Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 18. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Auna emocijas plūdīs pāri malām, viņš var sarunāt daudz ko lieku. Horoskops iesaka: ja jūti, ka viss iekšā burtiski vārās no kolēģa vārdiem vai darbībām, labāk paklusēt un ieturēt pauzi. Nevajadzētu uzreiz izpaust pirmās radušās emocijas, jo vēlāk to var nākties nožēlot. Kopumā Aunam gribēsies komunicēt, bet zvaigznes saka, ka šajā dienā tas izdosies ne pārāk labi.

Otrdien Aunam savos izteikumos jābūt piesardzīgākam, īpaši, ja viņam un mīļotajam cilvēkam ir atšķirīgs viedoklis par kādu jautājumu. Diena viņu mudinās uz neiecietību un konfliktiem, un Auns, meklējot patiesību, spēs būt tik ass kā nekad. Nevajadzētu uzstāt uz savu vai izteikt aizvainojošas piezīmes, citādi Auna attiecības otrdien var iedzīvoties lielā plaisā vai pat izbeigties pavisam.

Otrdien Vērsis var vēlēties noorganizēt kaut vai nelielu ceļojumu, taču situācija prasīs viņa klātbūtni mājās. Diena viņu mudinās pavadīt to savā ierastajā teritorijā, taču ne kā parasti, bet parādot izdomu un atjautību. Sarīkojiet tematisku ballīti Zoom, pagatavojiet kaut ko satriecošu - otrdien Vērsis varēs savu dienu izkrāsot jautrās krāsās, pat nepārkāpjot slieksni.

Mīlestības horoskops apliecina: Vērša otrdienas iepazīšanās var būt nopietna, tai noteikti būs labas izredzes. Tomēr Vērša attiecībām viņa otrdienas īpašā pievilcība var nodarīt ļaunu. Kāds var uzskatīt viņa draudzīgo līdzdalību par flirtēšanu. Katram gadījumam mēģiniet ieturēt distanci.

Dvīņi otrdien būs gatavi izmantot jebkuru ieganstu, lai tikai pamestu iesēdēto vietu un dotos kur tālāk no tās. Apkārtējiem nebūs grūti pamudināt viņus uz jebkādiem piedzīvojumiem, piemēram, dalību pasākumā, komandējumā utt., ja tas saistīts ar ceļojumu vai dekorāciju maiņu. Paši Dvīņi šajā ziņā arī būs izdomas bagāti. Otrdien viņi spēs izdomāt daudz steidzamu lietu, kurām nav nekā kopīga ar sēdēšanu darbā vai mājās.

Otrdiena būs tā diena, kad Dvīņiem vajadzētu atklāti aprunāties ar savu dvēseles radinieku. Jūsu attiecībās nepārprotami kaut kā pietrūkst. Varbūt sirsnības? Vai kopīga prieka? Vai nav pienācis laiks norobežoties no citiem un vakaru veltīt tikai viens otram? Horoskops Dvīņiem stingri iesaka: ja gatavojaties pavadīt vakaru ārpus mājas, noteikti ņemiet sev līdzi savu mīļoto un veltiet viņam maksimāli daudz uzmanības!

Vēžiem otrdien vajadzētu kā nākas izrunāties un izteikties. Dvēselē sakrājies tik daudz, ka ir ļoti svarīgi atrast uzticības personu, ar kuru varētu dalīties savos pārdzīvojumos. Horoskops nepiedāvā Vēzim paturēt negatīvo sevī - runājiet, ja tas sasāpējis. Tomēr izvēlieties pareizo formu domu izteikšanai.

Otrdien Vēzim nevajadzētu klusēt, ja viņš vēlas romantiski iepazīties ar savu sapņu tēlu! Viss, kas viņam jādara, ir pārvarēt kautrību un sarunā parādīt savu inteliģenci. Varbūt kādu laiku Vēzim būs jāpatur iniciatīva savās rokās, lai iekustinātu sarunu biedru, bet tad viņu nevarēs vien apturēt! Otrdien būs visi priekšnoteikumi, lai gadījuma rakstura iepazīšanās izvērstos par nopietnām attiecībām.

