Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 26. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Auniem otrdiena būs drupu novākšanas diena! Pat ja tas dienas kārtībā nebija paredzēts, situācija, visticamāk, izrādīsies tāda, ka nāksies vismaz kādās lietās ieviest kārtību. Varbūt šis "kaut kas" būs darba galds, vai varbūt Auniem pienācis laiks sakārtot savus plānus. No tā nevajadzētu izvairīties, jo šī procesa laikā Aunam būs visas iespējas atrast kaut ko aizmirstu, bet tomēr aktuālu un diezgan vērtīgu.

Otrdien Auns var būt pārsteigts par notikumu straujo attīstību! Viņa attiecības ar mīļoto cilvēku spēs uzņemt negaidīti ātru tempu un izrauties jaunā līmenī. Aunam patīk kontrolēt situāciju, bet nepatīk, kad situācija kontrolē un vada viņu? Otrdien viņam par to nav jāuztraucas. Pārmaiņas, kas Aunu gaida tuvākajā nākotnē, viņa mīlestībai solās būt ļoti pozitīvas.

Otrdien Vērsis būs disonansē ar apkārtējiem un tuviniekiem. Viņam var šķist, ka visi apkārtējie ir pārāk uzpūtīgi, savukārt apkārtējie būs neapmierināti ar Vērša paviršību un bezrūpību. Diez vai tas novedīs pie reāla konflikta, tomēr, lai saglabātos savstarpējā sapratne, Vērsim otrdien biežāk vajadzētu “pielietot” nopietnu un inteliģentu sejas izteiksmi. Pat ja tas viņam šķiet tik smieklīgi!

Otrdien Vērsim var gribēties pavadīt laiku vienatnē, šķirti no mīļotā cilvēka. Nepretojieties šai sajūtai. Zvaigznes otrdien mudinās Vērsi mierīgi pārdomāt dzīvi un jūtas. Tas palīdzēs Vērsim labāk saprast, ko viņš vēlas, kā arī no jauna atklāt sevī iekšējo miera un harmonijas avotu.

Otrdien lietišķo jautājumu kārtošanā Dvīņi spēs veikt izšķirošus, pat radikālus pasākumus - it īpaši finanšu jomā. Tā vietā, lai septiņas reizes nomērītu, viņi būs gatavi septiņas reizes nogriezt! No vienas puses, pastāv draudi, ka Dvīņi neapdomīgi palaidīs naudu vējā. No otras puses, viņu kaujinieciskais noskaņojums palīdzēs otrdien uzdrošināties uz tiem finanšu soļiem, kurus jau sen bija laiks spert.

Otrdien Dvīņiem būs jāpieliek daudz pūļu, lai noskaidrotu, ko domā viņu mīļotais cilvēks! Varbūt partneris baidās viņus sarūgtināt vai otrādi - vēlas kaut ko pavaicāt, palūgt, bet nezina, kā. Dvīņiem vajadzētu būt pacietīgiem: maz ticams, ka viņi otrdien kaut ko sasniegs ar uzstājību un tiešiem jautājumiem.

Otrdien Vēzī var pamosties kritiķis. Turklāt kritika būs mazāk vērsta uz sevi un vairāk - uz visiem pārējiem. Vēzis var domāt, ka viņa aizrādījumi liks citiem nokaunēties un labot kļūdas, taču patiesībā tā nebūs. Vēža viedie padomi otrdien paliks nepamanīti, taču kritika var kļūt par aizvainojuma avotu. Tāpēc viņam jāizlemj, vai vērts tērēt nervus un spēkus kritikai, bez jebkādām cerībām uz pozitīvu rezultātu.

Otrdiena būs laba diena, lai radikāli kaut ko mainītu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Ja kaut kas viņu jau sen satraucis, bet viņš neuzdrošinājās neko pasākt (piemēram, nopietni aprunāties ar partneri), otrdien zvaigznes dos Vēžiem spēku un pārliecību to izdarīt. Tikai neaizraujieties ar apvainošanos un savstarpējām apsūdzībām. Ja Vēzis uzsāks šo grūto procesu, viņam jābūt morāli gatavam jebkurai notikumu attīstībai, nevis tikai tai, kas viņam patiktu labāk.

Pastāv liela varbūtība, ka otrdien citi mēģinās apgrūtināt Lauvu ar saviem darāmajiem darbiem un risināmajām problēmām vai pat padarīt viņu par vainīgo dažos jautājumos! Viņi sajutīs Lauvas nespēju atteikt un iztapīgo noskaņojumu un mēģinās to nekaunīgi izmantot! Lauva varēs mainīt šo situāciju tikai tad, ja stingri pastāvēs uz savu, kā saka – noliekot pie vietas šādus mēģinājumus. Pretējā gadījumā viņam lemts visu otrdienu veltīt citu cilvēku lietām, pilnībā pamatot novārtā savējās.

Otrdien zvaigznes Lauvai dos iespēju izkļūt no apburtā loka attiecībās, ja viņš tādā ir nokļuvis. Vai pēdējā laikā viņš attiecībās ar mīļoto cilvēku jūtas kā apstākļu ķīlnieks? Vai ikdienas rutīna bojā kopīgo dzīvi? Lauvai otrdien būs iespēja mainīt situāciju. Pienācis laiks dot dzīvei jaunu impulsu un īstenot tās pārmaiņas, kuras jau sen ir nobriedušas. Galvenais - nešaubīties un neapstāties pusceļā!

Otrdien Jaunava visu dienu var sajust uzmācīgu spiedienu no malas. Iespējams, vainīgs būs laiks un termiņi, varbūt apstākļi vai uzstājīgi lūgumi no citiem. Jebkurā gadījumā Jaunava, visticamāk, nespēs no spiediena atbrīvoties, kas nozīmē, ka viņai būs ar to jāsamierinās. Labākais, ko Jaunava var otrdien darīt, ir norobežoties no citiem un mēģināt mierīgi nodarboties ar savām lietām, nenovēršoties un neskatoties apkārt.

Otrdiena nebūs īstais laiks Jaunavai domāt par mīlas attiecību problēmām un vēl jo vairāk mēģināt tās atrisināt. Liela iespējamība, ka, ja viņa sāks to darīt, ne no problēmām, ne attiecībām nepaliks akmens uz akmens! Tāpēc Jaunavai otrdien ir jāatslābinās un jāļauj visam ritēt savu gaitu. Ja starp viņu un partneri patiešām valda mīlestība, tad agri vai vēlu viss sakārtosies pats no sevis.

Otrdien Svariem būs retā iespēja gūt izrāvienu jebkurā biznesā un jautājumā! Galvenais ir nepalaist garām īsto brīdi, lai tad, kad tas pienāktu, rīkotos izlēmīgi un skaidri. Pateicoties aktīvajai, uzstājīgajai rīcībai, Svari otrdien spēs tikt tālu uz priekšu! Viņiem šī diena jāizmanto, lai sasniegtu jaunas virsotnes, apsteidzot konkurentus.

Svari otrdien būs noskaņoti izlēmīgai rīcībai! Ja mīļotais cilvēks joprojām nenojauš Svaru jūtas, tad otrdien Svari, visticamāk, nespēs paturēt šo noslēpumu pie sevis. Varbūt tā arī labāk? Atklājot savas jūtas, Svari var daudz zaudēt, bet arī daudz iegūt: pastāv liela varbūtība, ka šis cilvēks vēlas pateikt to pašu, bet vienkārši nezina, ar ko sākt.

Skorpionam otrdien būs saasināta taisnīguma izjūta! Viņš tūlīt metīsies aizsargāt savas vai kāda cita intereses, ja uzskatīs, ka tās ir apdraudētas. Nu, nav jau slikti aizstāvēt savas tiesības un nolikt to pārkāpēju pie vietas. Tomēr Skorpions otrdien spēs saskatīt tiesību pārkāpumus pat tur, kur no tiem nav ne smakas. Vai kur šo pārkāpumu var saskatīt tikai ļoti lielā mikroskopa palielinājumā.

Otrdien zvaigznes iesaka Skorpionam padomāt par attiecību perspektīvām. Kādas jūtas viņi viens pret otru izjūt? Cik dienas, mēnešus vai gadus vēlētos pavadīt kopā? Tomēr, pat ja Skorpions vai partneris uz abu attiecībām skatās kā uz vieglu flirtu, tas nenozīmē, ka tajās kaut kas steidzami jāmaina. Otrdien galvenais ir mēģināt uz lietām paskatīties prātīgi, lai labāk saprastu situāciju un savu rīcību tuvākajā nākotnē.

