Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Par ko seksā sapņo vīrieši?

Redakcija
Redakcija

Daudziem vīriešiem ir erotiskās fantāzijas, par kurām viņi neuzdrošinās runāt skaļi. Seksuālās fantāzijas ir pilnīgi dabiskas. Bet dalīties ar tām un iemiesot dzīvē vajag ļoti piesardzīgi un ne vienmēr. Kāpēc? Psihoanalītiķi analizē visizplatītākās no tām un paskaidro, ko nozīmē šie scenāriji.

“Vispirms jau tāpēc, ka reālās darbības bieži sagādā vilšanos ne tikai partnerim, bet arī pašam eksperimenta iniciatoram,” skaidro psihoanalītiķis Didjē Dimā. Piemēram, tāda fantāzija kā spontāns sekss vilciena tualetē. Realitāte var stipri atšķirties no ieceres.

Radot apstākļus šī sižeta īstenošanai, vīrietis sagrauj spontanitātes burvību. Pēc tam, kad viņš pierunās dāmu un viņi divatā iespiedīsies šaurajā kambarītī, abiem nāksies samierināties ar smakām, kuru klātbūtne fantāzijā nebija paredzēta, izbaudīt citu cilvēku nepacietību, kuri raustīs durvju rokturi, un, iespējams, sadusmotā vilciena pavadoņa parādīšanos. Sapnis pārtaps par murgu.

Fantāzijas atklāj tās vīrieša personības puses, kuras parasti slēpjas viņa zemapziņā un kuru atklāšana var šokēt sievieti. Psihoanalītiķis apraksta piecas seksuālās fantāzijas, par kurām sapņo vairums vīriešu un kuras ir īstenojamas. Šie sapņi atklāj dažus vīriešu noslēpumus.

Sekss bez priekšspēles

Uzbrukt, iegūt un apmierināt vēlmi, netērējot laiku glāstiem - vīrietis iztēlojas sevi kā dzīvnieku dzimumtieksmes periodā. Taču reti kurš gatavs ko tādu atļauties: sekss bez priekšspēles tiek uztverts kā varas demonstrācija, nenobriedušas personības egoisma izpausme. Tāpēc, ka tāds sekss atņem partneriem emocionālo iesaistīšanos un pielīdzina seksualitāti vienkāršai ģenitāliju savienošanai. Tāpēc sieviete var padomāt, ka viņas ķermenis ir tikai instruments un ka viņas vietā varētu būt jebkura. Citiem vārdiem sakot - tāpēc, ka tas atgādina izvarošanu.

Ko ir vērts atcerēties? Pirms rupji uzbrukt savai dāmai, kavalierim jāpārliecinās, ka viņa tajā brīdī izjūt tādu pašu tieksmi. Tāpēc sekss bez iepriekšējas sagatavošanas, paradoksāli, bet prasa ļoti iejūtīgu attieksmi.

Riskants sekss

Nodarboties ar to birojā, liftā, kāpņu telpā, restorāna vai vilciena tualetē, riskējot tikt pārsteigtiem šādā nodarbē, - šādas iztēles ainas ir ļoti uzbudinošas. “Bīstamie” apstākļi nodrošina uzmundrinošu adrenalīna līmeni un apmierina ekshibicionisma tieksmi. Tie arī ļauj vīrietim izjust savu apņēmību un bezbailību. Šāda fantāzija līdzinās apgalvojumam: “Es varu nodarboties ar seksu, kur gribu, un uzspļaut uz sekām!”

Ko ir vērts atcerēties? Ja esi droši pārliecināts, ka sieviete ir gatava un vēlas riskēt, tad ekstrēmi piedzīvojumi piemetīs “asumiņu” seksuālajā dzīvē. Taču ar kautrīgu vai neatraisījušos sievieti jāuzmanās - viņai diez vai tas patiks un bauda nebūs abpusēja.

Sekss ar sasiešanas elementiem

Sasaistīt sievieti ar virvi tā, lai viņa nevarētu pakustēties, - tāda vēlēšanās var šķist kā fantāzijas par varu variācija. Taču patiesie sasiešanas cienītāji zina, ka tā vispirms ir estētiska bauda, sava veida teatrāli erotisks uzvedums.

Atzīti sasiešanas mākslas meistari ir japāņi. Prasme savaldīties un atturēties pieder pie Japānas kultūras pamatiem: meditācijas pozas prasa nekustīgumu un koncentrēšanos, tējas ceremonija - izsmalcinātas un elegantas kustības, bet kimono nēsāšana - prasmīgu apiešanos ar mezgliem. Pie mums asociācijas ar vardarbību un pieredzes trūkums var nobiedēt daudzas sievietes.

Ko ir vērts atcerēties? Lai īstenotu šo fantāziju, labāk paskaidrot sievietei, kāda ir gaidāmā notikuma jēga, piemēram, aprakstīt to kā teatrālu uzvedumu, kurā viņa nospēlēs galveno lomu. Partneris savu apbrīnu un sajūsmu veltīs viņai un viņas ķermenim, izpaužot to izsmalcinātās darbībās. Sasiešanas māksla prasa izkoptu estētisko gaumi, ne mazāku atjautību un izdomu, pieļauj pilienu humora, bet nepiedod viduvējību.

Anālais sekss

Tā ir viena no pirmajām fantāzijām, kurās atzīstas vīrieši. Kāpēc tāds entuziasms? Papildus tam, ka anālā zona ir ļoti erogēna, anālais sekss sniedz pilnīgas kontroles, iegūšanas un varas sajūtu. Turklāt tas, ka daudzas sievietes šādai seksa fantāzijai nav gatavas, tikai palielina fantāzijas pievilcību.

Vīrietis viegli var iedomāties, ka šai ķermeņa daļai sieviete nepieļautu piekļūt kādam citam kā vien viņam. Tāpēc, kad viņš sasniedz mērķi, anālais sekss sniedz aizraujošu savas izredzētības sajūtu. Un smalku aizliegtās spēles piegaršu – tāda nodarbe asociējas arī ar homoseksuālismu un sadomazohismu. Tā viņš būtu varējis iegūt arī vīrieša ķermeni. Un tieši šādā pat veidā partnere varētu iegūt viņu ar mākslīgā dzimumlocekļa palīdzību.

Visbeidzot, no anālā seksa nevar apaugļoties. Tas var būt zināms iemesls uzskatīt tādu seksu par izvirtību un tādējādi pārvērst to aizliegtā auglī ar visu tā saldumu.

Ko ir vērts atcerēties? Anālais sekss nav iespējams bez iepriekšējas sagatavošanās. Sievietei tas sagādās baudu tikai tad, ja viņa ir ļoti uzbudināta un pilnībā uzticas partnerim. Lai novērstu mikro traumas, jāizmanto lubrikants.

Sekss trijatā

Viens vīrietis ar divām sievietēm – šāda kompozīcija daudziem šķiet baudas un visvarenības simbols. Pastāvīga draudzene var bez sajūsmas izturēties pret tādu fantāziju, nodomājot, ka nespēj pilnībā apmierināt partneri, un saskatot otrajā sievietē sāncensi.

Vīrietis to uztver citādi: viņš neapšauba partneres seksuālās spējas, bet, gluži pretēji, vēlas iesaistīt viņu jaunajā erotiskajā spēlē. Viņš sacer scenāriju, kurā divas sievietes glāsta viena otru, jo viņām trūkst vīrieša, bet viņš to novēro un pēc tam pievienojas, lai apmierinātu abas. Savā ziņā viņš piešķir sev varoņa lomu.

Dažiem vīriešiem sekss trijatā nozīmē ko citu - viena sieviete un divi vīrieši. Šajā gadījumā fantāzija atspoguļo tieksmi pēc ekshibicionisma, vēlmi parādīt citam vīrietim savu spēku, demonstrējot savu locekli darbībā un “daloties” ar sievieti. Aiz tā var slēpties arī nosliece uz homoseksuālismu, cerība šo tieksmi apmierināt ķermeņiem savijoties

Ko ir vērts atcerēties? Lai kādi būtu apzināti vai neapzināti šādas vēlmes iemesli, fantāzijas īstenošana var sagraut attiecības. Nepiespied sevi!

Tas ir jebkura seksa beznosacījuma noteikums. Ja partneris sapņo izmēģināt jaunu seksuālu nodarbi, bet tas nerada tevī tūlītēju pozitīvu atbalsi, vari ierosināt vispirms aprunāties un lūgt laiku, lai visu apsvērtu. Bieži vien pietiek uzklausīt stāstu par fantāziju, lai partneris vairs neuzstātu to realizēt.

Ja viņš tomēr vēlas pāriet pie darbībām, bet tev nav tādas vēlēšanās, nepiespied sevi darīt to, ko negribi. Tu vari pateikt partnerim par savām siltajām jūtām pret viņu un atteikties no konkrēta scenārija īstenošanas dzīvē. Pretī vari piedāvāt to, kas tev patīk.