Otrdien Lauvai būs grūti noslēpt domas un jūtas - tās visas būs kā rakstītas viņa sejā. Turklāt pats Lauva neiebildīs tās izteikt skaļi neatkarīgi no tā, vai to ir vērts darīt, vai labāk klusēt, pasargājot citus no nevajadzīgām detaļām. Otrdien Lauvai praktiski nebūs nevienas tabu tēmas. Gaidīt no viņa mutisku žēlastību, ja viņš ir ar kaut ko neapmierināts, nav vērts: viņš negrasās izlīdzināt asos attiecību stūrus!

Lauvas mēle pavērs ceļu uz mīļotā cilvēka sirdi. Dalīšanās savās emocijās un jūtās palīdzēs jums sajust, cik labi, ka esat kopā. Varat doties uz kādu vietu, kur vēl neesat bijuši. Kopīgi piedzīvojumi jūs satuvinās vēl vairāk.

Jaunava otrdien spēs aizrauties ar citu emocijām, īpaši pozitīvām. Diena neliks viņai aktīvi izpausties. Taču Jaunava būs lielisks skatītājs, kurš spēs novērtēt jebkuru apkārtējo notikumu. Horoskopa zvaigznes iesaka Jaunavai īpaši apmeklēt tās vietas, kur dzīve rit pilnā sparā un kur viņa var novērot citus.

Otrdien Jaunavai būs paaugstināta taisnīguma izjūta, un tas var neietekmēt viņas personīgo dzīvi vislabākajā veidā. Vientuļajai Jaunavai atrast romantisku iepazīšanos traucēs kritiskais skatījums uz pasauli. Ja Jaunavai ir mīļotais cilvēks, otrdien viņa vislabāko nodomu vadīta var pateikt viņam ko tādu, ko vēlāk nožēlos. Randiņā Jaunavai labāk nemaz neatvērt muti, bet, izskatoties noslēpumaini, klusēt un smaidīt.

Otrdien Svaru ziņkārībai nebūs robežu! Nevajadzētu ierobežot šo impulsu, gluži pretēji, ir pēdējais laiks apmierināt zinātkāri vairākos jautājumos. Vai tas būtu par iepazīšanos ar kādu cilvēku vai par jaunas filmas noskatīšanos, jaunas frizūras iegūšanu vai jaunu kafejnīcu - horoskopa zvaigznes Svariem iesaka izmantot iespēju un uzdrošināties eksperimentēt! Pat ja viss nenoritēs tik gludi, viņi neko nezaudēs, jo zinātkāre galu galā tiks apmierināta.

Otrdien zvaigznes iesaka Svariem izbaudīt to, kas notiek viņu dzīvē šeit un tagad - pat ja viņi ar to nav ļoti apmierināti. Vienmēr būs grūtības, un kas? Labo var atrast jebkurā situācijā (un vajadzētu!). Ja Svariem ir mīļotais cilvēks, otrdien viņiem kopā vajadzētu pavadīt romantisku vakaru. Ja Svari joprojām ir vieni - priecājieties par to, kādas aizraujošas izredzes un iespējas gaida nākotnē!

Otrdien Skorpions burtiski plēsīsies vai pušu starp to, kas viņam jādara, un to, ko viņš vēlētos darīt. Viņam būs grūti panākt līdzsvaru. No vienas puses, steidzami jautājumi prasīs daudz laika un pūļu, no otras puses, Skorpiona domas būs neiedomājami tālu no šiem jautājumiem! Varbūt tikai dienas beigās Skorpions varēs īstenot vismaz kaut ko no saviem plāniem.

Otrdien Skorpions būs rotaļīgs kā kaķēns. Tomēr viņa nadziņi būs tikpat asi, un viņš spēs nejauši ievainot partneri, spēlējoties ar vārdiem. Horoskops iesaka sargāt mīļotā jūtas. Dažreiz labāk paturēt savu viedokli pie sevis, nekā ar neuzmanīgu patiesību pieliet ugunij eļļu. Skorpions spēs būt radošs šī vārda visplašākajā nozīmē, un tāpēc var patīkami pārsteigt un iepriecināt partneri guļamistabā.

