Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


10.maija dienas veiksmes akmens- AKVAMARĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AKVAMARĪNS

Enerģijas ļoti spēcīgas. Daudziem tās uzviļņos emocijas. Un daudzi nevarēs savākties. Emocijas- tās ir mūsu rota un spēks. Sevišķi pie Pilnmēness sliekšņa, kad Mēness tās vēl pastiprina. Daudzas enerģijas iezemējas ķermenī caur Emociju izdzīvošanu. Tāpēc izdzīvojiet iedvesmojošas emocijas!

Lai jūsu emocijas ir skaistas kā akvamarīns, kā siltas jūras caurspīdīgais vilnis, kurš pacietīgi apskalo akmentiņus smiltīs.

Gara inspekcija testē emocionalitāti, jūtīgumu pret svešām emocijām, prasmi vadīt savas emocijas un atšķirt tās no svešām.

Gaisā virmo emocionālo reakciju un uzskatu dažādība, kas var raisīt strīdus starp cilvēkiem. Un arī tā ir Gara inspekcija uz prasmi pieļaut un izturēt svešu viedokli un svešas emocionālas izpausmes. Ak, izvēle ir jūsu ziņā, kurā vilnī ienirt.

AKVAMARĪNS ir spēcīgs akmens, tātad visi dienas atklājumi un sadursmes var būt spēcīgas. Taču tas vienmēr atvedīs atpakaļ pie dzimtā krasta un personīgo jūtu piestātnes.😉

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva