Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 2. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien pašapziņa un pārliecība par savu spēku burtiski pārņems Aunu! Šī sajūta var sasniegt tik milzīgus apmērus, ka iespējams - Auns vēlēsies izrādīt cēlsirdību, sniedzot kādam aizsardzību un atbalstu. Taču, ja cēlajiem impulsiem padosies, nevajadzētu rēķināties ar pateicību kā atbildi - tās var arī nebūt.

Sestdien gaiss ap Aunu burtiski būs kā elektrizēts ar kaisli, un viņa mīļotais cilvēks to noteikti sajutīs. Tomēr ne tikai viņš viens: daudzi pretējā dzimuma pārstāvji Auniem pievērsīs pastiprinātu uzmanību. Viņam tas jāizmanto, lai dāvātu savam izredzētajam neaizmirstamu romantisku vakaru! Ja Auns joprojām ir viens, sestdien viņam būs daudz iespēju to labot.

Sestdien Vērsim radīsies idejas par aktīvu laika pavadīšanu tuvinieku lokā. Šīs domas aizvirzīs otrajā plānā visas citas lietas un rūpes. Vislabāk šajā situācijā organizēt kādu sportisku pasākumu brīvā dabā ar tam sekojošu pikniku.

Runājot par attiecību jomu, sestdien, pat ja Vērsim ir medusmēnesis, viņš varētu vēlēties brīdi pabūt viens. Diena viņu mudinās uz sapņainumu, pārdomām un zināmu noslēgtību, kurās diez vai viņa mīļotais cilvēks varēs dalīties. Zvaigznes Vērsim iesaka pastāstīt partnerim par vēlmi palikt vienam. Tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem pārpratumiem un aizvainojuma un ļaus partnerim ar tīru sirdsapziņu pievērsties citām sev svarīgām lietām.

Sestdien Dvīņi riskē septiņas reizes nogriezt, pirms atceras, ka patiesībā pirms tā arī nomērīt nenāktu par ļaunu. Horoskopa zvaigznes mudinās viņus rīkoties izlēmīgi un ātri, turklāt tik ātri, ka Dvīņi nemaz nepaspēs kārtīgi apdomāt situāciju. Tāpēc vienkāršs padoms: pirms jebko uzsākt, Dvīņiem būtu noderīgi aizskaitīt līdz desmit, padomāt un - ar tīru sirdsapziņu nolikt to malā līdz citai dienai.

Dvīņiem būs iespēja attiecības ar mīļoto cilvēku pacelt nākamajā līmenī! Šajā dienā viņi un partneris būs uz viena viļņa, kopā viņiem būs mierīgi un labi. Ja Dvīņi un viņu izredzētais vēlēsies, sestdien varēs tikt skaidrībā ar jebkuru situāciju un atrisināt visas problēmas. Ja šādu problēmu nav, vislabākais, ko viņi var darīt, ir baudīt viens otra sabiedrību, ienirstot mīlestības straumē.

Sestdien Vēzis būs apņēmības pilns sasniegt savu mērķi, dodot priekšroku taisnākajam ceļam, nevis apvedceļiem. Plānus, ko Vēzim līdz šai dienai lolojis, sestdien varēs realizēt ar vislabākajiem rezultātiem. Tomēr tas nenotiks pats no sevis, bet tikai tad, ja Vēzis izrādīs pienācīgu apņēmību un drosmi. Galu galā ūdens neplūst zem guļoša akmens, un tas ir taisnīgi.

Sestdien, ja Vēzis vēlas piesaistīt sev patīkama cilvēka uzmanību, vislabākā taktika būs viņu nedaudz ignorēt. Nu, vai vismaz parādīt savu neatkarību un interešu dažādību. Lai viņš neiedomājas, ka Vēzis visu dienu domā tikai par viņu! Sestdien Vēzim ir daudz darāmā, un ir arī citi pielūdzēji (pielūdzējas)... Šīs pieejas trūkums ir partnera iespējamā greizsirdība. Plusi - neaizmirstams randiņš tuvākajās dienās.

