas. Par sliktu nenāks arī sports, taču bez pārspīlējumiem: dzīves ritms jau tāpat būs gana dinamisks. Gada beigās palielināsies hronisku slimību saasināšanās iespējamība, tāpēc šajā laikā Jaunavām labāk pastiprināt kontroli pār savu veselību. Jaunavām, kurām ir problēmas ar sirdi, rūpīgi jāseko savai labsajūtai un nekaitēs arī periodiskas pārbaudes.

Svari

Tīģera gadā Svari viegli saglabās savu veselību esošajā līmenī, taču viņus gaida daudz grūtāks uzdevums: jādara viss, lai uzlabotu pašsajūtu un būtu aktīvāki. Pirmkārt, par profilaksi jādomā tiem, kam ir hroniskas slimības. Tam nevajadzētu taupīt ne personīgo laiku, ne naudu. Ja traucē regulārā saaukstēšanās, jādomā par vasaras atpūtu jūras krastā: sildieties pludmales smiltīs, ieelpojiet jūras gaisu. Derētu veikt vispārējo organisma rūdīšanu - piemēram, regulāras gaisa peldes, ūdens procedūras, laikus uzņemti trūkstošie vitamīni. Ikdienā atcerēties, ka pat vienkāršas regulāras pastaigas nostiprina veselību. Kustība ir dzīvība.

Labs risinājums būtu iziet profilaktisku izmeklēšanu pie ārstiem – labāk novērst jebkādas slimības, nekā tās vēlāk ārstēt. Lai saglabātu labu veselību pēkšņu laikapstākļu maiņas laikā, vēlams veltīt laiku arī vispārējiem spēcinošiem vingrinājumiem. Ar īpašu piesardzību pret savu veselību vajadzētu izturēties tiem, kas cieš no sirds un asinsvadu slimībām. Viņiem jāierobežo savi spēcīgie pārdzīvojumi un vienmēr jācenšas saglabāt mieru - pat ja tas prasa pazemināt aktivitāti vai pat noteiktā situācijā upurēt uzvaru. Veselībai vienmēr jābūt visaugstākajai prioritātei.

Skorpions

Skorpioniem 2022. gadā veselībai būs jāpievērš īpaša uzmanība. Dzīve šajā periodā būs saspringta, bieži vien vienkārši nepietiks laika atpūtai. Tāpēc ieteicams iepriekš sastādīt grafiku, kurā paredzēts darba un atpūtas laiks. Protams, ne vienmēr būs iespējams to precīzi ievērot, bet tam jābūt kā pamatam, ko jāmēģina ievērot. Horoskops brīdina, ka arī atrodoties uz pozitīva viļņa un jūtot spēku pieplūdumu, zīmes pārstāvjiem nevajadzētu aizmirst par organisma un spēku atjaunošanu.

Tiem, kas cieš no sirds un asinsvadu slimībām, jācenšas mazāk uztraukties, jo spēcīgas emocijas var saasināt slimības gaitu. Tas būs diezgan grūti izdarāms, bet nav citas iespējas, kā saglabāt veselību. Ļoti vēlams pievērsties garīgajām praksēm, meditācijai, jogai. Tas ļaus aizbēgt no rutīnas, ātri atjaunot spēkus un darbaspējas. Vasarā palielināsies traumu iespējamība, tāpēc horoskops zīmes pārstāvjiem iesaka būt uzmanīgiem.

Strēlnieks

Tīģera gadā Strēlniekam būs jāpievērš uzmanība veselībai. Tiem, kuri neprot aprēķināt savus spēkus, klāsies diezgan slikti, jo problēmas ar pašsajūtu neliks sevi ilgi gaidīt. Zīmes pārstāvjiem horoskops iesaka laikus apmeklēt ārstus – īpaši tiem, kuriem jau reģistrētas hroniskas slimības. Jāpievēršas veselību veicinošiem un nostiprinošiem vingrinājumiem. Tā var būt banālā rīta rosme, bet tas jādara visu gadu. Gadījuma rakstura treniņi nespēj norūdīt organismu un padarīt to izturīgāku. Labāk veltīt 10 minūtes vingrošanai katru dienu, nevis reizi mēnesī doties uz sporta zāli un darboties tur līdz pilnīgam spēku izsīkumam.

Strēlniekam 2022. gadā nāksies saskarties ar daudzām situācijām, kurās nepieciešama izturība un kontrole pār emocijām. Tāpēc jānorūda arī savs gars. Derēs jebkura nomierinoša nodarbe, sākot no meditācijas līdz mierīgai pastaigai svaigā gaisā vai izšūšanai krustdūrienā - galvenais ir panākt relaksācijas efektu. Tiklīdz ir sajūta, ka spēki pilnībā izsīkuši, un īsās nedēļas nogales brīvdienas neļaus atjaunot spēkus, nekavējoties jādodas atvaļinājumā.

