Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ko dāvināt Lauvas zīmē dzimušajiem?

Lauvu, kā jau zvēru karali, apsveicot visam jābūt visaugstākajā līmenī. Lauvam ļoti svarīga ir attieksme. Dāvanu viņam ir jāpasniedz īpaši, nevis vienkārši jāiedod. Procesam jābūt iespējami svinīgam ar Lauvu pašā centrā.

Ja gribi ietaupīt, pērkot dāvanu lauvai,tad vari to uzreiz aizmirst. Labāk nepirkt neko, nekā kaut ko mazu un neko neizsakošu. Lauvai domātajai dāvanai jābūt iespaidīgai. Tā var mirdzēt, laistīties, kā arī būt sarežģīta un pietiekoši vērtīga, piemēram, sarežģīts aktivitātes centra ar gaismām, melodijām un iespēju to pārveidot un katru reizi spēlējoties atklāt ko jaunu.

Smaržas un kosmētika

Pat, ja tas būs pats mazākais flakoniņš, tad pašu dārgāko smaržu. Lauvas aromāti – neļķes, citrusaugi, mimoza. Lauvām patīk būt pamanāmam un sev apkārt redzēt spilgtas lietas, tāpēc sievietēm laba dāvana būs vadošo zīmolu kosmētikas komplekts.

Rotaslietas

Tikai zeltu un briljantus, par parastu bižutēriju nav nemaz vērts runāt.

Ko vēl dāvināt

Kā dāvana labi derēs arī līdzekļi atpūtai. Lauvām patīk ūdens, tādēļ neaizmirstiet arī akvaparka vai vismaz baseina apmeklējumu.

Tāpat noderēs dāvanas, kas saistās ar peldēšanu un vannā iešanu - mīksti dvieļi, bērniem - ar pīkstulīti kapucē vai skaisti vannas halāti.

Viņš ar pateicību pieņems mākslas priekšmetus, jo uzskata sevi par mākslas pazinēju.

Lauva ļoti lepojas ar savu vārdu, tāpēc varat dāvināt jebkuru nieku, ja vien uz tā ir viņa vārds.

Lauvām patīk kaut ko veidot un radīt. Uzdāviniet viņiem to, kas stimulē viņu aktiera dotības, radošo garu vai arī pamudina uz grandiozām izklaidēm. Dāviniet Lauvām greznus kristāla priekšmetus, milzīgu eksotisku ziedu buķeti vai arī jaunu zelta salvešu turētāju pusdienu galdam. Lauva ir visu zodiaka zīmju karalis, tāpēc arī dāvanai jābūt atbilstošai.

Iepakojums

Iepakojumam obligāti ir jābūt krāšņam! Jāatceras, ka lauvam nepatīk vienmuļi toņi, bet patīk spilgti un dzīvespriecīgi.

Bērniem

Bērniem tīkama dāvana būs ”cienījamas” rotaļlietas - mīkstie zvēri, elegantas lelles, spēļu mašīnas, kas izskatās kā īstas.

     [+] [-]

, 2013-08-24 19:54, pirms 11 gadiem
Nu nez vai vēlos saņemt šī apraksta dāvanu - es nodomātu, ka dāvinātājam nav galīgi gaumes! Jā, attieksme pret dāvanu man ir svarīga, bet man patīk viens skaists zieds - nevaru ciest pušķus! :-D