Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 23. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Auna dvēsele pieprasīs intelektuālas un filozofiskas sarunas, tāpēc galvenais mērķis būs atrast cienīgu sarunu biedru. Tomēr, pat ja Auns to neatradīs, horoskopa zvaigznes sola, ka sestdien viņš apmierinās vajadzību pēc interesantas komunikācijas. Pat vienkāršu draudzīgu sarunu Auns spēs pārvērst par intelektuālu strīdu vai azartiskām sacensībām erudīcijā! Auns būs apņēmības pilns strīdēties līdz aizsmakumam, taču viņam svarīgs būs ne tik daudz rezultāts kā pats emocionālais domu apmaiņas process.

Sestdien Auns kā īsts komandieris spēs pārlūkot savas mīlas kaujas lauku un izstrādāt ģeniālu uzbrukuma plānu! Ja viņa personīgajā dzīvē ir par ko cīnīties, sestdiena būs lieliska diena, lai iepriekš pienācīgi izdomātu savu taktiku un pavedināšanas stratēģiju. Protams, šis plāns vēl ir jāīsteno, un tas var neiedarboties uzreiz. Bet jau tagad spēs sniegt Aunam patiesu pakaļdzīšanās azartu!

Šī diena Vērsim jāvelta plānu izstrādei, it īpaši to, kas patīkami silda dvēseli vai maku. Visos projektos, kas saistīti ar naudu un gudriem tās tērēšanas veidiem, horoskopa zvaigznes vēsta Vērsim panākumus, vai tie būtu finanšu ieguldījumi, lēmumi par biznesa paplašināšanu vai plāni par to, kur doties atvaļinājumā. Vērša smadzenes sestdien sola strādāt skaidri un konstruktīvi, attīstot idejas, kuru galvenā priekšrocība ir praktiskums.

Sestdien Vērša mīļotais cilvēks spēs viņu patīkami pārsteigt! Varbūt Vērsis bija skeptiski noskaņots par dažām partnera idejām un plāniem, taču sestdien būs iespēja pārliecināties, ka partnerim bija taisnība. Mīļotais cilvēks spēj sajust pat vissmalkākās attiecību nianses, tāpēc Vērsim ar viņu jārunā par to, kas satrauc - viņš varēs saņemt patiešām labus padomus.

Sestdiena būs diena, kad Dvīņi varēs, ja vēlēsies, noskaidrot jebkuru jautājumu. Viņu smadzenes darbosies skaidri, ļaujot analizēt un risināt loģikas uzdevumus. Ja Dvīņi vēlēsies saprast kaut kā būtību, viņiem vienkārši jāsavāc nepieciešamais faktu daudzums un, tāpat kā Šerloks Holmss, paši varēs izdarīt pareizos secinājumus.

Sestdien zvaigznes iesaka Dvīņiem, plānojot romantisku vakaru, priekšplānā izvirzīt partnera vēlmes. Lai viss būtu kā vēlas viņš. Iespējams, romantisku vakariņu vietu ieņems picas vai suši pasūtīšana un kopīga trillera noskatīšanās, taču, atsakoties no savām interesēm, Dvīņi, visticamāk, to nenožēlos. Šāds eksperiments sestdien palīdzēs tuvināties mīļotajam cilvēkam un labāk iepazīt vienam otru, un iegūt svaigus, varbūt pat ekstrēmus iespaidus.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim padomāt, vai kādā jautājumā viņš nav nonācis strupceļā? Varbūt tas tā ir, bet vai Vēzis baidās to sev atzīt? Nav svarīgi, par kuru jomu ir jautājums - draudzība, darbs, nauda vai mīlestība. Sevis mānīšanas laiks ir beidzies, laiks ielūkoties faktos. Ja, analizējot notikumus, Vēzis saprot, ka devies nepareizā virzienā, tas nav nekas biedējošs. Sestdiena būs piemērota, lai atbrīvotos no ilūzijām un no visām iespējām izvēlētos pareizo ceļu.

Ja pēdējā laikā Vēzis atradies ideālu attiecību meklējumos vai vismaz domājis par tām, tad sestdien viņam būs iespēja beidzot saprast, kas pietrūkst pilnīgai laimei. Varbūt viņam kaut kas jāmaina sevī? Vai tajā, kuru viņš mīl? Vai arī savā rīcībā? Lai kāda būtu atbilde uz jautājumiem, tā palīdzēs Vēzim identificēt problēmu un ieraudzīt iespējamos veidus, kā to atrisināt. Stratēģija, kuru viņš izveidos sestdien, laika gaitā spēs nodrošināt uzvaru mīlas frontē.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai labāk iepazīt kādu cilvēku. Nav teikts, ka runājam par romantisku attiecību partneri, šī persona var būt paziņa, kolēģis un pat nejaušs ceļabiedrs. Sestdien Lauva komunikācijā vadīsies pēc loģikas, nevis emocijām, tāpēc viņam būs iespēja uzzināt pēc iespējas vairāk informācijas par ikvienu. Parastās sarunas vietā par visu un neko Lauva spēs uzzināt sarunu biedra biogrāfijas faktus un aizraušanās, kā arī dalīties savējos, tā abu attiecības paceļot jaunā līmenī. Nākotnē tas Lauvai var noderēt.

