Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 29. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Aunam gribētos sarīkot mājās īstus svētkus, uzaicināt draugus (īpaši tos, kurus sen nav redzējis). Taču, kā jau zināms, šobrīd tas iespējams tikai virtuāli, tomēr arī tādi video svētki var izdoties ne mazāk jautri un sirsnīgi. Vienīgais - Aunam nevajadzētu pārāk aizrauties ar alkoholu un vajadzētu izvairīties no slidenām tēmām.

Otrdien zvaigznes sastājušās tā, ka Aunam ir visas iespējas nonākt apbrīnas un uzmanības centrā. Simpātiski pretējā dzimuma cilvēki visādi paudīs savu ieinteresētību. Turklāt ne vienmēr vārdos - daži skatieni, smaidi, mājieni spēj pateikt daudz vairāk nekā vārdi, ka Auns ir gribēts, mīlēts un neatvairāms! Viņam visi dienas laikā saņemtie komplimenti būtu jāuztver kā pašsaprotami. Galu galā Auns to ir pelnījis, vai ne?

Otrdien Vērsim būs pilnīgi nepieņemama ideja, ka var sēdēt četrās sienās. Lai vai kā un kur - otrdien Vērsim galvenais būs veikt ja ne ceļojumu, tad vismaz elementāru pastaigu. Bez tā Vērsis riskē pilnībā “saskābt” un iekrist bezcerībā.

Zvaigznes Vēršiem iesaka no sirds nodoties eksperimentiem kopā ar mīļoto cilvēku! Viņam kā gaiss vajadzīgi svaigi iespaidi! Vērsim otrdien vajadzētu atvērt durvis uz visu jauno dzīvē: doties kopā ar partneri uz vietu, kur viņi vēl nav bijuši, darīt kaut ko neierastu u.tml.

Otrdien Dvīņi vēlēsies sarīkot svētkus, un ne tikai ķermenim, bet arī dvēselei. Būtu labi pavadīt dienu kopā ar mīļoto cilvēku, vēlams romantiskā vidē. Tikai sarunā gan vajadzētu izvairīties no sarežģītām un īpaši slidenām tēmām. Runājiet par kaut ko nenozīmīgu, bet patīkamu un atlieciet visas nopietnās lietas uz vēlāku laiku. Kā nekā – tuvojas gadu mija.

Dvīņiem būs grūti atturēties no flirtēšanas ar mazpazīstamu (vai pat pilnīgi nepazīstamu) pretējā dzimuma cilvēku. It īpaši, ja viņš izskatīsies simpātisks! Kāpēc gan ne - ja Dvīņi ir brīvi un gatavi jaunām attiecībām? Tomēr nedrīkst aizmirst vienkāršu patiesību: strauji iesākušies romāni ir ļoti vētraini, bet bieži vien tikpat ātri apsīkst. Ja Dvīņi meklē patiesu mīlestību, otrdien viņiem jāmēģina labāk iepazīt savu izvēlēto.

Vēzis otrdienā neizcelsies ar savaldību! Mēģinājums būt atturīgākam, protams, netraucēs, bet maz ticams, ka tas izdosies. Otrdien Vēzis var pateikt citiem daudz nepatīkamu lietu un iemantot jaunus ienaidniekus. Bet var būt arī otrādi: pārslēgties uz pozitīvo un iegūt draugu pulku. Jebkurā gadījumā otrdien Vēža emocijas būs ļoti spēcīgas un lipīgas, bet vēlme izteikt savas domas skaļi ne vienmēr būs vietā un droša.

Otrdien Vēzim būs visas iespējas paskatīties uz cilvēku, kuru viņš ilgu laiku uzskatīja par savu kolēģi, draugu vai vienkārši paziņu, no jauna aspekta. Nav teikts, ka šis jaunais skatījums noteikti pārvērtīsies par mīlas stāstu, taču otrdien tas spēs ienest dzīvu, svaigu vēsmu turpmākajā Vēža komunikācijā.

Otrdien Lauvai gribēsies atrasties tu, kur cilvēki izklaidējas, un dzīve rit pilnā sparā! Būtu tik patīkami nonākt jautrā kompānijā, aplipinoties ar svētku bezrūpīgo atmosfēru. Tā kā šobrīd tas nav iespējams, neatliks nekas cits, kā noskatīties atbilstošu filmu, koncerta ierakstu, paša ģimenes video par kādiem pagājušiem svētkiem u.tml.

Otrdien zvaigznes kategoriski neiesaka Lauvai vienatnē nodoties mīlas pārdzīvojumiem un atmiņām par “varēja būt – bet nebija”. Gluži pretēji! Diena burtiski radīta jauniem iespaidiem, jaunām zināšanām un jaunām paziņām - pietiek ar drosmi pavērt durvis uz lielo pasauli. Protams – pagaidām tikai sociālajos portālos un interneta lapās. Otrdien ir iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš patīkami pārsteigs ar savām zināšanām un erudīciju.

Otrdien Jaunavas uzvedību neapgrūtinās nevajadzīgi sabiedrības noteikti rāmji un pieklājība! Jaunavai kādu laiku var šķist, ka tie uz viņu neattiecas. Citiem gan šajā jautājumā var būt pavisam cits viedoklis. Vērojot šādu rīcības brīvību, viņi var izdarīt secinājumus, kas Jaunavai nebūs glaimojoši. Un vēl viena lieta: esi piesardzīga ar ziņkārību! Otrdien tā var aizvest pārāk tālu.

Jaunavai attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jāparāda vai nu savas cīnītājas īpašības, vai arī diplomāta māksla! Konflikts var rasties par jebkuru sīkumu, taču tā patiesais iemesls būs noskaidrot, kurš ir galvenais. Jaunavai otrdien jāatrod kompromiss. Kam, pēc viņas domām, vajadzētu būt līderim pārī? Pienācis laiks skaidri sadalīt savas lomas, pretējā gadījumā, ja katrs turpinās vilkt segu uz savu pusi, Jaunavas attiecības riskē nonākt strupceļā.

Otrdien Svaru emocijas svārstīsies starp jēdzieniem "vajag" - "gribu". No vienas puses, sakrājušies darbiņi pieprasīs par tiem parūpēties, no otras puses, Svari vēlēsies izbēgt no rutīnas un padarīt ko interesantu. Svariem vajadzētu mēģināt atrast darbību, kas apvienotu noderīgo ar patīkamo. Nu, vai vismaz ieplānot savu dienu tā, lai atrastos vieta abiem.

Otrdien vai tuvākajā nākotnē Svariem (ja viņi atrodas krustcelēs) būs jāizdara grūta izvēle: kurš no visiem viņu sirds kandidātiem atbilst vislabāk. Protams, pretstati pievelkas. Tomēr cik parasti ilgst šāds vētrains romāns? Mīlestībai nepietiek tikai ar kaisli: partneriem vajadzētu būt kopīgiem mērķiem vai vismaz kopīgām sarunu tēmām. Tātad, izdarot izvēli, Svariem otrdien vajadzētu palūkoties apkārt: kurš spēj dalīties ne tikai savās jūtās, bet arī domās?

Otrdien Skorpiona diena būs aizņemta, komunicējot ar visdažādākajiem cilvēkiem! Iespējamas jaunas interesantas iepazīšanās vai tikšanās, kas mainīs pašreizējos Skorpiona plānus. Lai gan nekādas radikālas izmaiņas horoskopa zvaigznes otrdien nesola, tomēr diena var būt bagāta ar interesantiem līkločiem un jauniem iespaidiem. Labs lēmums šai dienai būtu doties nelielā ceļojumā - vismaz pastaigā ārpus pilsētas.

Otrdien iemīlējies Skorpions jutīsies kā īsts detektīvs, kurš mēģina atrisināt valsts nozīmes lietu! Ja pēdējā laikā viņš mēģināja noraut slepenības plīvuru pār vienu viņu interesējošu cilvēku, tad otrdien Skorpionam būs iespēja beidzot atrast pavedienu, kas galu galā ļaus atšķetināt visu jucekli. Tomēr izmeklēšanas karstumā jāņem vērā ne tikai lietiskie pierādījumi, bet arī savas sirds argumenti.

