Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Kā pavisam viegli palielināt savus ienākumus?

Redakcija
Redakcija

Sekojot zināmām sociālajām normām, ikvienam no mums ir nepieciešami lielāki vai mazāki līdzekļi, lai ne vien izdzīvotu, bet arī dzīvotu. Tradicionālie ienākumu gūšanas veidi ir darbs vai savs bizness, tomēr ar ienākumiem, kas gūti šādā veidā, vairākumā gadījumu var nosegt tikai neatliekamos izdevumus, piemēram, pārtiku, īri, kredītu, komunālos maksājumus, degvielu, apģērbu utml. Bet mūsu dzīves, kā zināms, neaprobežojas tikai ar pamatvajadzību apmierināšanu.

Ikvienam no mums ir arī vēlmes, kuru apmierināšanai visbiežāk ir nepieciešami ienākumi, kādu mums nav. Aizbraukt ārvalstu ceļojumā, iegādāties jaunu televizoru vai pat izveidot iekrājumus neparedzētiem gadījumiem – tas viss prasa daudz vairāk līdzekļu nekā mēs ik mēnesi nopelnām. Protams, šādās situācijās vienmēr var palīdzēt ātrais kredīts jeb online credit, tomēr šoreiz mēs runāsim par savu ienākumu palielināšanu bez kredītiem, lai varētu apmierināt savas vēlmes un vajadzības ar personīgajiem līdzekļiem, kas nopelnīti godprātīgā un, kā redzēsit, pavisam vienkāršā veidā.

Vairākums cilvēku strādā kādā uzņēmumā, kurā tiek izmantots cilvēku intelektuālais vai fiziskais darbaspēks, lai sasniegtu uzņēmuma mērķus. Tāpat ir cilvēki, kas izvēlas nestrādāt neviena padotībā. Šie cilvēki ir tā saucamie pašnodarbinātie, kuru ienākumu apmērs ir atkarīgs no tā, cik daudz tie vēlas un spēj strādāt. Šiem cilvēkiem nav konkrētas darba vietas un darba devēja – viņi ir darba devēji un darba ņēmēji vienā personā. Tā kā pašnodarbinātajiem nav noteiktas darba vietas, to darba vieta visbiežāk ir viņu mājas. Protams, darbi, kurus veic pašnodarbinātie, ir daudz un dažādi, tomēr katrs no tiem, tāpat kā citi darba ņēmēji, ir kompetents noteiktā jomā. Mūsdienās, informācijas tehnoloģiju laikmetā, kad teju viss, tostarp arī darbs, arvien biežāk tiek darīts ar datora un interneta starpniecību, arī pašnodarbinātie nesmādē datoru un internetu, jo tieši informācijas tehnoloģijas paver arvien plašākas darba iespējas kā darba ņēmējiem, tā arī pašnodarbinātajiem.

Neatkarīgi no tā, vai jūs esat darba ņēmēji, kas strādā pilnas slodzes darbu, vai pašnodarbinātie, kas strādā no mājām, mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas ļauj pelnīt naudu neticami vienkāršos veidos. Neskatoties uz to, ka sabiedrības zemapziņā ir iesakņojies uzskats, ka darbs nu nekādā gadījumā nevar būt viegls, ir darbi, kuri tik tiešām ļauj ātri un viegli nopelnīt papildus līdzekļus. Ja arī jūs esat ieinteresēti savu ienākumu palielināšanā, izmantojot informācijas tehnoloģiju un interneta sniegtās priekšrocības, turpiniet lasīt un sāciet pelnīt.

