Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 30. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien jebkurā lietā Aunam būs grūti atšķirt svarīgo no nesvarīgā. Viņš var piedēvēt lielāku nozīmi otršķirīgiem jautājumiem un pilnībā aizmirst par galvenajiem pienākumiem. Lielāko dienas daļu Auns veltīs tām lietām, kuras pirmās iekrita acīs vai ar kaut ko ieinteresēja. Tomēr, ja Aunam nav steidzamu darbu, kas cietīs no šādas neorganizētības, diena solās būt produktīva: to, ko viņš uzņemsies, izdarīs rūpīgi un līdz galam.

Sestdien zvaigznes Auniem iesaka attiecībās ar mīļoto cilvēku uzņemties iniciatīvu. Ja viņam ir pastāvīgs partneris, plānojot randiņu, jāuzņemas visi organizatoriskie jautājumi. Kad un kurp doties un kā tur nokļūt - lai par to visu atbildīgs ir Auns. Ja Auns joprojām ir viens, sestdien klejojot pa iepazīšanās vietnēm jāizrāda lielāka drosme un pārliecība nekā parasti.

Sestdien horoskopa zvaigznes aicina Vēršus padomāt, kā pacelt savu prasību un vēlmju latiņu. Pat ja viņš vairāk vai mazāk ir apmierināts ar vietu zem Saules, tas nav iemesls apstāties. Jādodas tikai uz priekšu! Sestdiena būs lieliska diena, lai pārdomātu, kādus konkrētus soļus Vērsis var spert, lai vismaz par vienu pakāpienu pakāptos pa karjeras, sociālajām vai citām kāpnēm. Runāt ar priekšnieku? Realizēt savu sen iecerēto projektu? Dari tā! Negaidi, kad kāds cits to izdarīs tavā vietā.

Sestdien Vērsim labākais vakara plāns ir neko neplānot - vienalga dzīve ienesīs korekcijas viņa sapņos. Varbūt mīļotais cilvēks pats pārcels tikšanās laiku vai vietu, vai apstākļi to izdarīs viņa vietā. Tā vietā, lai justos sarūgtināts, Vērsim vajadzētu uztvert pārmaiņas kā pašsaprotamas un pielāgoties situācijai. Tikai tad šī diena viņam atklās visas tās dāsnās iespējas.

Sestdien Dvīņiem jābūt divtik piesardzīgiem: iespējamas jebkādas nepatikšanas un kaitinošas nesaprašanas visās dzīves jomās. Īpaša piesardzība jāievēro ar naudu. Horoskopa zvaigznes brīdina, ka sestdien Dvīņi var būt iesaistīti finanšu strīdā un viņiem pat nāksies attaisnoties! Lai tas nenotiktu, vajadzētu kārtot savas finanšu lietas akurātāk nekā parasti.

Ja sestdien Dvīņi cer kaut ko sasniegt mīlestībā, tas būs jādara nestandarta veidos! Ir pienācis laiks kļūt radošiem un izdomas bagātiem! Tikai šādi sestdien Dvīņi spēs ieinteresēt sev tīkamo cilvēku. Ja Dvīņi joprojām atrodas partnera meklējumos, diena sniegs iespēju iepazīties ar interesantu, neordināru personību. Šī tikšanās var notikt jebkurā mirklī un tur, kur vismazāk to gaida.

Sestdien Vēža rokās viss iekvēlosies (šī vārda labākajā nozīmē)! Vēzim būs kaujiniecisks noskaņojums, viņš būs gatavs veltīt savus centienus jebkurai aktuāla darba frontei! Cita lieta, ka situācija kā ķircinoties ik pa brīdim prasīs, lai viņš pārslēdz uzmanību no viena uzdevuma uz citu. Tādēļ aktīvais Vēzis riskē visu dienu pa tukšo skraidelēt no viena darbiņa pie cita. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes viņam iesaka koncentrēties uz vienu lietu.

Sestdien zvaigznes iesaka Vēžiem nepaļauties uz savu organizētību - tā jebkurā brīdī var pievilt. Šķiet, ka tādā jomā kā mīlestība īpaša koncentrēšanās nav nepieciešama, bet patiesībā tā nav. Piekritīsiet, ka ļoti kaitinoši ir kavēt romantisku randiņu vai sajaukt tikšanās vietu - un tieši pie tādiem pārpratumiem var novest Vēža izklaidība. Tāpēc viņam nevajadzētu pārāk atslābināties un labāk visus plānus pierakstīt dienasgrāmatā.

