Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 28. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Auns spēs piesaistīt sev noderīgus un nepieciešamus cilvēkus, ja nopietni izvirzīs sev tādu mērķi. Šī diena sniegs viņam visas iespējas veidot izcilus kontaktus lietišķajā sfērā. Galvenais – nesēdēt dīkā. Aunam piektdien pašam jādodas pie īstajiem cilvēkiem un jāsāk saruna, tad viņi noteikti pakļausies viņa neatvairāmajam šarmam.

Piektdien Auna spēkos būs "apvārdot" mīļoto cilvēku uz jebko! Šajā dienā jūsu otrā pusīte būs kā padevīgs māls, bet Auns - keramiķis, kurš ar vieglām kustībām piešķir tam vēlamo formu. Atliki sarežģītu sarunu? Baidījies ko pajautāt? Horoskops iesaka rīkoties piektdien! Tomēr Auniem vajadzētu atcerēties par galveno keramiķu likumu - delikātumu. Uzspiedīsi pārāk stipri - iznīcināsi harmoniju!

Piektdiena būs lieliska diena Vēršiem! Viņš nejutīsies vientuļš, gluži pretēji. Varbūt vairāki cilvēki aicinās pavadīt vakaru viņu kompānijā, un Vērsim būs jāizlemj, kurš piedāvājums ir interesantāks! Piektdien Vērsi gandarīs jebkura komunikācija ar cilvēkiem, pat ja tas notiks darba procesā. Īpaši spilgti viņš spēs parādīt savu individualitāti, darbojoties grupā – tāda būs piektdienas iezīme!

Piektdien Vērsim būs iespēja iegūt ļoti pozitīvas emocijas komunikācijā ar mīļoto cilvēku. Šim nolūkam Vērsim nevajadzēs ķerties pie kādiem īpašiem trikiem. Zvaigznes padarīs šo dienu ideālu siltai, sirsnīgai saziņai, kas var izkausēt jebkuru ledu (ja tāds ir attiecībās) un piešķirt romantisku ievirzi pat visnevainīgākajai sarunai.

Piektdien Dvīņi varēs izmantot savas spējas, lai manipulētu ar citiem! Tās var būt vai nu tiešas spiediena metodes - piemēram, strīds, pavēles utt., vai slepenas aukliņas, kuras Dvīņi pamazām raustīs, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Galu galā Dvīņi saņems to, pēc kā tiecas, taču tas prasīs tik daudz laika un pūļu, ka diez vai uzvara viņus ļoti iepriecinās.

Piektdiena diez vai iepriecinās Dvīņus ar daudziem interesantiem notikumiem. Šīs dienas potenciāls mīlas lietās nebūs tik liels. Visticamāk, Dvīņi paši nejutīs lielu vēlmi dibināt jaunas iepazīšanās, flirtēt vai dalīties mīlas pārdzīvojumos ar savu partneri. Nu, ja tomēr šāda vēlme piektdien pēkšņi parādīsies un notiks jauna iepazīšanās, tad tas ir liktenis!

Piektdien, ja Vēzim gaidāma diskusija vai pat tikai nopietna saruna, viņam būs vieglāk nekā jebkad agrāk uzklausīt cita cilvēka viedokli. Vēzis spēs paskatīties uz situāciju no oponenta viedokļa, un strīds zaudēs savu jēgu. Diena saasinās Vēža diplomātiskās spējas un vienlaikus apveltīs viņu ar gudrību, sapratni un spēju iejusties. Tas viņam piektdien nodrošinās panākumus sarunās un jebkurā lietā, kur svarīga ir spēja komunicēt.

Piektdien Vēzim būs visas iespējas saprast, ko viņš vēlas no attiecībām ar savu izredzēto un kā iedziļināties mīļotā cilvēka dvēselē, un tajā pašā laikā arī savā. Protams, lai saliktu punktus uz “i”, Vēzim piektdien būs jāsalīdzina visi zināmie fakti un no tiem jāizdara noteikti secinājumi. Pat mīlestībā dažreiz jādomā ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu, lai pēc tam varētu virzīt notikumus vajadzīgajā virzienā.

