Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Kā aktivizēt savus personīgos resursus ar regresijas terapijas palīdzību

Redakcija
Redakcija

Kā aktivizēt savus personīgos resursus ar regresijas terapijas palīdzību
Foto: Marek Rucinski, https://unsplash.com/s/photos/sofa-tea


Bieži vien saskaramies ar to, ka ir vēlme paveikt tik daudz dažādu lietu, taču tam nepietiek nedz enerģijas, nedz iedvesmas. Un klāt ir tumšais laiks, kad ir tik vilinoši ieritināties uz dīvāna siltā sedziņā ar kūpošu tējas krūzi. Vēlme neko nedarīt mijas ar vēlmi paveikt tik daudz! Kā pārvarēt sevi un sākt virzīties savu ieceru un sapņu virzienā?

Ikdienas steiga, daudzie pienākumi un pasākumi, plašās un nebeidzamās iespējas liek mums visur doties un būt, taču pienāk brīdis, kad saprotam, ka visam vairs nepietiek spēka un enerģijas. Pat ierastie darbi sāk šķist apgrūtinoši. Taču es saņemos un izvēlos atgūt to, kā man pietrūkst! Es izvēlos laimīgu sevi, laimīgu dzīvi un laimīgus cilvēkus apkārt! Un es izvēlos jau šodien, jo rīt atkal var būt vilinošāk ieritināties sedziņā un paņemt tējas krūzi.

Aktivizēt resursus vai nedarīt neko

Lielisks instruments resursu aktivizēšanai ir regresijas terapija jeb ceļojums iepriekšējās dzīvēs. Šāda seansa laikā ir iespēja vispirms no Dvēseles skatījuma saprast, kas ir būtiskākais iztrūkstošais resurss savu ieceru īstenošanai un tad to aktivizēt.

Atcerēties Dvēseles pieredzi

Regresijas (lat. „regressio” – atpakaļgaita, atgriešanās) seansā cilvēks atrodas viegli meditatīvā stāvoklī un ar speciālista jautājumu palīdzību piekļūst savas zemapziņas slēptākajiem lauciņiem, kā arī Dvēseles atmiņām un tās iegūtajai pieredzei. Tas viss tiek darīts ar nolūku, lai aktivizētu sevī mītošos resursus, kas ikdienas steigā ir nomaldījušies vai atrodas neaktīvā stāvoklī. Bieži vien cilvēks ar prātu nemaz neapzinās, kādi resursi mīt pašā un ir ļoti pārsteigts par to, cik vienkārši var piekļūt Dvēseles atmiņām.

Regresijas speciāliste Evija Čivkule saka, ka „viss, kas nepieciešams Dvēseles atmiņu failu aktivizēšanai, ir ļaušanās un spēja atslābināties. Ļaujoties piedzīvojumam – ceļojumam uz iepriekšējo dzīvi –, var ne tikai ieraudzīt, bet arī sajust to, kas tu biji kādā no savām iepriekšējām dzīvēm, kādā gadsimtā dzīvoji, ar ko nodarbojies, kā rīkojies attiecīgajās situācijās, kādi cilvēki bija tev apkārt, sajust emocijas un pat laikapstākļus, dzirdēt apkārtējās skaņas un just smaržas, bet tas nav viss! Ja ceļojumā uz iepriekšējām dzīvēm dodas, lai aktivizētu kādu sevī iesnaudušos resursu, tad tiek izteikts nodoms nokļūt tieši tādā iepriekšējā dzīvē, kurā attiecīgais resurss – spēks, enerģija, pacietība, izturība, augstas darbaspējas, vitalitāte vai kaut kas cits – bija aktīvs. Iegūstot informāciju par aktuālo resursu no iepriekšējās dzīves, cilvēks saprot, kas ir jādara, lai resurss tiktu aktivizēts šajā dzīvē. Bieži vien aktivizēšanas process notiek pats no sevis, jo cilvēks ir gatavs pārmaiņām un sācis darbu ar sevi. Resursu aktivizēšanas pamatā ir iepriekšējā Dvēseles iegūtā pieredze. Un ir nepieciešams tikai viegls pieskāriens tai, lai Dvēseles pieredzi aktivizētu šajā dzīvē”! Atslābināties, ļauties, ieraudzīt, sajust, saprast un pārnest uz šo dzīvi! Tik vienkārši!

Foto: photo-nic.co.uk nic, https://unsplash.com/@chiro

Iegūt ne tikai resursus

Varbūt, dodoties ceļojumā uz iepriekšējo dzīvi, nonāksi pretējā dzimuma iemiesojumā, un papildus resursu aktivizēšanai tev būs iespēja uzzināt, kā tas ir, kad esi pretējā dzimuma ķermenī. Piedzīvot pavisam citas sajūtas, ieklausīties pavisam citās domās un prātojumos. Ceļojuma laikā var iepazīties arī ar saviem sargeņģeļiem un garīgajiem skolotājiem, ieraudzīt to, kā tiek atlasīts dzīves scenārijs, kas notiek Dvēseļu mājās… Tev var tikt iedots arī kāds pavisam necerēts, bet ļoti vērtīgs padoms. To var saņemt attēlu veidā, tev saprotamu simbolu vai zīmju veidā, tie var būt kādi vārdi vai skaņas, pat krāsas.

Izvēlēties laimīgu dzīvi

Foto: Julia Caesar, https://unsplash.com/s/photos/victory

Un tikai tu esi tas, kas var mainīt savu dzīvi! Tikai tu vari piecelties un sākt darīt to, ko vēlies. Protams, tam nepieciešama saņemšanās, protams, ka ir brīži, kad tas ir tik grūti izdarāms, bet agrāk vai vēlāk tu to izdarīsi. Notici sev!

Atļaujoties uzdrošināties un sākt, tu mainīsi sevi un savu dzīvi. Un vienalga, ar ko sāksi, – vai ar aizraujošu ceļojumu iepriekšējās dzīvēs, ar jaunu aizraušanos vai skrējienu pa mežu rīta stundā, kad mostas daba. Lai tev izdodas!

Vairāk informācijas par ceļojumiem iepriekšējās dzīvēs izlasīsi ŠEIT.

Dvēseļu atmiņu pētniece un pavadone Evija Čivkule
evija@sieloskelias.lt
+37129208858