Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 19. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auns būs izklaidīgs. Nogurumam ar to nav nekāda sakara, vienkārši šajā dienā viņam būs grūti koncentrēties darbam. Viss, ko Auns darīs, viņam būs jāpārbauda un vēlreiz jāpārbauda, lai izslēgtu kļūdas, kas neizbēgami pavadīs trešdienas darbošanos. Tāpēc izpildītā uzdevuma apjoms var izrādīties uz pusi mazāks nekā parasti. Par to nevajadzētu satraukties, vienkārši jāpārdzīvo šī diena.

Trešdien pietiks tikai ar nelielu grūdienu, lai Auna un viņa mīļotā cilvēka attiecības sasniegtu jaunu līmeni! Zvaigznes saka, ka gan pats Auns, gan viņa izredzētais tam jau ir gatavi, taču, ja notikumi netiks pasteidzināti, diez vai tuvākajās dienās tie notiks paši no sevis. Tāpēc Auns var droši pārņemt iniciatīvu savās rokās, tajā pašā laikā neesot īpaši dedzīgs: trešdien pat neliels solis var kalpot kā procesa katalizators un maģiskā veidā daudz ko mainīt.

Trešdien Vērsim gribēsies nedarīt neko. Situācija spēlēs viņam par labu, nepieprasot no viņa varoņdarbus vai uzņemties steidzamu jautājumu risināšanu. Patiesībā – pat ja pieprasīs, Vērsis izliksies to nemanot! Teiciens "darbs nav zaķis - neaizbēgs" trešdien kļūs par Vērša pagaidu devīzi. Horoskopa zvaigznes iesaka šo dienu veltīt trim galvenajiem virzieniem: sev, saviem tuviniekiem... Un vēlreiz sev!

Trešdien Vērsim jābūt gatavam attiecībās ar mīļoto cilvēku aizstāvēt savas personiskās intereses. Pat patiesākajās un uzticēšanās pilnās attiecībās ir robeža, kuru partnerim nevajadzētu pārkāpt. Trešdien Vērša otrā pusīte var vai nu nejauši pārkāpt šo robežu, vai arī darīt to ar nodomu - tikai tāpēc, lai saprastu, cik tālu viņam ļaus iet.

Trešdienu Dvīņi labprāt veltītu melanholijai un slinkumam, sēžot uz palodzes ar tasi kafijas un domājot par esības trauslumu. Taču zvaigznes viņiem ieplānojušas darba terapiju, kas ātri atbrīvos no sliktām domām. Lai kā Dvīņi pretotos, viņi pat nepamanīs, kā iesaistīsies darbā, un šo dienu pavadīs vēl auglīgāk nekā parasti.

Trešdien Dvīņiem mīlestībā derētu būt optimistiem - pat ja, kā viņiem šķiet, tam nav pamata. Liktenis ir tā iekārtots, ka, ja jūs domājat par to labāk, nekā ir, tas bieži vien gatavs panākties pretī. Trešdien Dvīņiem būs tieši tāda diena, kad, noskaņojušies uz pozitīvo, viņi to savā dzīvē piesaistīs! Iedomājoties jauku randiņu vai laimīgu, kaislīgu romānu, Dvīņi uzrakstīs savu attiecību scenāriju.

Vēzis trešdien var iztērēt pārāk daudz enerģijas pārdomās: būt vai nebūt, pirkt vai nepirkt, iet vai palikt... Tikmēr horoskops apliecina, ka šī diena Vēžiem var būt ļoti produktīva, ja pārstās prātot un sāks rīkoties.

Trešdien, komunicējot ar mīļoto cilvēku, Vēžiem vajadzētu stingri palikt pie sava. Pat ja Vēzis parasti izvēlas piekrist partnerim arī tad, ja viņam nav taisnība, trešdien būtu lietderīgi izdarīt izņēmumu. Vai viņam ir pienākums visu laiku izlikties, ka viss ir kārtībā, un pieļaut kompromisus? Trešdien, saņēmies drosmi, Vēzis spēs izteikt savas pretenzijas tieši sejā - iespējams, tā viņa partnerim būs liela atklāsme.

