Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 25. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Aunam vismazāk rūpēs citu viedoklis - vismaz tā viņš izturēsies. Horoskopa zvaigznes apveltīs ar pārliecību, ka viņš dara visu, kā nākas, un apkārtējie ar saviem padomiem tikai traucē. Tāpēc ceturtdien nevajadzētu pagadīties Aunam ceļā - ja būs aizņemts ar kādu jautājumu risināšanu, bet viņu kāds iztraucēs, Auns pateiks visu, ko domā. Taču lūgt viņa viedokli par kādu jautājumu var: Auns jutīsies glaimots.

Ceturtdiena dāvās Aunam aktivitāti un enerģiju, un tas būs viņa varenais romantiskais potenciāls. Zvaigznes Aunam sola daudz randiņu iespēju visur, kur "kustība ir dzīvība". Slidotavā, uz slēpošanas kalna, pat pastaigā parkā Auns būs patiesi neatvairāms! Ja viņam ceturtdien paredzēts randiņš, kāpēc gan nepavadīt to oriģinālā veidā, kopā skrienot parkā?

Ceturtdiena Vērsim būs lieliski piemērota diena domām par nākotni! Tomēr, lai sāktu to darīt, viņam jāpabeidz dažas lietas tagadnē, jo tās karājas pār viņu kā Damokla zobens un neļauj virzīties tālāk. Horoskopu zvaigznes saka, ka Vērsim visefektīvākie būs mājas darbi. Sakārtojot apkārtējo vidi, var sākt sakārtot savas idejas un plānus. Ceturtdien nebaidieties uzdrīkstēties! Uzstādījuši sev jaunu mērķi, Vērši sapratīs, kā to sasniegt.

Ceturtdien Vērsim vajadzētu paanalizēt savas attiecības ar mīļoto cilvēku: vai ir tā, ka Vērsis dod vairāk nekā saņem pretī? Varbūt rūpes par attiecību uzturēšanu pilnībā gulstas uz viņa pleciem? Ja tā ir taisnība, Vērsim ceturtdien vajadzētu pārdomāt situāciju, pieņemot to tādu, kāda tā ir. Un tad, pamatojoties uz faktisko situāciju, izdarīt secinājumus par nākotni.

Ceturtdien Dvīņi spēs atrast dučiem iespējamo risinājumu jebkurai problēmai un pēc tam izvēlēties no tiem to, kas izrādās visefektīvākais un vienkāršākais. Dvīņu smadzenes darbosies precīzi kā Šveices pulkstenis, un rokas – akurāti kā kasierim Šveices bankā. Šo dienu Dvīņiem var saukt par ideālu, risinot jebkādus jautājumus, izņemot tos, kur jāparāda taktiska pieeja. Lai nu kas, bet Šveices diplomātija viņiem diemžēl nepiemitīs!

Ceturtdien zvaigznes iesaka Dvīņiem kārtīgi pafantazēt! Viņu vēlmēm būs īpašība piepildīties. Tāpēc Dvīņiem pēc iespējas spilgtāk un detalizētāk jāiztēlojas savu ideālo partneri un personīgo dzīvi. Varbūt Dvīņi vēlas piesaistīt sev kāda uzmanību? Vai arī atgriezt savās attiecībās romantiku un kaisli? Nebaidieties sapņot! Ceturtdien vizualizējot savus sapņus, Dvīņi laika gaitā varēs sasniegt vēlamo.

Ceturtdien Vēzī pamodīsies īsts grāmatvedis! Viņš pratīs pieiet jebkurai problēmai ar skaidru prātu, atvairot emocijas. Šī būs lieliska diena ģimenes budžeta pārskatīšanai, nākotnes tēriņu plānošanai un domām par to, kā gūt vēl lielākus ienākumus. Arī visās citās jomās, pat mīlestībā, Vēzis ceturtdien būs tikpat praktiski noskaņots, aizstājot jūtu valodu ar faktu un skaitļu valodu.

Ceturtdien Vēzim būs grūti atvēlēt laiku mīļotajam cilvēkam. Protams, mīlestība ir pirmajā vietā, taču Vēzim ir citi pienākumi - šīs dienas laikā tie liks par sevi manīt, novēršot uzmanību no romantikas. Vēzim būs jāgriežas kā vāverei ritenī, lai paspētu izdarīt ieplānoto un mīļotajam cilvēkam nekļūtu garlaicīgi bez viņa uzmanības.