Sestdiena būs brīnišķīga diena visām Lauvām lietām, kas saistītas ar biznesu un izdevīgām iespējām. Horoskopa zvaigznes dos iespēju Lauvai gūt peļņu pat tur, kur viņš nemaz negaidīja. Tomēr tam nebūs nekāda sakara ar iespēju uz ceļa atrast naudu. Sestdien Lauva var rēķināties ar dāsnām likteņa dāvanām tikai tad, ja pirms tam ieguldījis daudz laika un pūļu kādā projektā. Pat ja tas bija sen, un Lauva jau bija pārstājis cerēt uz rezultātu.

Sestdien romantika un mīlestība uzplauks Lauvas dzīvē tikai tad, ja viņš būs gatavs eksperimentēt. “Parasts randiņš” nebūs teikts par šo dienu, lai arī ko viņš būtu pieradis saprast ar šiem vārdiem. Zvaigznes liks Lauvai meklēt neparastus, nestandarta risinājumus it visā. Padevies šim impulsam un sagādājis neaizmirstamu pārsteigumu savam mīļotajam cilvēkam, viņš to nenožēlos!

Sestdiena būs piemērota nākotnes stratēģisko plānu izstrādei. Jaunavas smadzenes darbosies skaidri, domāšana būs globāla, tāpēc būtu neproduktīvi izmantot šo dienu ikdienas mājas darbos. Turklāt sestdienas horoskopa zvaigznes nemudinās Jaunavu uz rutīnu, un ģeniālu shēmu veidošanas jautājumos viņai nebūs līdzvērtīgu sāncenšu. Veltījusi dienu plānošanai, Jaunava nenožēlos: šodienas idejas var viņu pacelt jaunās virsotnēs!

Sestdien Jaunavai attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jāpārvar daži šķēršļi un grūtības. Varbūt tas būs parasts strīds vai varbūt negaidīti apstākļi, kas traucēs viņiem satikties. Iespējams, ka kāds no partneriem nebūs labā noskaņojumā. Tomēr jebkurā gadījumā sestdienā Jaunavai ir divas iespējas. Vai nu mierīgi pārlaist nelabvēlīgo periodu, vai radikāli mainīt situāciju, ieintriģējiet mīļoto ar viseksotiskākajām pavedināšanas metodēm!

Sestdien Svariem vislabāk izdosies gaisa piļu celšana - tās izcelsies ar pamatīgumu un pat, iespējams, kādreiz tiks uzbūvētas uz zemes. Diena apveltīs Svarus ar lielisku iztēli, pateicoties kurai radošās idejas, projekti un plāni birs viens pēc otra. Protams, laika gaitā dažas no šīm idejām atkritīs, bet Svariem sestdien vajadzētu ieklausīties pat visfantastiskākajās un neticamākajās.

Sestdien zvaigznes nemudinās Svarus būt nopietniem un sentimentāliem. Romantiskās attiecībās viņi spēs ienest humora, rotaļu un flirta elementus! Ja Svariem jau ir mīļotais cilvēks, tas viņiem ļaus pavadīt brīnišķīgu, jautru dienu kopā ar partneri, un viņus neapgrūtinās pārmērīgie aizspriedumi. Ja Svari joprojām ir vieni, viņu pašreizējā rotaļīgā attieksme piesaistīs ieinteresētus skatienus.

Sestdien Skorpionam būs visas iespējas palūkoties aiz horizonta: situācija viņu virzīs uz kaut ko, kas saistīts ar nākotni. Varbūt tās būs zinātniskas idejas, augstās tehnoloģijas vai fantastiskas žanra filma. Vai varbūt Skorpions satiks cilvēku, kura nestandarta domāšana nepazīst robežas. Horoskopa zvaigznes sestdien Skorpionam iesaka atvērt prātu drosmīgām idejām. Nākotne ir gandrīz klāt! Un tie, kas tai netic, ir lemti uz visiem laikiem vilkties nopakaļus.

Sestdien zvaigznes iesaka Skorpionam tikt skaidrībā ar savām pretrunīgajām jūtām. Vai mīļotais cilvēks aizņem visu Skorpiona sirdi vai dalās tajā ar kādu citu? Varbūt Skorpions to pat neapzinās, bet dzīvē viņam nav iebildumu flirtēt ar vairāk nekā vienu pretējā dzimuma pārstāvi? Nu, ja tā, tad kāpēc jāslēpj galva smiltīs? Izvēle - tas nav slikti, taču tai jābūt apzinātai.

