Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 12. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Auns nepretendēs uz galveno lomu, bet otrā plāna lomās sevi parādīs lieliski! Auns īpaši labi darbosies komandā vai izpildīs kāda cilvēka precīzus norādījumus. Vienīgais nosacījums būs tas, ka Aunam skaidri jāsaprot visa procesa loģika: kurš ko dara un par kuru darba daļu atbild. Klusa un vienaldzīga izpildītāja loma nav domāta viņam!

Piektdien, ja Auns vēlēsies pievērst sev kāda uzmanību, viņam būs jāatceras viss, kas mācīts skolā. Sarunu biedram jādemonstrē savas prasmes, erudīcija un inteliģence. Šodien Aunam būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kuru galvenokārt interesēs viņa IQ lielums. Ja pēc tam izrādīsies, ka Aunam piemīt arī citi tikumi, intelektuālā iepazīšanās var vienmērīgi izvērsties kaislīgā mīlas dēkā.

Piektdiena Vēršiem būs lieliska diena, lai nodibinātu noderīgu pazīšanos. Viņa sabiedriskums un radošums būs vislabākajā līmenī, viņam ir daudz interesantu ideju, kurās pratīs dalīties ar citiem. Horoskopa zvaigznes saka, ka Vērsim var būt iespēja izveidot lietišķu kontaktu jebkurā, pat visneformālākajā, vidē. Koridorā, uz ielas, parkā - Vērsis jebkur var iepazīties ar cilvēku, kurš labvēlīgi ietekmēs viņa turpmāko karjeru. Vai varbūt pat likteni.

Pēdējā laikā Vērša prāts bijis aizņemts ar darbiem, bet piektdien tam var piešķirt romantisku pauzi! Vēršiem ļoti noderēs gaisa piļu celšana, sapņi par skaistiem prinčiem (princesēm) un cita sapņaina lidināšanās mākoņos. Ja Vērsim ir mīļotais cilvēks, viņiem labāk sapņot divatā intīmākajā un romantiskākajā vidē.

Piektdien horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem iesaistīties kāda diezgan vērienīga projekta izstrādē. Nekautrējieties, droši vien jums tāds krājumos ir! Vai mēs runājam par Dvīņu karjeras plāniem vai par to, kā sakārtot personīgo dzīvi, piektdiena būs laba diena, lai šīs domas pārnestu no fantāziju kategorijas uz prioritāšu kategoriju. Un, pats galvenais - pārdomājiet visas detaļas. Šo piektdien Dvīņi spers pirmo soli ceļā uz visdrosmīgāko sapņu īstenošanu!

Piektdien Dvīņiem lielāka uzmanība jāpievērš nevis attiecību ārienei, bet gan to dziļajai būtībai. Pat ja no pirmā acu uzmetiena Dvīņiem ar mīļoto cilvēku viss ir brīnišķīgi un pušķu-konfekšu periods rit pilnā sparā, zvaigznes saka, ka pastāv vairākas problēmas, par kurām abi piever acis. Piektdien Dvīņiem vajadzētu izmēģināt šīs problēmas ja ne atrisināt, tad vismaz saskatīt - pat ja tās no virspuses ir apbērtas ar mīlestības īsziņām, ziediem un rozā sirsniņām.

Piektdien Vēzim būs iespēja uzzināt informāciju, kas palīdzēs viņam virzīties uz priekšu! Varbūt viņš nejauši sadzirdēs kaut ko, kas nebija domāts viņa ausīm, vai arī izdarīs pareizos secinājumus, pamatojoties uz baumām un citu fragmentāru informāciju. Galvenais ir tas, ka, pateicoties apstākļu sakritībai vai savām analītiskajām spējām, Vēzis piektdien var iegūt atslēgu, kas pavērs durvis jauniem sasniegumiem un panākumiem.

Piektdienas pēcpusdiena mudinās Vēzi mēģināt atrast līdzsvaru starp savām un mīļotā cilvēka vēlmēm. Dažreiz attiecībās vienkārši jāpiekāpjas - un ne tikai sīkumos! Piektdien to izdarījis, Vēzis nenožēlos. Viņš pat var būt pārsteigts par to, cik daudz, izrādās, var saņemt pretī, kad no tīras sirds mīļotā labā no kaut kā atsakās.