Mežāzis

Neskatoties uz laika trūkumu, 2022. gadā Mežāzim tas noteikti jāatrod, lai veltītu sportam vai citiem ķermeņa un prāta vingrinājumiem. Nevajadzēs pretendēt uz olimpisko medaļu, tikai pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Tās var būt parastas pastaigas svaigā gaisā, ūdens procedūras, vieglatlētika vai vingrošana, joga. Svarīgi, lai to darītu periodiski, nevis tikai laiku pa laikam. Protams, derētu atteikties no sliktiem ieradumiem. Aukstajā sezonā var būt problēmas ar elpošanas orgānu sistēmu, tāpēc jāstiprina imunitāte. Īpaša piesardzība jāievēro tiem, kuru slimības kļuvušas hroniskas.

2022. gadā veiksme palīdzēs tiem, kuri vēlēsies koriģēt svaru. Tomēr tas būtu jādara bez lieka fanātisma speciālista vai ārsta uzraudzībā. Vasarā pieaugs iespējamība gūt traumu, tāpēc nevajadzētu ignorēt drošības noteikumus. Visvairāk tas attieksies uz tiem zīmes pārstāvjiem, kas nodarbojas ar kādu no ekstrēmajiem sporta veidiem, kā arī tiem, kas strādā bīstamās nozarēs. Siltajā gadalaikā pastāv nervu sabrukuma un emocionālo spēku izsīkuma risks. Pret savu psihisko veselību vajadzētu izturēties ļoti nopietni: ja draud pārstrādāšanās, labāk paņemt īsu atvaļinājumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pašsajūta Tīģera gadā būs laba – pirmkārt, to ietekmēs mierīgais dzīves ritms. Tomēr jau vasaras sākumā derētu sākt norūdīt organismu, lai sagatavotos saaukstēšanās sezonai. Atvaļinājumā vēlams apmeklēt siltās zemes, lai gūtu patīkamas emocijas, pie kurām varēs pakavēties atmiņās grūtākos brīžos. Ja tādas iespējas nav, derēs arī neliela atpūta pie upes vai vietējā ezera.

Horoskops iesaka rūpīgāk pavērtēt savu uzturu, jo samērā mierīgais dzīvesveids var izraisīt lieko kilogramu parādīšanos. Tomēr ir vēl viena izeja: tos var apturēt aktīvi treniņi sporta zālē, fitnesa nodarbības vai vismaz rīta skrējiens. Tāpat zīmes pārstāvjiem jāpievērš uzmanība savu emociju kontrolei. Ūdensvīri nekad nav bijuši atturīgi cilvēki, taču pārmērīga emocionalitāte visbiežāk cilvēkam nāk par sliktu. Iegūtās prasmes īpaši noderēs tiem, kuri cieš no sirds un asinsvadu slimībām.

Zivis

Zivju veselība 2022. gadā būs apmierinoša, izņemot tām, kuras ignorēs elementāras rūpes par savu veselību. Lai vienmēr būtu spēka un enerģijas pilni, zīmes pārstāvjiem labāk par to padomāt laikus: apmeklēt ārstu, iziet profilaktisko apskati. Ja cieš no hroniskām slimībām, noteikti jāveic atbilstoši pasākumi, lai izslēgtu saasinājumus. Labāk būtu pēc iespējas ātrāk atteikties no sliktiem ieradumiem.

2022. gada rosīgais ritms prasīs parūpēties par savu psiholoģisko stāvokli. Lai saglabātu labu garastāvokli un spēju objektīvi novērtēt situāciju, vajadzīgs pilnvērtīgs miegs un izvairīšanās no pārmērīgas nervu spriedzes. Noderīgi būs vingrinājumi, kas palīdzēs atslābināties: meditācija un relaksācija, mierīgas pastaigas svaigā gaisā. Ja vēlaties, varat ļauties aktivitātēm brīvā dabā un pat ekstrēmiem sporta veidiem, lai paaugstinātu adrenalīna līmeni asinīs. Tas ļaus justies pārliecinātākām un ātrāk pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās. Horoskops iesaka Zivīm 2022. gadā uzmanīgi izvērtēt savu pārtiku, lai izvairītos no saindēšanās. Tām, kuri vēlēsies ievērot diētu, labāk vispirms konsultēties ar atbilstošo speciālistu.