Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

14 oriģināli veidi kā bildināt mīļoto sievieti

Loģisks turpinājums mīlas pilnām attiecībām ir bildinājums. Kad beidzot esi izlēmis bildināt mīļoto, ir svarīgi atrast nevainojamu gredzenu un izplānot tikpat nevainojamu un neaizmirstamu bildinājumu. Atceries, ka tieši šo notikumu tu stāstīsi nākamajām paaudzēm!

• Ja tavai sievietei patīk puzles pārsteigumi un spēles, liec viņai atšifrēt slepeno ziņu, lai atvērtu atslēgu uz lādīti, kura slēpj saderināšanās gredzenu!

• Ieplāno kopīgu ceļojumu vai nejauši uzrodies viņas plānotajā lidojuma reisā un bildini savu sievieti vairāku tūkstošu metru augstumā! Būs interesantāk, ja notikumā iesaistīsi arī apkalpojošo personālu.

• Bildini mīļoto ar liktenīgo jautājumu vietējā ziņu izdevumā!

• Dod mīļotajai sievietei dažādas iepriekš sagatavotas norādes vai karti, kuras aizvedīs uz vietu, kur pirmo reizi tikāties...

• Patīk piedzīvojumi? Pārsteidz viņu un dodieties meklēt apslēptos dārgumus. Atroc iepriekš ierakto lādi un ļauj viņai to atvērt...

• Bildini viņu sentimentālā vietā, piemēram, tur, kur tikās tavi vecāki vai vecvecāki. Izstāsti viņai šos laimīgos stāstus un dāvini dzimtas mantojumu - gredzenu.

• Iesaisti draugus un ģimeni viņas mīļotajā hobijā, piemēram, kordziedāšanā vai gleznošanā, un izveidojiet kopīgu pārsteigumu!

• Lūdz viņai piedalīties spēlē, savācot nepieciešamo informāciju uzvarai, fotografējot dažādus zīmīgus vārdus un vācot dažādus objektus kontrolpunktos. Pamēģini iesaistīt arī draugus, lai spēle sākotnēji izskatās kā vienkārši laba laika pavadīšana.

• Atklāj sevī radošo pusi un dāvini viņai lielu dāvanu kasti, kurā pēc matrošku principa būs ievietotas daudz mazākas un mazākas kastītes. Pēdējā kastīte atklās tavu noslēpumu, kuru, iespējams, viņa jau nojautīs pēc tās izmēra. Labāk izvēlies kādus svētkus, lai sagādātu savai mīļotajai īpaši grandiozu pārsteigumu. Piemēram, viņas jubilejas, 14. februāri vai romantiskos un intīmos Ziemassvētkus.

• Palūdz kādam māksliniekam uzzīmēt tavu draudzeni ar lielu un uzkrītošu laulības gredzenu vai mēģini to izdarīt pats! Pat, ja tavs zīmējums nebūs izcils, viņa noteikti novērtēs ideju! Jau iepriekš sagatavo saderināšanās gredzenu, kad viņa jautās par gredzenu portretā.

• Kādā sporta spēlē - hokejā, futbolā, basketbolā - sarunā, lai attiecīgais teksts parādās uz spēles tablo un sarunā ar komentētāju / informatoru, lai visi klātesošie uzgavilē "Jā" vārdam! To pašu vari darīt arī kinozālē, iepriekš sagatavojoties un sadarbojoties ar kinoteātra darbiniekiem.

•Aizved draudzeni uz jūsu iecienītāko restorānu un sarunā ar viesmīli, ka viņš pienesīs tevis iepriekš sagatavotu ēdienkarti ar liktenīgo jautājumu!

• Pagatavo brokastis svētdienas rītā! Kad būsiet pabrokastojuši gultā, saki, ka ir vēl tikai viena lieta, ko tu vēlētos viņai pasniegt...

• Sarunā ar draugiem, ka 11 stundu garumā katru stundu viņai tiks piegādāta viena roze. Tad divpadsmitajā stundā parādies ar 12. rozi un bildini viņu!

Lai kāds arī būtu tavs bildinājums, atceries, ka obligāta sastāvdaļa ir gredzens! 38% sieviešu atzīst, ka lielākā vīriešu kļūda bildinot, ir gredzena nepasniegšana.

Neskopojies un padalies arī ar savu radošumu un pieredzi bildināšanā!

Novēlam tev "Jā!"

Ieskaties! Lieliska dāvana tavai izredzētajai!

Aforismu krājuma sakārtotāja Inta Saprovska, lasot grāmatas, daudzu gadu garumā izrakstījusi kodolīgi un tēlaini izteiktas autoru domas. Apkopojot šīs atziņas, tapis un Apgādā Zvaigzne ABC izdots krājums par mīlestību un draudzību “Mīlestība manā plaukstā”.

Te atlasīti galvenokārt citāti no mūsdienu rakstnieku darbiem, tāpēc tajā atradīsiet jaunas atziņas, kas nav ceļojušas no krājuma uz krājumu.

Mīlestība ir vienīgā bagātība, kura spēj brīnumaini vairoties. Jo vairāk mēs to atdodam, jo vairāk mums paliek.
(Romēns Garī)