Sestdien Lauvu būs grūti vainot iniciatīvas trūkumā un nepārliecinātībā par sevi, jo viņš diez vai sēdēs rokas klēpī salicis. Un tas ir labi, jo diena Lauvai solās būt ļoti veiksmīga, nodrošinot daudz iespēju sasniegt to, ko vēlas. Ja kāds viņam iebildīs, Lauva viegli atradīs argumentus, lai pārliecinātu par savu taisnību.

Sestdien Lauvas mīļotais cilvēks var pēkšņi pārņemt iniciatīvu savās rokās un izdarīt ko tādu, ko Lauva no viņa negaidītu! Iespējams, sestdien viņš piedāvās Lauvai randiņu neparastā vietā, iepazīstinās ar saviem dīvainajiem draugiem, hobiju vai ko citu no pasaules, kura Lauvai līdz šim bija tikpat tālu kā Mēness. Nevajag tam pretoties: tas būs jauki. Šī emociju un pieredzes apmaiņa jūs satuvinās vēl vairāk, sapurinās un palīdzēs attiecībām augt.

Sestdien Jaunavai būs ļoti grūti iekļauties vispārējā dzīves ritmā un pats galvenais - viņa nemaz nevēlēsies iekļauties. Citu cilvēku rosība kaitinās, un viņu pavēlnieciskais tonis raisīs sašutumu. Tāpēc Jaunavai sestdien labāk pēc iespējas vairāk izvairīties no sabiedriskām lietām, koncentrējoties uz sevi.

Sestdien Jaunavai būs iespēja saprast, ko nozīmē sajust greizsirdības dzēlienu prātā! Varbūt mīļotais cilvēks dos tam iemeslu, vai varbūt Jaunava būs greizsirdīga par kaut ko, kā patiesībā nemaz nav. Tā vietā, lai pārdzīvotu, Jaunavai vajadzētu piedalīties sacensībās - nav svarīgi, vai tās ir reālas vai izdomātas. Skaistas drēbes, daudzsološs smaids un rotaļīgs izskats - tas ir kaujas arsenāls, ar kuru bruņojusies Jaunava sestdien spēs uzvarēt jebkuru pretinieku godīgā cīņā.

Sestdien Svaru dzīves enerģijas potenciāls būs uzdevumu augstumos! Pat ja Svari paši to nejutīs, tiklīdz viņi tikai nedaudz pārvarēs savu inertumu, enerģija tos burtiski pārpildīs. Vienkāršākais veids, kā Svariem par to pārliecināties, ir nodarboties ar sportu vai atrotīt piedurknes un ķerties pie kāda sen aktuāla uzdevuma.

Svariem nevajadzētu iepriekš sagatavot scenāriju romantiskam vakaram - daudz labāk ir atstāt to partnera ziņā. Lai tā būtu negaidītu pārsteigumu un aizliegumu pārkāpšanas diena! Uzticoties mīļotajam cilvēkam, Svari tikai riskē, ka viņu ierastā pasaule apgriezīsies ar kājām gaisā un dažas barjeras sabruks. Ļaujiet partnerim pārsteigt jūs ar savu iztēli.

Sestdien Skorpiona dvēseles dziļumos pamodīsies diktators. Varbūt tas nebūs lielākais diktators pasaulē, tomēr strīdēties ar viņu šajā dienā būs ne tikai bezjēdzīgi, bet arī bīstami – vari, kā saka “norauties pēc pilnas programmas”. Tajā pašā laikā Skorpions sevi uztvers nevis kā diktatoru, bet gan kā gudru vadītāju, kuram vienkārši nevajag runāt pretī - neko un nekad.

Sestdien, pirms kaut ko sacīt mīļotajam cilvēkam, Skorpionam vajadzētu simtreiz padomāt. Kāpēc? Variantu ir ļoti daudz: piemēram, viņu var pārprast vai arī partnerim būs noskaņojums pastrīdēties. Tāpēc sestdien mīlestībā Skorpionam vajadzētu ievērot divas vadlīnijas: "diplomātija" un "piesardzība". Ja Skorpions vēlas par kaut ko izteikties, tad labāk vispirms pajautāt mīļotā cilvēka viedokli.

