Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 10. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auniem nebūs viegli pievērsties ikdienas aktivitātēm - apkārt būs tik daudz citu interesantu lietu! Jebkurā darbā, kas prasīs Auna uzmanību un pacietību, viņa bezatbildīgā attieksme atkal un atkal novedīs pie kļūdīšanās. Ja kāds sāks izdarīt spiedienu uz Aunu, pieprasot pildīt saistības, Auns būs pilnīgi spējīgs visu mest pie malas! Tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka Aunam svētdien darīt tikai to, kas interesē - pārējie projekti tāpat lemti neveiksmei.

Auniem vajadzētu padomāt par savu romantisko attiecību nākotni un dalīties pārdomās ar mīļoto cilvēku. Auna smadzenes darbosies īpašā režīmā, ļaujot paredzēt situāciju vairākus gājienus uz priekšu. Izmantojot svētdienas sniegtās analītiskās prasmes, Auns varēs lieliski novērtēt izredzes. Attiecību attīstībai pietiks ar to, ka viņš sev un partnerim izvirzīs kādu kopīgu mērķi.

Svētdien Vērsis būs pārliecināts par savu rīcību un pastāvēs uz savu līdz pēdējam. Pateicoties šādam cīņas garam, viņš spēs daudz sasniegt, taču horoskopa zvaigznes iesaka pievērst uzmanību attiecībām ar apkārtējiem: tās nebūt nav ideālas. Lai lietišķais Vērsis svētdien nejauši kādu neapvainotu un nenodarītu pāri (un tas ir diezgan iespējams), viņam jārīkojas pēc formulas: "Pirms kaut ko saki citiem, pasaki to sev." Tas palīdzēs izvairīties no konfliktiem.

Svētdien Vērsim vislabākā romantiskā vide būs tā, kurā viņš varēs baudīt iecienīto mūziku kopā ar mīļoto cilvēku. Nav brīnums, ka par laimīgu cilvēku saka - viņa dvēsele dzied! Lai stiprinātu attiecības, Vērsim svētdien vajadzētu kopā ar partneri klausīties mūziku. Pārrunājiet, kā mainījusies jūsu mūzikas gaume, ko varētu nosaukt par iecienītākajām dziesmām, kura dziesma saistās ar kādu īpašu dzīves mirkli utt. Vai varbūt karaoke?

Svētdien Dvīņu sirdī degs radoša uguns, atspoguļojoties visā, ko viņi darīs. Horoskopa zvaigznes dos viņiem iedvesmu un radošu dzirksti, un Dvīņi varēs šīs īpašības pielietot pat ikdienišķākajās un garlaicīgākajās lietās. Ja Dvīnis ir radošas profesijas pārstāvis, svētdien viņa potenciāls nezinās robežas! Vienīgi svētdien zvaigznes Dvīņiem iesaka kontrolēt savas spēcīgās emocijas, pretējā gadījumā iekšējā uguns var pārvērsties ugunsgrēkā, izpaužoties kā strīdi ar apkārtējiem.

Svētdien Dvīņiem un viņu mīļotajam cilvēkam zvaigznes iesaka no sirds pasapņot! Daloties savos plānos, viņi varēs tuvināt to īstenošanu. Pat visneticamākajām fantāzijām ir iespēja piepildīties, ja šajā dienā iepazīstināsi ar tām partneri. Svētdien, stāstot par salu, kuru vēlētos apmeklēt, vai par sapņu dzīvokli, Dvīņi materializē vēlmi, padarot to daudz taustāmāku un tuvāku.

Svētdienā Vēzim draud noslīkšana rutīnā! Var uzrasties jautājumi, kas steidzami jāatrisina, un, ja Vēzis neizkļūs no apburtā loka, tad visu dienu veltīs ikdienišķiem darbiem. Horoskopa zvaigznes brīdina Vēzi, ka svētdien šāda rīcība viņam nav izdevīga. Mēģināt darīt visu uzreiz nozīmē neizdarīt neko. Akli ejot ikdienas sīkumu pavadā, Vēzis tikai tērēs laiku un enerģiju.

Svētdiena ir lieliska diena Vēžiem, lai sāktu darīt ko jaunu. Nav svarīgi, vai tā ir jauna mīlestība, jauns posms attiecībās vai jauna romantiska iepazīšanās. Pat tik nevainīga lieta kā jauna apģērba iegāde internetā var nest sev līdzi labas izmaiņas personīgajā dzīvē. Tāpēc zvaigznes svētdien Vēzim iesaka drosmīgi iet uz priekšu. Kamēr viņš virzās uz pārmaiņām, viņa potenciāls pieaug!

