Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:13, Did:0, useCase: 3


Priekpilnākās orientēšanās sacensībās Rīgā - "Robins mežā"!

Redakcija
Redakcija

Svētdien, 17. aprīlī plkst. 12.00 tiks dots starts jau piektajām dzīvnieku patversmes "Labās mājas" rīkotajām labdarības orientēšanās sacensībām "Robins mežā" sadarbībā ar tautas orientēšanās sacensībām "Magnēts", kas, iespējams, ir vispriekpilnākās sacensības visā Latvijā, jo tur, kur ir suns, neapšaubāmi ir prieks, enerģija un ātrums.

Kā ierasts, starts tiks dots piecās dalībnieku kategorijās: "Es un mans suns mežā" , "Es un patversmes suns mežā", "Es mežā", "Komanda mežā" un "Ģimene mežā". Kā vēsta kategoriju nosaukumi, piedalīties sacensībās ir aicināti gan dalībnieki ar saviem ķepaiņiem, kuri vēlas atkārtoti vai pirmo reizi piedzīvot kopā būšanas prieku, sacensību azartu un lielāku vai mazāku uzvaru gandarījumu, kā arī dalībnieki, kuri šo dienu vēlas padarīt par svētku dienu ne tikai sev, bet arī kādam no 80 patversmes suņiem, kurš patiesi novērtēs gan izkustēšanos mežā vairāku stundu garumā, gan atrašanos cilvēka sabiedrībā, pakasīšanu aiz auss un uzmundrinošu sabužināšanu.

No iepriekšējām sacensībām šīs atšķirsies ar to, ka visiem dalībniekiem ir paredzēta kopīga iesildīšanās, ko vadīs Marley's Fit komanda. Projekta mērķis ir aktualizēt aktīvu dzīvesveidu un sportot kopā ar savu mīluli. Papildu pie reģistrācijas pateicībā par ziedojumu būs iespējams iegādāties veiksmes T-kreklus un auduma somiņas ar dzīvnieku patversmes simboliku, tādējādi palielinot savu atbalstu patversmē mītošiem 89 suņiem un 73 kaķiem.

Pieteikties sacensībām var rakstot uz robins.meza@inbox.lv līdz 15. aprīlim. Sacensību starts, kā ierasts, tiks dots plkst. 12.00, tomēr, lai nedrūzmētos pie reģistrācijas, dalībnieki un atbalstītāji ierasties aicināti jau no plkst. 11.00, savukārt plkst. 11.45 sāksies lustīgā iesildīšanās kopā ar Marley's Fit. Pasākuma noslēgumā neiztikt bez jau par tradīciju kļuvušās suņu kūkas ikvienam dalībniekam, kurš distanci būs veicis uz četrām ķepām, savukārt divkājainie skrējēji varēs mieloties ar uz ugunskura vārītu zupu un tēju.

Priekpilno orientēšanos atbalsta lielisks balvu fonds, kuru ir sagādājuši "Labo māju" draugi un atbalstītāji: Tallink Latvija, Royal Canin, Jaunais Rīgas teātris, Forum Cinemas, Marley's Fit, Happy Pet Gift Box, Zvaigzne ABC. Sacensības atbalsta tautas orientēšanās sacensības "Magnēts", tējnīca "Materia", MINKA Cat Cafe un apdrošināšana "Balta".

Veiksmīgu startu un pozitīvas enerģijas pilnu dienu ikvienam novēl arī "Robins mežā" pavasara posma patronese aktrise Vita Baļčunaite!

Ar detalizētu pasākuma programmu un noteikumiem dalībniekiem lūdzam iepazīties patversme.lv