Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


29.aprīļa dienas veiksmes akmens- AMETRĪNS

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETRĪNS

Vakardienas tendences turpinās. Ir pavasaris un arī noskaņojums pavasarīgs! Dabas spēki aicina uz dzīves apvāršņa paplašināšanos, iedvesmu dzīvei un savu interešu izplatīšanu.

Daudzi saklausīs savu Garu, pamanīs tā vadību, ieceres un atbalstu. Uz kurieni jūs šodien velk vairāk? Kādi plāni dzimst galvā un sirdī? Cik daudz dienas situācijās jūs ieguldāt patieso sevi?

Vārti uz vasaru aizpilda ieceres un atveras iespējām. Kas ir aiz vārtiem? Paradīzes dārzs vai drūms mežš? Jūsu radošais darba lauks vai tikai svešu projektu atblāzma?

AMETRĪNS palīdzēs savienot savus garīgos centienus ar visiem cilvēciskās dzīves priekiem. Izdomājiet, vēlaties, dariet! Un neko nenožēlojiet. Radiet sev prieku un plānus vasarai dāsnumā un darbojieties dāsnumā!

Bet rīt visus gaida brīnumu pilnā raganu nakts. Tāda kā brīnumaina attīrīšanās pirms ieiešanas caur Vasaras vārtiem. Visām raganiņām iesaku ieiet kristālu vannā. Un neaizmirstiet pievienot vannai tikko izplaukušos pumpurus, lapiņas un ziediņus, kādu litru dzīvā dabiskā ūdens no avota vai citas ūdenstilpnes.

Garu un stihiju spēki nolaižas pie cilvēkiem, dalās ar enerģiju un motīvē mīlestībai un priekam.

Ugunskurs, zāļu spirāle, labirints, dzīvais ūdens, zeme, zvaigžņotās debesis, zāļu tēja, meditācija pie dabas kopā ar kristāliem, nakts bez miega un sevis no jauna savākšana no rīta- tas viss derēs.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva