Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Apgādā “Jumava” klajā nākusi grāmata “Konfekšu pušķi”

Redakcija
Redakcija

Parktisko izdevumu sērijā apgāds “Jumava” izdevis Ingas Riekstiņas grāmatu “Konfekšu pušķi”(saldas un skaistas dāvanas visām dzīves situācijām).

Konfektes un ziedi tradicionāli tiek uzskatīti par labu dāvanu. Konfekšu pušķis brīnišķīgi apvieno sevī šīs abas lietas un priecē gan acis, gan vēderu.

Konfekšu pušķa labākā īpašība — tas nenovīst. To iespējams izveidot no saņēmēja mīļākajiem saldumiem, pievienojot pat sadzīvē noderīgas lietas. Krāsu un formu izvēle ļauj radīt kompozīcijas ar īpašu nozīmi, sasaucoties ar saldās dāvanas saņēmēja profesiju, hobijiem, dzīves notikumiem.

Piedāvātie projekti ir dažādi pēc grūtības pakāpes, tāpēc būs interesanti gan ¬iesācējiem, gan tiem, kuri savu pirmo konfekšu pušķi jau izveidojuši. Un droši ¬iesaistiet darbā arī bērnus — viņi labprāt palīdzēs un daudzi darbiņi viņiem ir pa spēkam.Grāmatā varēs atrast padomus un pamācības, kā soli pa solim izveidot šādu dāvanu paša rokām. Ikkatrs varēs izveidot universālu un radošu dāvanu, piemērotu konkrētam dāvanas saņēmējam.

Piedāvātās idejas ir dažādas pēc savas sarežģītības pakāpes, tāpēc šis darbiņš būs pa spēkam gan iesācējam, gan profesionālim.

Meklējiet visās Latvijas grāmatnīcās!