Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Izsludina projektu konkursu Rīgas apkaimju forumu organizēšanai

Redakcija
Redakcija

Izsludina projektu konkursu Rīgas apkaimju forumu organizēšanai
foto: Iveta Apškrūma

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina sabiedrības integrācijas programmas projektu konkursu „Apkaimju forumi” – Rīgas iedzīvotāju forumu organizēšanai pilsētas apkaimēs. Konkursa mērķis ir nodrošināt iedzīvotāju forumu norisi Rīgas apkaimēs, lai veicinātu sabiedrības līdzdalību Rīgas pilsētas pašvaldības nozaru politikas veidošanas un lēmumu pieņemšanas procesā, izzinātu iedzīvotāju problēmas un meklētu risinājumus, kā arī sekmētu iedzīvotāju un pašvaldības sadarbību.

Konkurss tiek organizēts, lai sagatavotos ikgadējam iedzīvotāju forumam „Rīga dimd- iedzīvotāji runā, domā, dara!”, kurā tiks prezentēti apkaimju forumu rezultāti, kā arī organizētas plašākas diskusijas par būtiskākajiem aktualizētajiem jautājumiem. Viens no finansējuma saņēmēja pienākumiem būs piedalīties iedzīvotāju forumā „Rīga dimd- iedzīvotāji runā, domā, dara!” un prezentēt šos apkaimju forumu rezultātus.

Piedalīties konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var jebkura Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēta juridiska persona – biedrība, nodibinājums, komersants, u.c., kā arī valsts vai pašvaldības iestāde, kas savu darbību veic Rīgas pilsētā un vēlas uzlabot Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā dzīvojošo iedzīvotāju dzīves kvalitāti. Konkursā uzvarējušie projekti jāīsteno laika posmā no 1. oktobra līdz 8. novembrim.

Finansiālais atbalsts viena apkaimju foruma organizēšanai nepārsniedz 1000 eiro, bet projektos, kas paredz vairāku forumu organizēšanu, finansiāls atbalsts kopā nepārsniedz 3000 eiro. Kopējā summa, ko plānots piešķirta konkursa ietvaros ir 15 000 eiro.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta... sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumu papīra formātā jāiesniedz līdz 22. septembra plkst. 12.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, kā arī jānosūta elektroniski pa e-pastu ilze.meilande@riga.lv.