Piektdien Lauvas uzdevums būs palīdzēt citiem, īpaši tuviem cilvēkiem. Lauva var pamosties ar vēlmi būt lietas kursā par visnenozīmīgākajiem notikumiem kāda cilvēka dzīvē, rūpēties par viņu un atbalstīt. Ja šim cilvēkam ir problēmas, Lauva spēs viņu pacietīgi uzklausīt, spēlēt psihoanalītiķa lomu un palīdzēt ar praktiskiem padomiem. Galvenais, lai aprūpe nepārvēršas par apsēstību - lai to izdarītu, Lauvai piektdien derētu nedaudz ierobežot savu altruistisko impulsu.

Piektdien par recepti visām likstām Lauvas personīgajā dzīvē var saukt apskāvienus. Sastrīdējies ar ģimeni? Mīļotais cilvēks apvainojies? Bērns neklausa? Jūs zināt, ko darīt! Arī Lauvai, kuram viss labi, apskāvieni nekaitēs, jo to nekad nevar būt par daudz! Starp citu, ārsti apliecina, ka tie ir ne tikai patīkami, bet arī ļoti noderīgi!

Piektdien Jaunava būs noskaņota cīņai, taču viņai nebūs ar ko cīnīties: apkārtējie būs gatavi piešķirt viņai uzvaru bez cīņas! Turklāt viņi labprāt sekos Jaunavai, viņai tikai jāpiedāvā kāds projekts, kas prasa kopīgus centienus. Jebkurā pasākumā ar lielu cilvēku skaitu Jaunava piektdien jutīsies "zirgā", un organizatores vai miera nesējas lomā viņai vienkārši nebūs sāncenšu!

Piektdien Jaunavai derētu uzklausīt padomus, ko dod mīļotais cilvēks. Neskatoties uz to, ka Jaunava būs diezgan augstprātīga, nevajadzētu paļauties tikai uz sevi. Neuztver naidīgi citu mēģinājumus palīdzēt vai dalīties pieredzē. Jaunavas mīļotais cilvēks piektdien var viņai pasniegt kā uz sudraba šķīvja patiešām interesantu domu, kas palīdzēs atbrīvoties no vairākām problēmām vai izgaismot dažus jautājumus.

Piektdien horoskopa zvaigznes iesaka Svariem veltīt laiku problēmu risināšanai ar tuviniekiem - ja, protams, ir tādas problēmas. Tas būs ļoti efektīvi. Ja parasti mēģinājums tikt skaidrībā beidzas ar banālu ķildu un savstarpējām apsūdzībām, tad piektdien gan Svari, gan viņu tuvinieki noskaņoti saprasties. Mēģiniet sākt sirsnīgu sarunu - un būsiet pārsteigti, ka jūs atbalsta un vēl vairāk: gatavi panākt soli pretī.

Piektdien zvaigznes Svariem iesaka attiecībās ar mīļoto cilvēku biežāk ieklausīties intuīcijas balsī, īpaši, ja notikumu attīstība prasa ātri pieņemt lēmumu. Svaru sirds piektdien spēs novērtēt situāciju ātrāk un precīzāk, nekā to spēj prāts. Iespējams, ka, pieņemot kādu impulsīvu lēmumu, Svari tikai pēc tam varēs to loģiski novērtēt un saprast, ka tas bija pareizi.

Piektdien, veicot ikdienas uzdevumus, Skorpions varēs darboties autopilotā - viņš tik veikli darīs savas ierastās lietas! Taču saziņa ar cilvēkiem prasīs daudz laika un pūļu. Skorpions ne tikai komunicēs, bet arī meklēs informāciju sarunās, klausīsies baumas un sekos notikumiem. Iespējams, ka kāds fakts vai baumas viņam iedos rokās trumpjus, ļaujot kontrolēt un pat virzīt šos notikumus.

Ja Skorpiona attiecībās ar mīļoto ir plaisa, piektdien viņam būs iespēja to piepildīt ar cementu un aizšpaktelēt. Tomēr, lai attiecībās izkausētu ledu, viņam būs jāaizmirst par pagātnes aizvainojumu un jāuzņemas iniciatīva. Skorpionam piektdien ir jāpārsteidz mīļotais cilvēks: piemēram, tā vietā, lai uzbruktu viņam ar jauniem pārmetumiem, pagatavojiet viņam romantiskas vakariņas. Un tad - uzdāviniet tikpat romantisku nakti!

