Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:13, Did:0, useCase: 3


20 suņi, kurus izdevās glābt. Šausminoši stāsti ar laimīgām beigām

Redakcija
Redakcija

Dzīvniekiem, kas pieraduši pie mājas siltuma, ir ļoti grūti izdzīvot uz ielas bez saimnieka. Šie suņi nokļuvuši nelaimē dažādu iemeslu un apstākļu dēļ, bet viņu stāsti ir ar laimīgām beigām, pateicoties labiem cilvēkiem, kuri nav vienaldzīgi pagājuši garām nelaimīgajiem dzīvniekiem.

Rastijs

Rastiju atrada monreālas ielās. Viņš izskatījās šausmīgi, grūti pat bija noticēt, ka viņš vispār ir suns. Sapiņķējušās spalvas viņam knapi atļāva pārvietoties. Bet atlika tikai sunīti apcirpt un sakopt, kā tas pārvērtās mīlīgā suņukā.

Mailijs

Mailiju atrada atkritumu izgāztuvē. Suns bija smagi ievainots un gandrīz vairs neizrādīja dzīvības pazīmes. Tagad Mailijs ir vesels un laimīgs. Viņš ir atradis jaunus un labus saimniekus.

Kenzija

Kokerspaniels Kenzija kļuva par sliktu saimnieku upuri, tomēr viņu izdevās izglābt- tagad šis suņuks ir piemērs tam, kā dzīvnieku var pārvērst cilvēku mīlestība un rūpes.

Ellena

Ellenu atrada kāda no patversmēm, bet mājdzīvnieku palīdzības fonds palīdzēja viņai atbrīvoties no gandrīz kilogramu smagas sapiņķerējušās vilnas. Tagad šī suņu meitene gaida jaunus saimniekus.

Dollija

Dolliju izglāba kāda sieviete, kad pamanīja, ka suņuks meklē atkritumos barību. Bet Losandželosas mājdzīvnieku palīdzības fonds palīdzēja Dollijai atkal kļūt skaistai un pūkainai- vairāk kā pusi no viņas svara sastādīja vilna.

Teo

Teo saimnieki pameta viņu. Suns nodzīvoja uz ielas gandrīz gadu, līdz fonds "Četrkājaino cerība" atrada un izglāba viņu.

Mazulīte Betija

Arī mazo Betiju izlika uz ielas pēc tam, kad viņas saimnieks nomira. Kad dzīvnieku patversme sunīti pieņēma pie sevis, tas izskatījās ļoti slikti. Taču tagad Betija ir gatava atrast jaunas mājas un mīlošus cilvēkus.



Treisija

Treisija ir miatūrs sugas pūdelis. Viņa kļūva par savu saimnieku nolaidības upuri. Par laimi kāds garām braucošs cilvēks viņu pamanīja un aizveda uz dzīvnieku aizsardzības biedrību. Netīrās, savēlušās vilnas dēļ Treisijai bija grūti staigāt. Veterināri palīdzēja sunītim atgūt skaisto izskatu un veselību.

Alans

Kad Alanu atveda uz dzīvnieku patversmi, viņš vispār nelīdzinājās sunim. Pēc tam, kad viņu apcirpa, izrādījās, ka tas ir jauns skaists un ļoti draudzīgs suns. un viņš jau ir atradis jaunas mājas un mīļus, rūpīgus saimniekus.

Bū atrada pamestu kādā nomalē un aizveda uz tuvāko dzīvnieku patversmi. Zem netīrā apaspalvojuma slēpās miniatūrs un ļoti mīlīgs suņuks.

Īlija

Nelaimīgo suni atrada Meksikā knapi dzīvu un ar briesmīgu acu infekciju. Labdarības akcijā tika savākta vajadzīgā naudas summa, lai dzīvnieku aiztransportētu uz ASV, kur tas tika nopietni ārstēts. Tagad Īlija ir ļoti dzīvespriecīga un rotaļīga suņu meitene.

Vita

Vitu atrada izgāztuves tuvumā. viņa bija ļoti novājināta un kārna. Glābējiem bija vajadzīgi vairāki mēneši, lai izārstētu suņuku. Tagad Vita izskatās brīnišķīgi. Viņa ir atkopusies un ieguvusi mājas.

Kedrs

Kedru atrada golfa lauka tuvumā. Suns izskatījās briesmīgi: vājš un izmocīts. Tagad Kedrs dzīvo lielā mājā, kur par viņu rūpējas labi cilēki.

Šreks

Kad ŗeku atrada, tas bija netīrs, ar kumšķos savēlušos vilnu, bet viņa ķermeni klāja neskaitāmas rētas. Veterināri sunīti sakopa, izārstēja un palīdzēja atrast viņam jaunus saimniekus.

Pēc boredpanda materiāliem

Nepaejiet vienaldzīgi garām dzīvnieku ciešanām!