Ceturtdien pats Lauva var ticēt, ka viņš tikai dara savu darbu, tiecas pēc rezultāta un to pašu prasa no visiem apkārtējiem. Tomēr no malas Lauvas vērtīgie norādījumi var līdzināties vagara pātagai, un viņa tiešums ar iemeslu vai bez tā var izklausīties kā nežēlīgākā kritika. Horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai ceturtdien savaldīt savu dedzību, citādi nebūs tālu līdz nekārtībām.

Ceturtdien, ja Lauva vēlas mīlēt un būt mīlēts, viņam šī spēcīgā enerģija jāpārvērš darbības impulsā un jādodas tur, kur viņš vēl nekad nav bijis. Nav svarīgi, vai tā būs iepriekš neapmeklēta interneta vietne, mežs ārpus pilsētas, upe vai pļava. Ceturtdien jebkura pastaiga (arī virtuāla) sniegs Lauvai nepieciešamo tonusu un pārliecību par sevi.

Ceturtdien Jaunava var demonstrēt enerģijas trūkumu un nevēlēšanos koncentrēties uz jebkuriem lietišķiem jautājumiem. Pat ja vēlēsies, maz ticams, ka viņa spēs uzņemties iniciatīvu, tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka necensties to darīt. Ja situācija prasīs aktīvu Jaunavas rīcību, viņai vajadzētu rūpīgāk aplūkot apkārtējos cilvēkus: viens no viņiem precīzi zina, kas jādara, un neiebildīs uzņemties vadību. Ceturtdien Jaunavai būs noderīgi nedaudz ļaut sevi pakomandēt.

Vienīgais izņēmums būs attiecību joma. Tajā komandiera dotības būs Jaunavai, un viņai tās jāizmanto, lai gūtu panākumus mīlestībā! Diena dos Jaunavai spēju domāt globāli, kā šahā paredzot situāciju vairākus gājienus uz priekšu. Lielmeistara spējas palīdzēs Jaunavai uzvarēt un iekarot sirdis.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes Svariem iesaka izvēlēties nestandarta ceļus: parastā pieeja jautājumu risināšanā nedos vēlamos rezultātus. Radošums ir prasme domāt citādāk nekā visi pārējie, un ceturtdien tas Svariem noderēs pat vispraktiskākajos jautājumos. Nākt klajā ar viltīgu darba plānu, sarunu ar priekšnieku pārvērst par teātra izrādi - ceturtdien Svari būs spējīgi uz neticamākajiem, neparedzamākajiem gājieniem. Viņu atjautībai un radošumam nebūs robežu!

Ceturtdien Svari var saskarties ar izvēles jautājumu. Šķiet, ka viņu dzīvē vienlaikus ir vairāki cilvēki, kuri viņiem nav vienaldzīgi. Katrs no pielūdzējiem slepeni cer, ka viņš ieņems centrālo vietu Svaru sirdī, kļūstot par vienīgo un neatkārtojamo. Lai arī cik šī situācija būtu glaimojoša, tā nevar ilgt mūžīgi. Zvaigznes saka, ka ceturtdien būs jāizdara izvēle - pretējā gadījumā visi pielūdzēji izklīdīs, un Svari paliks ar neko.

Ceturtdien Skorpiona domas nepārtraukti riņķos ap neatliekami steidzamiem jautājumiem. Pat vakarā tuvinieku lokā, doma par to, kā atrisināt šo vai citu problēmu, neliks viņam mieru! Tādēļ nabaga Skorpionu vai uz pusēm raus starp darba lietām un mājām; no darba viņš var slepus zvanīt uz mājām, no mājām - uz darbu. Viņa centieni nebūs veltīgi: šodienas vētrainās Skorpiona aktivitātes būs ļoti veiksmīgas un produktīvas.

Ceturtdien Skorpionam personiskajā dzīvē būs jāizlemj svarīgs jautājums: iet uz priekšu vai atkāpties? Ieslēgt atpakaļgaitu, pirms nav par vēlu, vai pasteidzināt notikumu gaitu? Varbūt Skorpions spēs nosaukt daudz argumentu "par" un "pret" abiem variantiem, taču galvenais, kas viņam ceturtdien jādara, ir jāieklausās savā sirdī. Loģika un prātīgs aprēķins ir labas lietas, bet ne tad, kad runa ir par mīlestību.