Rakstiet rakstus un veidojiet savu blogu

Ja jums ir rakstnieka talants vai jums ir sapnis kļūt par autoru, jums ir visas iespējas realizēt savu talantu un īstenot savu sapni, saņemot par to atlīdzību. Ir interneta portāli un speciālas interneta platformas, kurās ir iespējams kļūt par rakstniekiem un saņemt par to naudu. Jūs domājat, ka tikai profesionāli rakstnieki un žurnālisti pelna naudu par rakstīšanu? Jūs maldāties. Arī jums ir visas iespējas saņemt atalgojumu par rakstīšanu, ja vien jūs atbilstat darba devēja prasībām. Šīs prasības, protams, var būt dažādas, bet meklējiet darba devēju, kura prasības atbilst jūsu kompetencēm, un, ticiet mums, jūs tiksit akceptēti. Ja jūs uzskatāt, ka garu rakstu rakstīšana nav jūsu stiprā puse, jūs varat, kā saka, iemēģināt savu roku arī preču un pakalpojumu aprakstu rakstīšanā, nopelnot ne mazāk naudas. Lai vai kā, it visur ir nepieciešamas spējas rakstīt literārajā valodā, nepieļaujot gramatikas kļūdas, pretējā gadījumā jūsu izredzes strādāt šādu darbu ievērojami samazinās.

Piedalieties interneta tiešsaistes aptaujās

Mūsdienās ir pieejamas interneta vietnes, kurās par konkrētu aptauju aizpildīšanu tiek maksāta nauda. Jāsaka, ka šis ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā nopelnīt naudu, jo tas neprasa ne daudz laika, ne daudz darba. Tiesa, samaksa par šo aptauju aizpildīšanu ir attiecīga ieguldītajam darbam, tomēr tad, kad ir nepieciešama nauda, šī ir iespēja, ko var izmantot. Protams, viss nav tik vienkārši – lai jūs varētu aizpildīt aptauju, jums ir jāatbilst noteiktiem kritērijiem, jo šīs aptaujas parasti tiek veidotas noteiktu mērķa grupu un to viedokļa izzināšanai. Šādas aptaujas itin bieži pasūta uzņēmumi pirms jauna produkta ieviešanas, lai izzinātu mērķgrupas vēlmes un vajadzības, vai arī domas par konkrētu produktu, ja tas jau ir ieviests, bet uzņēmums vēlas to uzlabot.

Pērciet un pārdodiet domēnus

Mūsdienās domēns ir viens no būtiskākajiem faktoriem, ja runājam par interneta mārketingu vai jebkādu citu biznesu interneta tiešsaistē. Gadu gaitā cilvēki ir atklājuši, ka domēnu pirkšana un pārdošana var būt itin ienesīgs naudas pelnīšanas veids. Domēna cena ir atkarīga no daudz un dažādiem faktoriem, tomēr viens no svarīgākajiem faktoriem ir tā pozīcija meklētājprogrammās, proti, jo augstāka ir domēna pozīcija meklētājprogrammās, jo augstāka ir tā cena, jo augstākas pozīcijas meklētājprogrammās sniedz plašās peļņas iespējas. Izmantojot speciālas programmas, atrodiet domēnus, kas tiek visbiežāk meklēti, un nopērciet tos, kuri varētu būt pieprasīti. Kāds, kas patiešām vēlēsies nopirkt jūsu iegādāto domēnu, pārpirks to no jums, maksājot augstāku cenu nekā maksājāt jūs. Šīs domēnu andelēšanas rezultātā ir iespējams nopelnīt vērā ņemamas naudas summas, tomēr nenoliegsim, ka tas nav tik vienkārši, kā sākotnēji varētu šķist.

Par citiem veidiem, kā iespējams palielināt savus ienākumus un uzlabot savu finansiālo labklājību, lasiet portālā Credme.eu/ge/.

     [+] [-]

, 2016-09-30 15:02, pirms 8 gadiem
Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like & Share principa, beidzot ar īstām ārzemju izspēlēm, kur gan jāņem vērā kāda atziņa - loterijas organizē peļņas gūšanai, viss process ir matemātiski izskaitļots un pamatots, lai galvenais ieguvējs būtu rīkotājs. Tomēr matemātikai var likt pretī tādu pašu matemātiku un tad jau izredzes gūt laimestu nosliecas par labu tam, kurš pēdējais pielietojis formulās balstītu taktiku dalībai uz nejaušību balstītā spēlē. Šobrīža aktualitāte ir koplikmes izdarīšana. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji - līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā "sindikāti", kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu. Piereģistrējoties saņemsi loterijas biļeti par brīvu: ej.uz