Svētdiena Lauvai solās būt ļoti veiksmīga: viņš viegli atradīs kopīgu valodu ar citiem, un to vajadzētu izmantot savā labā! Varbūt Lauva jau sen vēlējies no sirds aprunāties ar kādu vai piedāvāt kādu ideju - ja tā, tad nebūs labāka brīža, lai to izdarītu. Tas attiecas arī uz tiem Lauvām, kuri nevarēja uzdrīkstēties atklāt savas jūtas mīļotajam cilvēkam. Īstie vārdi, kas izrunāti svētdien īstajā laikā, var mainīt viņa dzīvi.

Mīlestībā Lauvai derētu paeksperimentēt! Protams, nav runa par partnera maiņu (ja Lauvai tāds ir), bet gan par to, ka personīgajā dzīvē jāienes daudzveidība! Vientuļajiem Lauvām jebkura iepazīšanās vietne var kļūt par vietu eksperimentiem. Nevajadzētu pārāk baidīties kļūdīties, galu galā visa dzīve ir izmēģinājumu un kļūdu vieta, tas ir, viens liels eksperiments.

Svētdien Jaunavu gaida dienu, kad vajadzētu būt uzmanīgai it visā, lai pie kā arī ķertos: var piemeklēt kļūdas un ķibeles. Pat visvienkāršākajos jautājumos var notikt negaidīti pārsteigumi. Citiem vārdiem sakot, Jaunava var viegli apmaldīties trīs priedēs, un tāpēc pareizākais svētdienas lēmums būtu vispār neķerties pie svarīgu problēmu risināšanas.

Svētdienas zvaigznes brīdina Jaunavu, ka viņas jūtas būs ārkārtīgi spēcīgas un nenoturīgas. Mīlestības eiforiju ātri vien var nomainīt dusmu lēkme u.tml. Nav grūti saprast, ka šāda impulsivitāte neradīs prieku ne Jaunavai, ne viņas mīļotajam cilvēkam. Lai nekaitētu attiecībām ar nevērīgu vārdu vai rīcību, Jaunavai svētdien jāatturas no vētraino jūtu paušanas.

Svētdien Svaru enerģija mutuļos kā strūklaka! Pateicoties tam, būs iespēja paveikt daudzas un dažādas lietas. Vienīgā iezīme, kas var nopietni kavēt, ir nepacietība un pārmērīga steiga. Tieši to dēļ Svari svētdien var lielāko daļu no tā, ko uzņēmušies, pamest pusceļā un pārējo – šā tā pabeigt. Lai vēlāk nebūtu jālabo nepilnības, horoskopa zvaigznes svētdien Svariem iesaka uzņemties tikai to, kas patiešām svarīgs. Pārējo ar tīru sirdsapziņu var atstāt uz vēlāku laiku.

Svētdien Svaru personīgā dzīve var nonākt posmā, kad jāpārdomā attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņi pamazām ir nonākuši strupceļā, vai varbūt vienkārši vajadzīga neliela sapurināšana. Tā vai citādi, palaižot visu pašplūsmā, Svari tikai pievērs acis uz problēmu. Ja viņi vēlas to atrisināt, svētdien par to kārtīgi jāpadomā, vēlams - kopā ar partneri.

Svētdien horoskopa zvaigznes sola, ka Skorpionam svarīgos jautājumos viss, tā teikt, ies kalnā! Pirmkārt tas attiecas uz tādām jomām kā bizness, nauda, darbs, mācības, kā arī lieliem projektiem mājās, piemēram, remonts vai vasarnīcas iegāde - visās šajās jomās viņš gūs panākumus. Turklāt šī diena burtiski paredzēta Skorpionam, lai izveidotu noderīgus kontaktus. Iespējams, ka šodienas kontakti nākotnē viņu pavirzīs pa karjeras kāpnēm vai ļaus palielināt kapitālu.

Ja Skorpions vēlas parunāt par ko svarīgu ar mīļoto cilvēku, svētdienā nevajadzētu to darīt: diena nebūs tendēta uz atklātību un vēlmi saprast. Gluži pretēji, pat vienkāršākos attiecību jautājumus varēs atrisināt ar grūtībām, un jebkura iemesla dēļ var rasties pārpratumi. Tāpēc Skorpionam svētdien vajadzētu ņemt vērā: tas, ko viņš gribēja pateikt un ko partneris sapratīs, var būt atšķirīgas lietas. Par to nevajadzētu apvainoties, labāk vienkārši atlikt sarunu uz citu dienu.