Strēlniekam ceturtdien būs milzīgs potenciāls! Diena viņam piešķirs aktivitāti, radošumu un praktisku atjautību. Šāds lielisks kokteilis, ja tiek sajaukts pareizās proporcijās, palīdzēs Strēlniekam īsā laikā izpildīt jebkuru uzdevumu, pat nestandarta. Ceturtdien Strēlnieks spēs piedāvāt elegantus un asprātīgus problēmu risinājumus, kuri citiem (vai viņam pašam) līdz šim nenāca ne prātā!

Ceturtdien zvaigznes piedāvās Strēlniekam riskēt un izmantot iespēju - ja vien, protams, šāda vajadzība viņa personīgajā dzīvē ir nobriedusi. Pietiks mīņāties uz vietas, ir laiks doties uz priekšu! Grūti pateikt, vai šis solis novedīs pie laimīgas mīlestības vai neveiksmes, bet, ja Strēlnieks nemēģinās, viņš to nekad neuzzinās. Jebkuras attiecības ir risks, un, ja ko sev pārmest, tad labāk to, ko izdarīji nepareizi, nevis to, ka nedarīji neko.

Ceturtdien Mežāzis tā ieskriesies, ka apstāšanās kļūs par īstu problēmu! Viņa smadzenes un viss organisms darbosies forsētā režīmā, izliekot sevi uz to maksimālo. Tāpēc apkārtējie reaktīvajam Mežāzim var šķist kā miegainas mušas, kas pārvietojas un domā kā palēninātā filmā. Nav brīnums, ka Mežāzis centīsies viņus iekustināt, izmantojot ne tās smalkākās metodes.

Ceturtdien Mežāzim personīgajā dzīvē derētu sarīkot lielo ģenerāltīrīšanu, izmetot no tās visus nederīgos krāmus! Tie var būt gan gadu gaitā uzkrājušies aizvainojumi, nožēla par pagātni, apnikuši pielūdzēji (pielūdzējas) u.tml. Mežāzim ir jāatbrīvojas no visa, lai personīgajā dzīvē atbrīvotu vietu kaut kam jaunam. Bez tā viņam būs tikpat grūti virzīties uz priekšu kā maratonistam - noskriet distanci ar svaru bumbām pie kājām.

Ceturtdien apstākļi steidzinās Ūdensvīru. Pat ja tas nav viņa stils - rīkoties un pieņemt lēmumus ātri, Ūdensvīrs spēs pielāgoties jaunajam ritmam. Šādas pārvērtības atslēga būs burvju vārds “vajag” - ceturtdien Ūdensvīrs ļoti nopietni uztvers savus pienākumus. Tomēr, neskatoties uz situācijas radīto satraukumu, Ūdensvīrs jutīsies noderīgāks un vajadzīgāks nekā jebkad agrāk. Tas ir, gandrīz laimīgs.

Ceturtdien, ja Ūdensvīrs vēlēsies uzsākt kādu jaunu mīlas spēli, viņš varēs to lieliski paveikt! Varbūt viņš jau sen domājis par anketas aizpildīšanu iepazīšanās vietnē vai foruma apmeklēšanu. Citiem vārdiem sakot, ceturtdien Ūdensvīrs var uzdrīkstēties! Viņam galvenais ir atcerēties, ka tas ir tikai flirts, tas ir, mīlas spēle. Neuztveriet šīs lietas pārāk nopietni.

Ceturtdien Zivis būs gatavas padomāt par savu nākotni. Nevis lidināties mākoņos un sapņot, bet konkrēti izlemt, kurp virzīties tālāk. Zivju plāni atšķirsies ar skaidrību un uzmanību pret detaļām, un tāpēc to īstenošana būs tikai laika jautājums. Vienīgais "bet": pievēršot uzmanību nākotnei, Zivīm ceturtdien nevajadzētu aizmirst par tagadni, precīzāk, par cilvēkiem, kuri ir apkārt. Neapgrūtiniet viņus ar niķošanos un burkšķēšanu, pat ja šķiet, ka viņi visu dara nepareizi.

Ceturtdien Zivīm un viņu mīļotajam cilvēkam būs iespēja nostiprināt intelektuālo saikni. Jūtas kā jau jūtas, taču, ja Zivīm un viņu izredzētajam nebūtu nekas cits kopīgs, viņu attiecību prognoze būtu skumja, vai ne? Ceturtdien Zivīm un viņu partnerim būs iespēja uzzināt ko jaunu par to, kas viņus vieno. Varbūt tas izrādīsies kopīgs hobijs vai varbūt jūsu iecienītākās grāmatas, filmas vai vislolotākie, slepenākie sapņi.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!