Trešdien Lauvai būs raksturīgs sarkasms, ar ko viņš var iznīcināt ienaidnieku vai sāpīgi ievainot mīļoto cilvēku. Horoskops iesaka skarbus vārdus lietot īpaši piesardzīgi - lai vēlāk nebūtu jāatvainojas un jānožēlo teiktais. Šī diena būs lieliski piemērota radošu uzdevumu risināšanai, kā arī nestandarta izejas meklēšanai sarežģītās situācijās. Prognoze apliecina, ka Lauva varēs sniegt labu padomu visiem, kam tā nepieciešama, taču viņam tas jāpatur pie sevis, ja viņam to nelūdz.

Trešdienas horoskops Lauvai iesaka pievērst lielāku uzmanību personīgajai dzīvei, vismaz stratēģijas izstrādes līmenī. Jā, jā, mīlestībā, tāpat kā biznesā, dažreiz ir nepieciešams izveidot pārskatu un sastādīt turpmākās attīstības plānu. Trešdien Lauva spēs atrisināt daudzus sarežģītus jautājumus par attiecībām ar mīļoto cilvēku vai saprast savas vientulības cēloni. Protams, ja viņš vēlēsies tam veltīt laiku un pūles!

Trešdien Jaunavai vajadzētu ļaut citiem pašiem tikt galā ar savām problēmām. Tā vietā, lai tērētu laiku citiem, horoskopa zvaigznes viņai iesaka darīt ko patīkamu - piemēram, padarboties radoši. Nosmērēties ar krāsu vai piebāzt galvu ar dzejoļiem būs daudz labāk nekā truli blenzt monitorā ar neko neizsakošām skaitļu, diagrammu un tabulu rindām.

Trešdien Jaunava pēkšņi var kļūt greizsirdīga uz mīļoto cilvēku par viņa iepriekšējām attiecībām. Varbūt iemesls tam būs atmiņas, vai varbūt liktenis savedīs Jaunavu ar kādu no bijušajiem izredzētā partneriem. Pirms ļaut greizsirdībai sabojāt šo dienu, Jaunavai jāatceras, ka viņai pašai ir pagātne. Tieši pateicoties pagātnes kļūdām, Jaunava un viņas partneris kļuva par to, kas viņi ir, satikās un iemīlējās viens otrā.

Trešdien zvaigznes iesaka Svariem nedaudz atkāpties no rutīnas, aplūkot savus darba augļus un novērtēt, kā iegūtie rezultāti atbilst cerībām. Spītīgi virzoties uz mērķi jūs varat arī palaist garām dažas nianses, kas var ievērojami atvieglot šo ceļu. Trešdiena noskaņos Svarus analizēt un izstrādāt biznesa plānus, tāpēc ir pienācis laiks pārdomāt savu nākamo darbību stratēģiju un taktiku.

Trešdien zvaigznes iesaka Svariem padomāt, kāpēc viņi nevar pilnībā atklāties sava mīļotā cilvēka priekšā. Kāpēc mēģināt tēlot no sevis kādu citu - vai Svari tiešām domā, ka viņu izredzētais nespēs viņus mīlēt tādus, kādi viņi ir? Trešdien Svariem vajadzētu nomest Supermena masku, parādot mīļotajam cilvēkam īsto seju - lai arī ne perfektu, bet sirsnīgu un īstu.

Trešdiena Skorpionam būs ļoti veiksmīga diena jebkuriem pasākumiem, kas saistīti ar līgumu slēgšanu un parakstīšanu, tie sola labu peļņu. Horoskops brīdina Skorpionu: viņa veiksmes pakāpe ir liela, taču tomēr nevajadzētu aizrauties un paļauties tikai uz veiksmi un intuīciju, jo loģika un pieredze joprojām pastāv, par tām nevajadzētu aizmirst. Trešdienas izdevīga biznesa receptes sastāvdaļas būs veiksme apvienojumā ar prātīgu aprēķinu.

Nevēlēšanās sabojāt noskaņojumu var likt Skorpionam pārāk neieklausīties mīļotā cilvēka vārdos. Šajā dienā viņš slieksies pievērt acis uz problēmām. Horoskops Skorpionam apliecina: nav vajadzības spēlēt paslēpes ar partneri. Nenovediet situāciju līdz kritiskai - uzmanīgi ieklausieties partnerī un mēģiniet atrisināt radušās grūtības.

