Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Spēcīgākie vīriešu afrodiziaki

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Labākais afrodiziaks vīrietim- tā ir sieviete un viņas apburošais aromāts. Bez tam, kā viens no galvenajiem vīrieša libido stimulatoriem, ir pareizs dzīvesveids un veselīgs ēdiens.

Vīriešus uzbudinoši aromāti

Ja runājam par aromātiem, tad jāpiemin apbrīnojamais ciedru aromāta efekts- tas ir vispāratzīts vīriešu afrodiziaks. Tas palīdz atslābināties, pastiprina ožu un vairo vīrieša spēku.

Vēl viens vīrieti uzbudinošs aromāts ir pačūlija. Pie kam tās ēteriskā eļļa lieliski stimulē asinsriti un uzlabo ādas izskatu. Pačūlijas aromāts uzlabo garastāvokli un rada priekšā stāvošu svētku sajūtu. Tā ievērojami paaugstina seksuālo aktivitāti un lieliski ietekmē apmaiņas procesus, kas notiek vīrieša organismā. Tāpēc pačūlijas eļļa ir brīnišķīgs līdzeklis masāžai.

Bez pačūlijas vīrietim piemērotas arī salvijas, ilang-ilang, sandalkoka un ingvera ēteriskās eļļas

Vēl viens aromātisks afrodiziaks vīriešiem, kas brīnumainā kārtā noskaņo vīrieti uz uzvarētāja nots (pie kam ne tikai seksuālajā jomā), ir tonizējošais priežu aromāts. Šis aromāts stiprā dzimuma pārstāvjiem piešķir pārliecību par sevi un saviem spēkiem, kā arī palīdz veiksmīgāk risināt biznesa jautājumus.

Seksuālajā jomā vēsais un optimistiskais priežu aromāts veicina jaunu erotisko fantāziju dzimšanu un ļauj ievērojami pagarināt dzimumaktu. Vārdusakot, šis ir aromāts, kurš nepieciešams katram vīrietim.

Lielisks vīriešu afrodiziaks ir arī baziliks. Jau senatnē un arī vēl šodien tā neparastais aromāts spēj vīrieti izārstēt no seksuālās apātijas. Viduslaikos burvji gatavoja speciālu dziru, kuras pamatā bija baziliks. Bet karstasinīgajiem itāļiem jau sen zināms, ka baziliks paātrina sirdsdarbību, līdz ar to izdzenā asinis un veicina to pieplūdi dzimumorgāniem.

Produkti- afrodiziaki

Par vienu no efektīvākajiem vīriešu afrodiziakiem tiek uzskatīts žeņšeņs. Tā ietekme neaprobežojas tikai ar erotisko vēlmju pastiprināšanos; žeņšeņs cīnās praktiski pret visām vīriešu kaitēm. Ķīniešiem pastāvīga žeņšeņa saknes kosļāšana ir tikpat pierasta lieta kā mums košļājamā gumija.
Pēc speciālistu domām, žeņšeņa sakne nostiprina sirds- asinsvadu un nervus sitēmas, kā arī kopumā atjauno visu organismu. Un tieši žeņšeņs ir tas, kas palīdz gados stipri vecākiem vīriešiem tikt pie bērna.

Vēl viens brīnišķīgs afrodiziaks ir avokado. Tā sastāvā esošie fitosteroli veicina seksuālo tieksmi ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Tikai pusīte avokado dienā un jūs jau būsiet gatavi romantiskam vakara noslēgumam.

Lai arī cik dīvaini dažiem tas nešķistu, tomēr spēcīgs vīriešu afrodiziaks ir ķiploks, tā kā ķiploka sastāvā atroadama tāda viela kā allicīns, kas ir spēcīgs uzbudinošs līdzeklis.

Daudz patīkamāks pēc aromāta afrodiziaks ir tumšā rūgtā šokolāde, kas ne tikai veicina seksuālo vēlmi, bet arī uzlabo garastāvokli.

Vēl viens spēcīgs vīriešu afrodiziaks, kas paaugstina potenci, ir olīveļļa. Ja savam ēdienam pievienosiet vismaz 3 ēdamkarotes olīveļļas dienā, jūsu potence būs vajadzīgajā līmenī.

Un neaizmirstiet par brīnumaino līdzekli- ingveru. Tā sastāvā esošais C vitamīns, lizīns un ēteriskās eļļas ne tikai pastiprina seksuālo vēlmi, bet arī paaugstina intīmās muskulatūras tonusu.

Spēcīga ietekme ir arī dillēm, melnajiem pipariem, ķimenēm, kardamonam, mārrutkiem, bazilikam, selerijām un anīsam.