Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Atvieglojiet pavasara ģenerāltīrīšanu, izmantojot augstspiediena mazgātāju!

Redakcija
Redakcija

Pienākot pavasara sezonai, tīrīšanas darbus veicam ne tikai iekštelpās, bet arī ārpus tām. Šie uzdevumi nav paši aizraujošākie un patīkamākie, taču tos nepieciešams pabeigt, lai mājoklis būtu tīrs un pievilcīgs. Lai vieglāk notīrītu terases virsmu, mājas priekšu, piebraucamo ceļu, ietvi un atbrīvotu notekcaurules no netīrumiem, varam izmantot augstspiediena mazgātāju, kas padarīs dažādu darbu veikšanu ievērojami vieglāku.

Daudzi no mums noteikti ir dzirdējuši par augstspiediena mazgātājiem un to funkcijām, taču ne visi zina to, cik daudzpusīgas ir šīs ierīces. Tās var noderēt ikvienā mājoklī, un turpinājumā apskatīsim, kādiem pavasara tīrīšanas darbiem to var izmantot.

1. Notekcauruļu un ēkas fasādes tīrīšana
Pavasaris ir ideāli piemērots laiks, lai atsvaidzinātu savas mājas, vasarnīcas vai garāžas ārējo izskatu. Laika gaitā ēku fasādes zaudē savu pievilcību, kļūst nespodras un netīras. Šādu virsmu tīrīšanai lieti noder augstspiediena mazgātāji, turklāt daudziem modeļiem iespējams pievienot uzgaļa pagarinājumu, kas īpaši atvieglo grūti pieejamu vietu kopšanu. Taču, pirms sākat īstenot šo aktivitāti, pārliecinieties, ka ēkas apdare ir piemērota tīrīšanai ar augsta spiediena ūdens strūklu.

2. Terases un dārza mēbeļu kopšana
Siltajā gada sezonā daudzi no mums izmanto mājas pagalmu vai terasi, lai tajā novietotu dārza mēbeles, grilu, pat baseinu un citus objektus vasaras baudīšanai kopā ar ģimeni un draugiem. Taču, atstājot šīs mēbeles ārpus telpām uz ilgāku laiku, tās agrāk vai vēlāk pārklāsies ar netīrumiem, putekļiem, pat pelējumu. Pēc stāvēšanas noliktavā vai garāžā visu ziemas sezonu, ir nepieciešams šīs mēbeles rūpīgi notīrīt, lai tās atkal izskatītos kā jaunas. Šim mērķim var izmantot augstspiediena mazgātāju, pievienojot mazgāšanas līdzekļus, kas atvieglos dažādu materiālu kopšanu.

3. Koka terases tīrīšana
Koka terases tīrīšana ar augstspiediena mazgātāju ir labs risinājums, kā ievērojami uzlabot ēkas izskatu. Terase nereti ir tā vieta, kuru viesi redz, nākot ciemos, turklāt šeit arī nereti uzņemam ciemiņus, taču ar laiku koka grīda kļūst nespodra un netīra, pat sāk apaugt ar sūnām, un sāk veidoties pelējums. To visu var novērst augstspiediena mazgātāji, kas ar spēcīgu ūdens strūklu atbrīvo virsmu pat no veciem netīrumiem, kas, šķiet, ieēdušies virsmā.

4. Piebraucamā ceļa, ietves, kāpņu kopšana
Ir ēkas, pie kurām atrodas bruģēts, asfaltēts, vai ar citu materiālu klāts piebraucamais ceļš, kā arī kāpnes un celiņš, kas ved uz māju. Arī šīs virsmas ar laiku kļūst netīras, bet augstspiediena mazgātājs var tās padarīt tīras un mirdzošas. Tīra mājas priekša lieks arī ēkai izskatīties pievilcīgāk. Turklāt vērts piebilst, ka virsmu tīrīšana ar augstspiediena mazgātāju neprasa daudz pūļu un laika.

5. Grūti pieejamu ēku logu tīrīšana
Izmantojot atbilstoša leņķa uzgali, augstspiediena mazgātāju var izmantot drošai un efektīvai stikla virsmu tīrīšanai, tai skaitā, piemēram, ēku otrā stāva logu kopšanai, kur piekļūt ir grūti vai pat neiespējami. Pievienojiet ūdenim atbilstošu tīrīšanas līdzekli, lai radītu mirdzošu rezultātu!

Iegādājieties kvalitatīvus augstspiediena mazgātājus 220.lv!

Dažādu saimniecības darbu veikšana mājās prasa ne tikai laiku, bet arī pūles, taču, par laimi, ir pieejamas dažādas ierīces un aprīkojums, kas atvieglo šos uzdevumus. Kā iepriekš aprakstījām, augstspiediena mazgātāji ir daudzpusīgas ierīces, kas ļauj viegli un ātri tīrīt dažādas virsmas.

Lai atvieglotu savu ikdienu, Jūsu vajadzībām augstspiediena mazgātāji interneta veikalā 220.lv pieejami plašā klāstā. Izvēlieties benzīna vai elektrisko augstspiediena mazgātāju, un izbaudiet tā vērtīgās funkcijas!