Sestdien zvaigznes ļaus Lauvai apmierināt savu ziņkāri - lai arī uz ko tā attiektos. Ja viņš jau sen vēlējies kaut ko pajautāt mīļotajam cilvēkam, pienācis laiks to darīt. Ja starp Lauvu un partneri nav noslēpumu, ideālas sestdienas recepte ir kopīgi iemācīties kaut ko jaunu. Kopā papētiet grāmatu piedāvājumu internetā, skatieties populārzinātnisku filmu un tā tālāk - citiem vārdiem sakot, palutiniet savas smadzenes.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Jaunavai aizbēgt no ikdienas burzmas, lai paliktu ar savām domām - diena viņu mudinās ieklausīties savā sirdī. Filozofiski noskaņotā Jaunava sestdien var droši uzdot jautājumus - ir liela varbūtība, ka, ieskatījusies sevī, viņa saņems atbildes. Nav jābaidās pat no tādiem globāliem jautājumiem kā “Ko es vēlos no dzīves?”, “Kurp es eju?”, “Ko darīt tālāk?”. Atbildes uz tām ir, un dvēseles dziļumos Jaunavai tās jau ir zināmas, atliek to sev atzīt.

Iespējams, ka sestdien Jaunava komunikācijā ar mīļoto cilvēku sajutīs savstarpējas sapratnes trūkumu, kas var novest pie pārpratumiem. Tāpēc, ja sestdien Jaunavai pēkšņi šķiet, ka partneris uzvedas agresīvi vai dīvaini, nesteidzies apvainoties. Vispirms jānoskaidro, vai viņš pareizi saprata Jaunavas rīcību un vārdus. Visticamāk, ka nē. Tātad viss, kas Jaunavai būs jādara, ir skaidrāk izskaidrot savu nostāju.

Sestdien Svaru panākumu atslēga biznesā un citu jautājumu kārtošanā būs spēja objektīvi novērtēt savus spēkus. Dienas laikā var rasties situācija, kad nepieciešama speciālista konsultācija. Varbūt Svariem nebūs pietiekami daudz informācijas darbam, vai varbūt runājam par saaukstēšanos un konsultēšanos ar ārstu. Tā vai citādi, bet Svariem sestdien vajadzētu atcerēties, ka viena galva ir laba, bet divas vēl labākas. Ja visi paļautos tikai ar sevi, mēs joprojām dzīvotu mitrās, pirmatnējās alās.

Sestdien zvaigznes iesaka Svariem izteikt savas jūtas tā nedaudz vecmodīgi - piemēram, uz papīra. Viņiem šķiet, ka pastāvīgi sazinās ar mīļoto cilvēku - sazvanās, sūta humoristiskas īsziņas vai video u.tml.? Toties papīram piemīt īpašas, gandrīz maģiskas īpašības. Ja Svari sestdien uzticēs savas jūtas papīram, viņi varēs par to pārliecināties.

Sestdien Skorpionam varētu rasties kārdinājums kārtīgi padiskutēt! Mēdz teikt, ka jebkura sieviete no nekā var pagatavot trīs lietas: cepuri, salātus un skandālu. Sestdienas Skorpions, vai tas būtu vīrietis vai sieviete, ignorēs pirmos divus, koncentrējoties uz pēdējo. Viņa cīņasspars draud pāraugt strīdos - sestdien Skorpiona vēlme pierādīt citiem, ka viņam ir taisnība, būs neatvairāma. Vienīgā izeja ir piekrist Skorpiona argumentiem: ja tiks atzīts viņa intelektuālais pārākums, Skorpions būs pilnībā apmierināts.

Sestdien zvaigznes iesaka Skorpionam sazināties ar mīļoto cilvēku loģikas, nevis jūtu valodā. Dažreiz sausiem secinājumiem un faktiem ir vieglāk sasniegt sirdi, un sestdiena būs tieši tik paradoksāla diena. Ar intelektuālās komunikācijas palīdzību varēsiet labāk izprast viens otra rīcības motīvus. Ieskatoties ne tikai sava izredzētā sirdī, bet arī prātā, Skorpions, iespējams, uzzinās par viņu, kas pat nebija ienācis prātā!