Otrdien Strēlnieka dienas kārtībā būs strīdi, ķīviņi un dažāda veida attiecību skaidrošana. Diemžēl no kā cita otrdienas horoskopa zvaigznes Strēlniekam neko daudz nepiedāvās. Strīdu skaits gan būs tieši proporcionāls sarunu skaitam. Citiem vārdiem sakot, otrdien Strēlniekam labāk, ja komunicēšana ar citiem būtu minimāla. Nu, vai vismaz jāapbruņojas ar pacietību.

Toties mīlas jomā Strēlnieks būs apburošā eiforijas stāvoklī! Šāda jūtu pārmērība var viņu fiziski nogurdināt, liekot burtiski krist no kājām no noguruma. Tomēr diez vai viņš piekristu savu mīlas drudzi apmainīt pret rāmu dzīvi! Lai gan Strēlniekam parasti patīk pagulēt, otrdien viņš labāk izvēlēsies ietaupīt laiku miegam, lai nepalaistu garām ko svarīgu. Izbaudiet katru minūti, bet neaizmirstiet, ka vismaz dažreiz jāatvēl laiks labai atpūtai un miegam.

Otrdien Mežāža domās neatlaidīgi plosīsies tālu klejojumu vējš. Varbūt nav vērts pretoties šādai kaprīzei? Var pavadīt dienu, apdomājot un plānojot nākamos ceļojumus. Var arī pakavēties jau notikušo ceļojumu atmiņās, virtuāli apmeklēt vietas, kurās vēlētos pabūt.

Otrdien Mežāžiem vajadzētu turēt acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām kādu no ārpuses nākošu neparastāku ideju! Viņš varēs atrast atbildi uz jautājumu, par kuru ilgi domājis, tikai tad, ja ņems vērā visus viedokļus un iespējas. Iespējams, mīļotais cilvēks otrdien pateiks Mežāzim gatavu risinājumu. Galvenais ir neteikt uzreiz "nē", lai cik dīvaini vai nepieņemami tas varētu šķist. Visticamāk, partnera priekšlikumā būs racionāls grauds.

Lai nu kas, bet informatīvs bads Ūdensvīru otrdien neapdraud! Viņš riskē ar galvu ienirt intrigu, baumu un tenku atmosfērā. Ūdensvīrs var pat nepamanīt, kā kļūst par ne visai ticamas informācijas izplatītāju.

Otrdien Ūdensvīram būs iespēja dot jaunu impulsu attiecībām ar mīļoto cilvēku. Varbūt pēdējā laikā viņš sajutis, ka abu attiecībās romantika zaudējusi sākotnējo svaigumu un novitāti, kļuvusi paredzama? Otrdien dzīve dos Ūdensvīriem iespēju nobaudīt košo piedzīvojumu garšu un atsvaidzināt jūtas. Ļauties šim impulsam un doties satikties ar pārmaiņām vai atstāt visu tā, kā ir - tas jāizlemj viņam pašam.

Otrdien Zivīm būs noderīgi parādīties tādās interneta vietnēs, kuras vēl nav apmeklētas. Varbūt tā būs vietne, kur parasti pulcējas ja ne sabiedrības krējums, tad vismaz auditorija ar gaumi un statusu. Tieši šajās vietās Zivīm otrdien ir visas iespējas negaidīti iepazīties, kas pēc tam ļoti labvēlīgi ietekmēs viņu likteni.

Zivīm otrdiena būs lieliska diena mīlestībai visās tās izpausmēs! Ja viņām jau ir mīļotais cilvēks, viņus gaida neaizmirstams vakars. Ja Zivis tikai sper pirmos soļus jaunās attiecībās, šī ir laba diena, lai virzītos uz priekšu, pēc iespējas vairāk uzzinot par otru. Tomēr otrdien nevajadzētu mēģināt uzzināt no sava izredzētā itin visu! Nedaudz noslēpumainības padara mīlestību vēl pievilcīgāku.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!