Otrdien, lai gan Strēlniekā ieklausīsies, viņu var pārprast. Viņam būs grūti izvēlēties pareizos vārdus, viņa formulējumi var izrādīties pārāk kategoriski un nežēlīgi, un aizvainot apkārtējos. Horoskops iesaka izvēlēties izteicienus un pareizos mirkļus kritikai. Pirms izteikt sarunu biedram savu nepatiku, iedomājies sevi viņa vietā un iztēlojies reakciju uz saviem vārdiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamām situācijām.!

Negribētos apvainot Strēlnieku, bet otrdien viņš var uzvesties histēriski. Šajā dienā viņš var justies noguris vai vīlies, kas liks izpaust dusmas uz mīļoto cilvēku, ja viņš tam dos kaut mazāko iemeslu. Tas, protams, ir nepareizi, un tāpēc Strēlniekam ir daudz jāstrādā pie sevis. Jāaizliedz sev apvainoties par sīkumiem, kliegt uz jebkuru un vēl jo vairāk - uz dvēseles radinieku. Nepadari viņu par grēkāzi! Labāk palūdz, lai apskauj un noskūpsti!

Mežāzis otrdien būs strikti noskaņots! Apkārtējie cilvēki par to uzzinās, tiklīdz vēlēsies atrisināt jebkuru ar viņu saistīto jautājumu. Viņš pārvērtīs diskusijā pat nevainīgākos iebildumus, izdarot spiedienu uz sarunu biedru un liekot viņam piekrist. Vienīgais, kas attaisno Mežāzi par šādu rīcību, ir viņa patiesums: uzsākot strīdu, viņš ticēs, ka mēģina glābt oponentu no kļūdām. Pats interesantākais, ka daudzos aspektos tā būs taisnība.

Otrdien romantika un humora izjūta Mežāzim būs cieši saistītas! Ja Mežāzim ir mīļotais cilvēks, viņiem šis vakars jāpavada kopā, sacenšoties asprātībā, skatoties cirku vai labu komēdiju. Ja runājam par jaunu iepazīšanos, otrdien Mežāzis, visticamāk, pievērsīs uzmanību cilvēkam, kas spēs viņu kārtīgi sasmīdināt. Mežāzim tas šķitīs neticami seksīgi!

Otrdien Ūdensvīra ausīm vislabākā mūzika būs svešvaloda! Tā viņam atgādinās, ka ir tālas valstis, kurās viņš vēl nav pabijis, un ka būtu jauki saplānot atvaļinājumu (neatkarīgi no tā, cik līdz tam vēl palicis). Horoskopa zvaigznes otrdien Ūdensvīriem iesaka sagatavot pamatu ceļojumiem: izpētīt ekskursijas, paklaiņot pa atbilstošām vietnēm. Tas palīdzēs Ūdensvīriem samierināties ar pelēko ikdienu un iegūt eksotikas lādiņu nedēļai.

Ūdensvīriem pienācis laiks sarīkot nelielu mīlas piedzīvojumu! Ja dzīve nesagādā tādas iespējas, uzņemieties iniciatīvu. Mīlestības horoskops mudina: otrdien jūs varat piezvanīt bijušajam, iepazīties ar nākošajiem vai pavadīt laiku kopā ar tagadējo! Pat ja šajā dienā jums ir ļoti maz laika personīgajai dzīvei, pavadiet to pēc iespējas spilgtāk!

Otrdien Zivīm būs lielas izredzes atrasties skandāla centrā, vai pat kļūt par šī skandāla organizatoru. Zivis var pavisam nejauši sanaidot draugus, radus vai kolēģus. Horoskops iesaka būt vērīgākām pret to, ko sakāt cilvēkiem: mēģiniet neizpļāpāt citu cilvēku noslēpumus. Zivīm būs raksturīga gandrīz bērnišķīgs spontānums, kas patiesībā var sagādāt vislielākās nepatikšanas.

Otrdien Zivis var sarunāt daudz ko lieku mīļotajam cilvēkam: horoskops iesaka padomāt pirms ko teikt. Šajā dienā Zivīm var pietrūkt delikātuma un diplomātijas, turklāt viņas slikti kontrolēs savas emocijas. Lai neaizvainotu otro pusīti, vārdi būs jāizvēlas īpaši rūpīgi.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!