Sestdien Strēlnieks jutīs nedrošību par visu, ko uzņemsies, un tas viņa darbos neatspoguļosies vislabākajā veidā. Pat ja viss ritēs gludi, Strēlnieks var šaubīties! Tāpēc iespējama kavēšanās un kļūdas. Lai izvairītos no problēmām, Strēlniekam sestdien no rīta jānoskaņojas aktīvai, lietišķai komunikācijai, dienu sākot ar vingrošanu un kontrasta dušu. Nedrošība tiks noņemta kā ar roku, un dzīve iedzirkstīsies ar jaunām krāsām!

Sestdien Strēlnieka dvēseles noskaņojums būs tieši atkarīgs no tā, vai viņš šo dienu pavadīs mīļotā cilvēka sabiedrībā vai tas nez kāpēc neizdosies. Ja sestdien Strēlnieks atradīsies blakus sev dārgam cilvēkam, mīlestības šūpoles var pacelt abus septītajās debesīs! Esot tālu vienam no otra, Strēlnieku ekstāzes vietā sagaida parasta pelēka ikdiena.

Sestdien Mežāzim būs iespēja uzņemties jaunas saistības, kas radīs jaunas perspektīvas. Tas var būt bildinājums, jauni pienākumi darbā, jauns karjeras pakāpiens utt. Tomēr, pat ja tas nenotiks, sestdien Mežāzis var saskarties ar ideju vai situāciju, kas viņa dzīvi galu galā pacels jaunās virsotnēs. Horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim nebaidīties no jauniem pienākumiem un izaicinājumiem, tie var izrādīties īsta zelta dzīsla.

Attiecību jomā sestdien Mežāzis riskē visu dienu pavadīt cīņā pret uznākušo apātiju, ļaujot visam ritēt savu gaitu un nevēloties domāt par soļiem, kas jāsper attiecībās ar mīļoto cilvēku. Tomēr vajadzētu piespiest sevi pārvarēt šo pasīvo attieksmi. Ja viņš par spīti “neko negribu” radīs romantisku atmosfēru, no bijušās apātijas nepaliks ne smakas! Formula ir vienkārša: jo vairāk pūļu Mežāzis sestdien pieliks, jo vairāk pozitīvā saņems pretī.

Sestdien Ūdensvīrs, ja vēlēsies, varēs paspīdēt ar savām zināšanām jebkurā sarunā! Horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar sabiedriskumu un spēju nepiespiesti demonstrēt sarunu biedram savu erudīciju. Tas ļaus izdevīgi parādīt sevi, piemēram, nokārtot eksāmenu, ar savu erudīciju iekarot sarunu biedru, novadīt pārrunas, prezentēt jaunu projektu. Intelektuālajā komunikācijā Ūdensvīriem nebūs cienīgu sāncenšu, turklāt sestdienas erudīcija būs aktuāla visā, pat mīlestībā.

Sestdien Ūdensvīram būs grūti izvairīties no filozofiskām sarunām pat romantiskā randiņā! Vajadzētu būt gatavam tam, ka mīļotais cilvēks var nonākt pie visdziļākajiem un vispārīgākajiem jautājumiem, piemēram, dzīves jēgas vai vīrieša un sievietes attiecībām. Tā kā Ūdensvīrs būs noskaņots uz līdzīgu vilni, sestdien būs iespēja ne tikai izvingrināt prātu, bet arī labāk uzzināt partnera garīgās un intelektuālās vajadzības.

Pilnīgi iespējams, ka sestdien Zivis vēlēsies pievērsties mājas vai citas personīgās telpas: automašīnas, vasarnīcas, darbavietas labiekārtošanai. Turklāt pamodies saimnieciskums prasīs nodarbē nekavējoties iesaistīt citus - sestdien Zivju idejas par ikdienas dzīves sakārtošanu var izcelties ar globāliem mērogiem, tāpēc viņas ar saviem spēkiem vien var netikt galā. Tuviniekiem paveiksies, ja Zivis aprobežosies ar ģenerāltīrīšanu - sestdien ar savu darbības mērogu viņas spējīgas uzsākt pat kapitālo remontu.

Sestdien zvaigznes Zivīm iesaka neslēpt galvu smiltīs no neatliekamām problēmām. Ja attiecībās ar mīļoto cilvēku valda plaisa, vissliktākais, ko sestdien var darīt, ir mēģināt to ignorēt. Zivīm būtu atklāti jārunā ar partneri par savām bažām. Tikai kopā, neko neslēpjot vienam no otra, viņi var atrast izeju no šīs situācijas.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!