Piektdien Strēlnieku gaida daudzas tikšanās - gan plānotas, gan pēkšņas - un katra no tām var nebūt nejauša. Tas attiecas gan uz romantisku iepazīšanos, gan lietišķiem kontaktiem. Horoskopa zvaigznes saka, ka daži no Strēlnieka piektdienas darbiem, vārdiem vai plāniem var ietekmēt viņa karjeru, stāvokli sabiedrībā un ienākumus. Tiesa – šī ietekme var būt ne tikai ar plus zīmi, bet arī ar mīnus zīmi, tāpēc Strēlniekam rūpīgi jāizvērtē viss teiktais.

Piektdien zvaigznes Strēlniekam iesaka pārsteigt savu mīļoto cilvēku, pasniedzot negaidītu dāvanu vai patīkamu pārsteigumu. Nav svarīgi, cik dienu, mēnešu vai gadu ir attiecībām! Piektdien Strēlniekam būs iespēja sajusties kā iepazīšanās sākumā un pārdzīvot trakus, priecīgus pirmo randiņu mirkļus. Lai to izdarītu, Strēlniekam jādara kaut kas tāds, ko viņš vēl nekad nav darījis - tas atdzīvinās jūtas un atgriezīs seno kaisli un burvību.

Piektdien apkārtējie paļausies uz Mežāža atbalstu, un viņš būs diezgan spējīgs to nodrošināt! Diena viņam dāvās pašpārliecinātību un līdera harizmu, tāpēc Mežāzim vajadzētu sagatavoties tam, ka cilvēki lūgs viņa padomus par dažādiem jautājumiem. Piektdien viņa padomi būs pārdomāti, Mežāzis spēs skaidri saskatīt lietu būtību un tāpēc varēs viegli aprēķināt jebkura plāna vājās vietas.

Piektdien zvaigznes iesaka Mežāzim pastāstīt mīļotajam kaut ko tādu, ko viņš līdz šim slēpis. Ir pienācis laiks aprunāties no sirds, atklājot partnerim savus noslēpumus: piektdien Mežāža mīļotais cilvēks būs noskaņots uz viena viļņa un parādīs maksimālu taktu un sapratni.

Piektdien Ūdensvīram jābūt piesardzīgākam ar cilvēkiem, kuri mēģina ar viņu manipulēt: šajā dienā viņu aktivitāte būs augstāka nekā jebkad agrāk! Kopumā, ja ir šāda iespēja, horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem pavadīt dienu prom no liela cilvēku pūļa, varbūt pat ārpus pilsētas, tuvāko cilvēku lokā. Citādi Ūdensvīrs pret viņa gribu tiks iesaistīts citu cilvēku lietās, kas labākajā gadījumā viņam neko nedos. Un sliktākajā gadījumā - radīs problēmas.

Piektdien Ūdensvīra mīlestības pieredze kādam var būt ļoti noderīga. Tāpēc viņam nevajadzētu vilcināties sniegt padomus paziņām vai draugiem - it īpaši, ja viņi to lūdz. Pat ja pašam Ūdensvīram šķiet, ka viņa pieredze mīlestībā nav tik liela vai ka tā ir saistīta ar visparastākajām, banālākajām lietām. Dažreiz pat visbanālākās lietas, kas pateiktas īstajā laikā, kādam var izrādīties glābiņš!

Piektdien veiksmes atslēga Zivīm būs komunikācija un saskarsmes punktu atrašanā ar sarunu biedru. Daudzos gadījumos būs nepieciešamas papildu diskusijas un tikšanās ar citiem cilvēkiem, kas interesējas par konkrēto projektu. Te viss būs atkarīgs no Zivju spējas un vēlmes pārliecināt.

Piektdien Zivis būs īsts atbalsts mīļotajam cilvēkam. Viņas lieliski izjutīs otrās pusītes dvēseles stāvokli un varēs viņu atbalstīt bēdās un priekos. Pateicoties šai Zivju attieksmei, piektdien būs brīnišķīga diena randiņam: saziņa notiks viegli un nepiespiesti, būs iespējams apspriest jebkuras tēmas, pat visakūtākās. Horoskops norāda uz Zivju spēju ne tikai lieliski uztvert citu cilvēku emocijas, bet arī bez vārdiem nodot savas!

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!