Sestdien Strēlniekam vislabāk būtu veltīt brīvo laiku fitnesa nodarbībām vai sportam: tas sola ieguvumus ne tikai ķermenim, bet arī dvēselei. Turklāt tieši sestdien ir ļoti iespējams, ka ar sportu saistīta saruna (piemēram, pajautā kādā forumā, ar kādu sporta veidu ieteiktu nodarboties) var novest Strēlnieku pie interesantas un daudzsološas iepazīšanās.

Sestdien Strēlnieks brīvi pārvaldīs pavedināšanas mākslu! Lai iekarotu sirdis, viņam nav jāveido viltīgi plāni vai jālielās ar nopelniem. Pirmajā acu uzmetienā parasta fotogrāfija sociālajā tīklā, kāds ieraksts, smaids, skatiens - un skatītājs jau ir sakauts un iededzies kaislībā! Vienīgais "bet": zvaigznes sestdien Strēlniekam iesaka neapburt visus pēc kārtas. Ko tad viņš darīs ar nelaimīgi iemīlējušos pūli?

Sestdien Mežāzis dienu pavadīs saskaņā ar postulātu: “Ja ienaidnieks nepadodas, ar viņu daudz neceremonējas. Ja ienaidnieka nav, tas jāizdomā." Citiem vārdiem sakot, Mežāzis būs noskaņots karam - vēlams mazam un uzvaru nesošam. Vienīgā problēma ir tā, ka sestdien neliels karš, kuru uzsācis Mežāzis, var kļūt par lielu, un nav teikts, ka tas beigsies ar uzvaru. Tātad varbūt nevajadzētu to sākt?

Mežāzim nevajadzētu būt kautrīgam saskarsmē ar mīļoto cilvēku! Protams, no kautrības neviens nav nomiris, bet daudz muļķību gan tās dēļ ir sadarīts. Ja Mežāzim ir kauns kaut ko pavaicāt savam partnerim vai vienkārši no sirds parunāties ar viņu par kādu tēmu, sestdien viņam būtu tas jādara. Diena abus nesīs uz draudzīga un atklātības pilna viļņa. Pārvarot savu kautrību, Mežāzis to nenožēlos!

Sestdien Ūdensvīru var pārsteigt fakts, ka jebkurā jautājumā citiem ir viedoklis, kas atšķiras no viņa viedokļa. Ūdensvīrs šo rīcību nevarēs izskaidrot citādi kā ar spītību. Tomēr viņš no sirds mēģinās ieraudzīt racionālo kodolu savu pretinieku skatījumā. Maz ticams, ka tas izdosies, un Ūdensvīriem atliks palikt pie sava.

Sestdien Ūdensvīriem mīlas lietās jāpaņem pauze. Pēdējā laikā viņa personīgajā dzīvē ir bijuši daudzi notikumi, kurus vajag pārdomāt, analizēt un vienkārši pabūt vienam - vēlams, mierā un klusumā. Tas nepavisam nenozīmē, ka Ūdensvīriem kaut kas sestdien jāizlemj. Drīzāk vienkārši meditējiet un sapņojiet, atkal un atkal atgriežoties pie patīkamajiem dzīves mirkļiem.

Zivis sestdien darbosies ar dubultu sparu un apņēmību! Varbūt neizpaudīsies liela organizatora talants, tomēr sestdien Zivīm būs visas iespējas pamudināt citus veikt kādu noderīgu un svarīgu lietu. Turklāt Zivis to visu var uztvert pārāk nopietni, un viņu humora izjūta acīmredzami būs iesnaudusies. Nu nekas! Dažreiz ir nepieciešama arī nopietnība.

Attiecībās Zivis vēlēsies mirdzēt, un nevajadzētu par to kautrēties! Lai vakarā tērps ir spilgtāks, kosmētika nedaudz provokatīvāka nekā parasti. Pārliecināti žesti, ekscentriska uzvedība un smaids papildinās viņu uzvarošo tēlu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!