Strēlniekiem sestdien sāksies jauns posms! No tā nav jābaidās, gluži pretēji, diena sniegs jaunas iespējas un izredzes. Apstākļi Strēlniekam kopumā būs labvēlīgi, un, lai gan tuvākajā nākotnē iespējami neizbēgami uztraukumi un pārejas perioda grūtības, horoskopa zvaigznes apliecina: viss būs kārtībā. Strēlnieks spēs ne tikai saglabāt savu pozīciju, bet arī dažos jautājumos pavirzīsies tālu uz priekšu.

Sestdien zvaigznes Strēlniekam iesaka vispirms parūpēties par sevi. Pat ja viņš parasti mīļotā cilvēka klātbūtnē ir pacietības un rūpju paraugs, ir vērts uz brīdi mainīt savus noteikumus. Strēlniekam sestdien jādara viss, kas viņam sagādās prieku: jānopērk kaut kas skaists un nevajadzīgs, ilgāk jāmērcējas vannā, jābūt kaprīzam. Dažreiz mīlestībā ir jābūt egoistam! Citādā visas ikdienas rūpes un uzmanību partneris sāks uzskatīt par pašsaprotamiem.

Sestdien, lai ko arī Mežāzis darītu, horoskopu zvaigznes iesaka viņam nesteigties - pastāv risks pieņemt pārsteidzīgu lēmumu. Diena viņu pamudinās uz sasteigtiem soļiem! Kādā brīdī Mežāzim var šķist, ka kavēšanās nav pieļaujama, un, ja viņš padosies šim impulsam, var sastrādāt lielas muļķības. Lai nepieļautu kļūdas (un šādas kļūdas var maksāt dārgi), Mežāzim vajadzētu sevi kontrolēt. Sestdien viņam labāk nedarīt vispār neko, nekā pēc tam pārmest sev par nepārdomātiem soļiem.

Sestdien zvaigznes iesaka Mežāzim sagatavoties kompromisiem ar mīļoto cilvēku. Viņam vajadzētu paskatīties uz savām attiecībām kā no malas: ja nu viņa cīņa par varu pārsniedz visas robežas? Ja Mežāzis neiemācīsies piekāpties, tas var visu sabojāt. Tāpēc tieši sestdien vajadzētu sākt trenēties diplomātijā: tā vietā, lai strīdētos par sīkumiem, mēģini ņemt vērā partnera viedokli.

Sestdien Ūdensvīrs plivināsies kā tauriņš un dzels kā bite! Pirmais attiecas uz viņa aktuālākajām lietām un pienākumiem, bet otrais - uz konkurentiem, kuriem sestdien labāk ir nestāties Ūdensvīram ceļā. Ūdensvīra nelabvēļiem var tikai izteikt līdzjūtību: visi mēģinājumi sestdien likt spieķi viņa riteņos var pavērsties pret viņiem, jo Ūdensvīrs pārvērtis spieķi par nūju, veikli izmantojot to pret ienaidniekiem.

Sestdien Ūdensvīram var būt nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Varbūt tas būs tikai neliels strīds par niekiem, vai arī viņam neuzdosies uzspiest partnerim savu “vienīgo pareizo” viedokli. Jebkurā gadījumā sestdien Ūdensvīram nevajadzētu izdarīt globālus secinājumus par to, vai viņš un partneris ir piemēroti viens otram. Vīrietim un sievietei jābūt atšķirīgiem - tas ir dabas likums. Strīdā galvenais ir nevis uzspiest savas domas otram, bet gan meklēt veiksmīgu kompromisu.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Zivīm jebkurā lietā sekot tikai savam nodomātajam kursam. Protams, tas nav viegli, bet šī diena mudinās Zivis uz patstāvību, sava ceļa un unikālā "Es" meklējumiem dzīvē. Tas nepavisam nenozīmē, ka Zivīm vajadzētu nostāties pret apkārtējiem, taču, ja vēlas daudz sasniegt, tad jāmeklē savs ceļš un nav jābūt tādām, kādi ir visi pārējie.

Sestdien zvaigznes spēs piedot kaisli Zivju mīlas attiecībām! Viņas var izjust īstu jūtu vētru pret partneri un vienlaikus – nespēju to paturēt sevī. Un kāpēc gan paturēt? Lai šī diena Zivīm un mīļotajam cilvēkam sagādā maksimāli neaizmirstamas emocijas. Ja viņi ir kopā jau ilgi, viņos var atkal uzliesmot šķietami aizmirstas jūtas. Ja Zivis attiecībās sper tikai pirmos soļus, sestdien būs grūti nepārlekt pāri uzreiz vairākiem pakāpieniem!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!