Svētdien Strēlnieks būs spējīgs uz daudz ko! Horoskopa zvaigznes liks viņam skaidri sajust, ka laime ir paša rokās! “Vēlies būt laimīgs un veiksmīgs? Lai tā notiek!" - šai devīzei jākļūst par ceļa zvaigzni. Diena Strēlniekam piešķirs tādas īpašības kā gribasspēks, organizētība un mērķtiecība. Viņš spēs kontrolēt situāciju, pārliecinoši virzoties uz priekšu. Ja Strēlniekam ir kāds vērienīgs, tālredzīgs plāns, svētdien pienācis laiks rīkoties!

Svētdien Strēlniekam, lai iekarotu pretējā dzimuma sirdis, jāparāda... intelekts. Nevis šarms un pievilcība un pat ne prasme ģērbties ar gaumi, bet gan intelekts: viņa spēja domāt, spriest un erudīcija. Ja Strēlnieks nav pārliecināts par savu IQ, viņam vajadzētu vairāk klausīties nekā runāt: nerunīgs sarunu biedrs izskatās gudrāks, kas nozīmē, ka svētdien viņš tā atstās labvēlīgāku iespaidu uz partneri.

Svētdien Mežāža diena būs piepildīta ar radošumu! Pat ja viņš ir tālu no bohēmas aprindām, jebkurā jautājumā, pat visprozaiskākajā, viņu pavadīs radoša dzirksts. Studiju un zinātniskais darbs, izgudrojums, reklāma, mārketings - gandrīz jebkurā jomā Mežāzis svētdien spēs izpaust sevi, ienesot ko jaunu un kreatīvu. Horoskopa zvaigznes iesaka viņam eksperimentēt ar visu iespējamo. Tai skaitā ar savu imidžu.

Maz ticams, ka svētdien Mežāzis spēs izvairīties no sentimentālām sarunām par romantiku, nostalģiskām atmiņām u.tml.! No tā nav jāizvairās. Gluži pretēji, Mežāzim svētdien būs noderīgi pārrunāt ar kādu savus mīlestības pārdzīvojumus un uzklausīt citu cilvēku domas par šo jautājumu. Tas viņam palīdzēs sakārtot jūtas un saņemt atbildes uz jautājumiem, kas viņu patiešām uztrauc.

Svētdien Ūdensvīram būs sapņains noskaņojums - pat ja apstākļi steidzami liks nolaisties no debesīm uz zemi, to izdarīt nebūs viegli. Diena apveltīs ar spilgtām fantāzijām, kas Ūdensvīriem veiksmīgi aizēnos realitāti. Vairāk vai mazāk tas attiecas uz visiem Ūdensvīriem, bet jo īpaši uz tiem, kas iemīlējušies vai meklē mīļoto cilvēku.

Svētdienā Ūdensvīriem vajadzētu iziet sabiedrībā! Tā kā ikvienam šajā jēdzienā ir ietverta atšķirīga nozīme, īpaši jau mūsdienu apstākļos, tad Ūdensvīrs var neierobežot savu fantāziju. Galvenais ir tas, ka Ūdensvīriem svētdien nevajadzētu sēdēt mājās, jo apkārt ir tik daudz interesantu vietu romantiskām pastaigām!

Svētdiena būs diena, kad Zivju dzīvē var ienākt kas jauns un interesants. Tas var būt jauns posms, jauni cilvēki, jauni hobiji, jaunas jūtas, jaunas vietas. Horoskopu zvaigznes svētdien iesaka Zivīm nepretoties notiekošajam un neatsacīties no piedāvājumiem ar izdomātiem aizbildinājumiem, piemēram: “Es neiepazīstos uz ielas” vai: “Vakarā labāk pasēdēšu pie TV”. Pārvarot savu inertumu, Zivis nenožēlos: kas var būt labāks par daudzveidību un jaunām perspektīvām?

Svētdien zvaigznes Zivīm iesaka doties romantiskā ceļojumā kopā ar savu mīļoto cilvēku... pa visdažādākajām iepirkšanās vietnēm. Palutināt sevi ir pelnījušas gan Zivis, gan viņu izredzētais! Pat ja Zivis parasti neizbauda iepirkšanos, svētdiena viņas var patīkami pārsteigt. Kopīga iepirkšanās būs kā Āfrikas safari, kur spilgtas emocijas kutina nervus un iekvēlina kaisli. Turklāt nav jau uzreiz jāpērk, var vienkārši papētīt visdažādākos un neparastākos piedāvājumus.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!