Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:336, Did:0, useCase: 3


Operetes teātris aicina uz krāšņajiem Jaungada koncertiem «La Belle Epoque»

Redakcija
Redakcija

25. un 28.decembrī plkst.19 VEF Kultūras pilī notiks Operetes teātra dzīvespriecīgie un krāšņie Jaungada koncerti «La Belle Epoque», aicinot iejusties daudzveidīgi dzirkstošās svētku sajūtu caurvītās muzikālās noskaņās.

Koncertā piedalīsies solisti: operdīva Sonora Vaice (soprāns), Anta Jankovska (soprāns/Itālija), Guntars Runģis (tenors), Nauris Indzeris (baritons), dejotāju pāris Egija Abaroviča un Reinis Rešetins, kā arī Operetes teātra simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā. Apliecinot, ka nākotni veidojam jau šodien, koncertā iemirdzēsies arī jaunie talanti, starptautisko konkursu laureāti: Patrīcija Kozlovska (soprāns/Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas, Sonoras Vaices vokālā klase), Rinalds Rozenlauks (oboja/NMV Emīla Dārziņa mūzikas vidusskola, Kristīnes Kupčas audzēknis). Koncertu vadīs Agija Ozoliņa-Kozlovska.

«Jau drīz atkal iepriecināsim mūsu klausītājus, kuri saka, ka bez Operetes Jaungada koncertiem nav iedomājams šis svētku laiks!» saka koncerta mākslinieciskā vadītāja Agija Ozoliņa-Kozlovska. «Lai cik paradoksāli tas arī neizklausītos, daudziem no mums tieši decembris ir gada gaišākais laiks, kad daba, šķiet, iegrimusi dziļā miegā. Gan Ziemassvētku laiks un jēga, gan tuvojošamies Jaungada gaidas piešķir mūsu domām plašāku trajektoriju un apgaismības vertikāli. Mūzika visos laikos ir bijusi labākais psihoterapeits un smalkjūtīgākais dvēseles pavadonis. «La Belle Epoque» jeb brīnišķīgais laikmets, krāšņuma laikmets – tas ir laiks, kad vislabāk dzīvojas, laiks, kurā gribas būt; – tā ir mūzika, un tas ir mūzikas laiks, kurā mēs visi būsim kopā Operetes teātra Jaungada koncertos! Baudīsim un svinēsim!»

«Šī brīnišķīgi krāsainā programma gan iedvesmos un ielīksmos, gan mierinās un dziedēs. Skaistākā ziemassvētku mūzika, operešu un opermūzika, un arī pa kādai negaidīti košākai muzikālai krāsai!» aicina koncerta rīkotāji.

Koncerta radošā komanda: koncerta mākslinieciskā vadītāja – Agija Ozoliņa-Kozlovska, horeogrāfi – Egija Abaroviča un Reinis Rešetins, scenogrāfe – multimediju māksliniece Ineta Sipunova.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.

Vairāk informācijas: facebook.com/OperetesTeatris, operetesteatris.lv