Trešdien Strēlniekam paveiksies: gribot negribot viņam būs jādara tas, kas viņam patīk! Pareizāk sakot, horoskopa zvaigznes vienkārši neatstās izvēli - ja viņš uzņemsies ko citu, tad neko nepanāks. Parastie pienākumi Strēlnieku trešdien tā garlaikos, ka viņš var izmežģīt žokli no žāvāšanās! Bet, ja darāmais viņu patiešām interesēs, tas Strēlniekam sola sagādāt ne tikai daudz patīkamu emociju, bet arī izcilu rezultātu.

Šķiet, ka trešdien Strēlnieka realitātē tāda lieta kā mīlestība vienkārši nepastāv. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pat nevēlēsies domāt par to. Dzirdot zem loga skanam serenādi, Strēlnieks vienkārši ciešāk aizvērs logus. Mīļotajam cilvēkam nāksies papūlēties, lai izvestu Strēlnieku no tāda noskaņojuma.

Trešdien Mežāzis var sajust spēcīgu vēlmi kādu pakomandēt. Nu, kāpēc gan ne? Līdera spējas var attīstīties ikvienā cilvēkā, un, ja Mežāzis vēl nav ieņēmis priekšnieka amatu, tas nenozīmē, ka viņam būtu jāpilda tikai pavēles no augšas. Kompetenti organizējot darbu un katram uzticot kādu uzdevumu atbilstoši viņa spējām - tas var ne tikai “pabarot” Mežāža lepnumu, bet arī pacelt viņa darbu jaunā līmenī!

Mīlestības horoskops trešdien Mežāzi dēvēs par "gulošu akmeni": šīs zodiaka zīmes pārstāvis acīmredzami nevēlēsies izmantot Amora sniegtās iespējas. Teiksim vairāk: šajā dienā Mežāzis nebūs tikai pasīvs, viņš būs gatavs cīnīties par savām tiesībām atteikties no dzīves priekiem, dodot priekšroku klusi ciest vai nu par to, kas bija, vai par to, kas nebija. Patiesībā Mežāzim tas patiks – dažreiz ļauties ciešanām ir patīkami.

Trešdien Ūdensvīrs atradīsies tādā kā sastingumā. Ja situācija neprasīs no viņa ātrus lēmumus, tad Ūdensvīra izklaidība nenesīs lielu ļaunumu. Bet, ja notikumi viņu steidzinās, Ūdensvīrs pēkšņi var paslēpt galvu smiltīs. Citiem vārdiem sakot, trešdien Ūdensvīram nav ieteicama neviena aktīva darbība - izņemot to, kuru viņš vēlas darīt nevis rezultāta, bet gan dvēseles labā.

Trešdien Ūdensvīram un mīļotajam cilvēkam būs pienācis laiks pārrunāt jautājumus, kurus viņi atlika uz vēlāko. Tam bija dažādi iemesli: varbūt viņi nebija tam gatavi, vai varbūt viņu attiecības tajā laikā nebija sasniegušas nepieciešamo līmeni. Trešdien Ūdensvīrs un viņa izredzētais beidzot var parunāt par to, kas viņiem patiesībā rūp - nebaidoties, ka nesapratīs vai viņu vārdus uzņems naidīgi.

Horoskops iesaka Zivīm trešdienu veltīt sarunām, konfliktu risināšanai un delikātām situācijām - visam, kur galvenais ierocis ir vārds. Zivīm šajā dienā padosies vārdu maģija, un, ja viņas noķers īsto brīdi, saņems vēl nebijušus labumus! Ja Zivju darbs nav saistīts ar sarunām un darījumu noslēgšanu, tad viņas tāpat varēs atrast, kur tik nepieciešamo prasmi pielietot dzīvē.

Pašām to nemanot, trešdien Zivis var izturēties augstprātīgi pret mīļoto cilvēku. Dienas tendences liks viņām justies pārākām, un tas var izpausties skarbā kritikā, neiederīgos jokos par partnera pieļautajām kļūdām vai izskatu. Horoskops brīdina: Zivīm vajadzētu atbalstīt to, kuru mīl, nevis kļūt par viņa tiesnesi. Trešdien būs ļoti viegli aizvainot, bet grūti - saņemt piedošanu!

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!