Otrdien Strēlnieks var pavadīt visu dienu patiesības meklējumos, būdams stingri pārliecināts, ka tā atrodas kaut kur netālu. Patiesības meklējumi var attiekties uz visu: attiecībām ar citiem, darbu, personīgo dzīvi. Tomēr lai kā Strēlniekam otrdien šķistu, ka taisnīgums drīz triumfēs, diez vai tas tā būs. Strēlnieks var ar pārsteigumu atklāt, ka patiesība tīrā veidā ir gandrīz bezjēdzīga, un tā nevienam nav vajadzīga, izņemot viņu.

Otrdien Strēlnieka romantiskos plānus var sagraut kāds negaidīts un ne visai patīkams notikums. Tomēr, neskatoties uz visiem pārbaudījumiem, viņš būs kaujinieciskā noskaņojumā un spēs tikt galā ar jebkuru situāciju. Lai Strēlnieka devīze otrdien būtu “Viss būs kārtībā!”. Galvenais ir nenolaist rokas un nepadoties emocijām. Skaidra galva, optimisms un pārliecība par sevi būs Strēlnieka turpmāko mīlestības uzvaru garantija.

Otrdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim iet tikai taisnus ceļus! Mēģinājumi kaut ko noslēpt vai sagrozīt var beigties bēdīgi. Ja Mežāzis vēlas iegūt vēlamo rezultātu, viņam būs jārīkojas atklāti. Otrdien apkārtējie cilvēki novērtēs Mežāža godīgumu un tiešumu, taču nevajadzētu ar tiem pārāk aizrauties: pat atklātībai ir savas robežas.

Ja pēdējā laikā kaut kas Mežāža mīlas attiecībās īsti nav kārtībā, otrdien viņam ir iespēja saprast, kas tieši jāmaina, lai tās būtu veiksmīgākas. Neslēp galvu smiltīs, un viss izdosies! Otrdien zvaigznes mudinās Mežāzi būt godīgam pret sevi un uzticīgam savai dabai. Ja viņš būs atklāts un izlēmīgs, varēs piesaistīt savā dzīvē tos cilvēkus, kuru dvēsele patiesi rezonē ar viņa.

Lai dažos jautājumos sasniegtu vēlamo rezultātu, otrdien Ūdensvīram būs jāsaka tas, ko no viņa gaida, nevis tas, ko patiesībā domā. Vai arī vismaz īstajā brīdī jāpaklusē par savām šaubām. Neko darīt, atklātība ne visur iederas, un vēl jo vairāk svarīgās sarunās. Otrdien, visu tieši izstāstījis, Ūdensvīrs riskē nodarīt kaitējumu gan veicamajam darbam, gan sev. Ja viņš atturēsies no komentāriem, var būt uzvarētājs.

Otrdiena nav tā diena, kad Ūdensvīram vajadzētu slēpt savas patiesās jūtas un nodomus zem vienaldzības maskas. Ja lēmums jau viņa prātā nobriedis un, pats galvenais, arī sirdī, tad tagad ir laiks rīkoties. Ūdensvīram drosmīgi jāiet uz priekšu un lai notiek, kas notikdams! Tikai viens padoms: mīlestības jautājumos izlēmību nevajadzētu jaukt ar neapdomību. Otrdiena būs lieliska diena nevis izmisīgiem ekspromtiem, bet gan pārdomātu plānu īstenošanai, kurus Ūdensvīri lolojuši jau ilgi.

Otrdien Zivis būs apņēmības pilnas un kaujinieciskā noskaņojumā. Kāpēc mēģināt atraisīt mezglu, ja to var pārcirst? Pats interesantākais, ka dažos jautājumos šādi radikāli pasākumi var palīdzēt - bet ne visos. Tāpēc Zivīm otrdien pat nevajadzētu tuvoties jautājumiem, kuriem nepieciešams laiks un delikāta pieeja.

Otrdien zvaigznes Zivīm komunikācijā ar mīļoto cilvēku sola ļoti spilgtu, notikumiem bagātu dienu. Viņu attiecībām ir visas izredzes, viņu sirdis ir atvērtas viens otram. Tomēr, pat ja Zivis ir pilnībā apmierinātas ar pašreizējo situāciju, nevajadzētu brīnīties, ja partneris otrdien pēkšņi ierosina labi sakārtotajā dzīvē kaut ko mainīt. Tas jāpieņem ar sapratni: visticamāk, šis mazais eksperiments Zivju jūtām piešķirs jaunu romantisku impulsu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!