Piektdien Lauvai vajadzētu padomāt par to, ko tieši viņš nesen izdarīja nepareizi, kur kļūdījās. Diena viņu apveltīs ne tikai ar paškritiku, bet arī ar spēju paskatīties uz sevi no malas, objektīvi novērtējot savu rīcību. Varbūt dažās lietās Lauva pasteidzās, pārsteidzās, nomaldījās no ceļa vai vienkārši nenoveda ko līdz galam? Lai to saprastu, piektdien ir jāsper pirmais solis, lai laika gaitā situāciju labotu.

Piektdien Lauva spēs ar humoru izturēties pret visām personiskās dzīves problēmām. Šī brīnišķīgā īpašība viņam palīdzēs nogludināt konfliktu vai novērst briestošo strīdu. Ja Lauva pēdējā laikā ir noraizējies par mīlas neveiksmēm, piektdien viņš varēs paskatīties uz savām pagātnes attiecībām no jauna rakursa, atrodot tajās daudz jocīgā un pat smieklīgā.

Piektdien dažos jautājumos Jaunavai var nākties izdarīt izvēli, un viņai nebūs viegli pieņemt lēmumu. Ko darīt, ja abām iespējām ir acīmredzami trūkumi un priekšrocības? Horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka nesteigties. Ļaujiet lēmumam nobriest un kārtīgi “nostāvēties”. Varbūt ir iespēja atrast kompromisu? Un varbūt, kamēr Jaunava domā, parādīsies arī trešais variants?

Piektdien Jaunavas mīļotais cilvēks var izteikt viņai aizskarošas pretenzijas. Tās var būt par kādiem sīkumiem: Jaunavas izskatu, ģērbšanās vai izturēšanās stilu. Jaunava var par to apvainoties un pat aiziet, aizcērtot durvis, taču nav vērts tā darīt: tas neatrisinās problēmu. Lai neizraisītu skandālu, Jaunavai piektdien maigi un diplomātiski jāiebilst partnerim, dodot mājienu, ka arī viņš ir tālu no ideāla.

Piektdien, lai kāda būtu Svaru pieredze, situācija uz brīdi var viņiem piešķirt studenta lomu. Varbūt viņiem būs jākonsultējas ar kādu, kam lielāka pieredze, vai arī priekšnieki Svarus pārņems savā tiešajā kontrolē. Vai varbūt Svari sadabūs darbam nepieciešamo informāciju no svešas sarunas. Jebkurā gadījumā piektdien viņiem vajadzētu uzklausīt citu padomus un atcerēties, ka, ja vēlas gūt panākumus, mācīties nekad nav par vēlu.

Piektdien Svari var negaidīti atklāt, ka nejaušs paziņa saprot viņus labāk nekā ģimene un draugi. Vai tas ir iespējams, vai varbūt Svari pieņem vēlamo par esošo? Vai varbūt šī nejaušā tikšanās ir liktenis? Zvaigznes piektdien iesaka Svariem nesteigties un veltīt laiku, lai labāk iepazītu jauno paziņu. Pastāv iespēja, ka tā patiešām izrādās mīlestība no pirmā acu uzmetiena, nevis īslaicīga kaprīze vai pašapmāns.

Piektdien horoskopa zvaigznes aicina Skorpionu padomāt par izredzēm un perspektīvu. Nedomājot peldēt pa straumi - tā nav stratēģija, kas var aiznest uz augstākajiem līmeņiem. Piektdiena būs laba diena, lai prātīgi novērtētu savu potenciālu. Varbūt Skorpions atklās, ka savā vietā viņš jau sasniedzis "griestus", un šie "griesti" ir ļoti zemi. Tad vajadzētu domāt par to, kā mainīt situāciju uz labo pusi.

Piektdien Skorpiona mīļotais cilvēks vēlēsies dalīties ar viņu dažās savās domās vai jūtās. Skorpionam nevajadzētu izvairīties no sarunas vai atlikt to uz nenoteiktu “vēlāk”: viņa izredzētajam vēlēšanās būt atklātam var ātri pāriet. Piektdien Skorpionam tiek prasīts tikai veltīt partnerim nedaudz vairāk uzmanības nekā parasti. Pretī viņš var dzirdēt ko ļoti interesantu.

Piektdien Strēlniekam nevajadzētu jaukt personīgās attiecības un darbu, lai gan situācija mudinās viņu to darīt. Varbūt kāds no Strēlnieka paziņām lūgs palīdzēt ar profesionālajām prasmēm, vai varbūt pat mēģinās iesaistīt Strēlnieku kādā lietā, izmantojot viņa dienesta stāvokli. Horoskopa zvaigznes saka, ka piektdien to nevajadzētu darīt, jo Strēlnieks to nožēlos. Labākajā gadījumā tas kaitēs darbam vai draudzībai, sliktākajā - abiem.

Piektdien Strēlnieks var sākt šaubīties, vai viņa romantiskajām attiecībām ir izredzes un perspektīva. Nav svarīgi, kas vainīgs - situācija kopumā, mīļotā cilvēka rīcība vai Strēlnieka bažas. Tomēr, pat ja prāts piektdien atkārto vienu lietu, zvaigznes iesaka ieklausīties sirds balsī: mīlestība nav pakļauta loģikai, un tikai sirds pateiks Strēlniekam, vai viņi ar partneri ir radīti viens otram.

Piektdien Mežāzim ne reizi vien būs jāatceras teiciens: "Cik cilvēku, tik viedokļu". Par šķietami nenozīmīgākajiem un vienkāršākajiem jautājumiem viņam var rasties domstarpības un pat konflikti ar citiem. Nav brīnums, ka pat viņa priekšnieku viedoklis nesakritīs ar Mežāža viedokli. Tomēr pēdējā gadījumā horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim atteikties no savām pozīcijām bez cīņas - kā saka, priekšniecība zina labāk. Nu, vismaz šajā dienā.

Piektdien Mežāzim jābūt piesardzīgam: ar viņa jūtām var atklāti manipulēt! Šāds manipulators var būt mīļotais cilvēks, draugs un pat nejaušs paziņa. Piektdien Mežāzim galvenais ir nepakļauties provokācijām un nepiekāpties. Katru reizi, sperot soli kādam pretī, ieskaitot partneri, jāuzdod sev jautājums: "Kam tas īsti vajadzīgs: man vai tomēr viņam?"

Piektdiena no Ūdensvīra prasīs tādas īpašības kā precizitāte un nosvērtība. Nekādu pieņēmumu un fantāziju - gan situācija, gan apkārtējie cilvēki no Ūdensvīriem prasīs tikai faktus. Nekas piektdien tā nesadusmos apkārtējos kā Ūdensvīra vārdi: "Man šķiet" un "Es īsti nezinu". Ja Ūdensvīrs vēlas tikt pamanīts un novērtēts, piektdien viņam savas domas jāizsaka statistikas, diagrammu un skaitļu valodā.

Piektdien Ūdensvīram būs iespēja no malas dzirdēt viedokli par savu personīgo dzīvi. Iespējams, tas viņam šķitīs netaktisks vai realitātei neatbilstošs, taču zvaigznes Ūdensvīriem neiesaka piektdien to nemaz neuzklausīt un neņemt vērā. Vai Ūdensvīrs uzskata, ka viņam pieder patiesība pēdējā instancē? Ka tikai viņš zina patiesību par savu mīlestību un var par to spriest? Dažreiz no malas labāk redzams... Protams, nevajadzētu akli uzticēties citu spriedumiem, taču noteikti ir vērts tos ņemt vērā.

Piektdien Zivīm patiks precīzi fakti un skaitļi! Varbūt tās būs mācības, varbūt sarežģīti aprēķini vai ar maziem burtiņiem rakstītie līguma punkti - Zivis varēs ar tiem tikt galā un izdarīt pareizos secinājumus. Tomēr horoskopa zvaigznes brīdina: ja Zivis piektdien neatradīs cienīgu savas vērības un uzmanības izmantošanu, tad iztērēs to sīkumiem. Nu, saskaitīt jau var arī vārnas aiz loga, bet kāpēc? Būtu žēl šādu produktīvu dienu izšķērdēt kam tādam.

Piektdien Zivīm komunikācijā ar mīļoto cilvēku ieteicams vairāk klausīties nekā runāt pašām. Protams, Zivīm ir ko teikt - un viss, ko viņas saka, viņu izredzētajam jau sen ir zināms. Toties dažas partnera domas un jūtas Zivīm var būt pilnīgs pārsteigums! Tāpēc piektdien viņām vajadzētu nodot mikrofonu savam mīļotajam un kļūt par ļoti, ļoti uzmanīgu klausītāju.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!