Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 18. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Auns var iztērēt daudz vairāk naudas, nekā plānoja! Emociju ietekmē viņš var veikt negaidītus, spontānus un šķietami bezjēdzīgus pirkumus. Tomēr lielākā daļa no tiem, par lielu pārsteigumu Aunam, būs noderīgi un nepieciešami. Citiem vārdiem sakot, ceturtdien Auna tēriņus vadīs intuīcija, nevis loģika. Tomēr nevajadzētu paļauties tikai uz to: labāk noteikt sev stingrus iepirkšanās limitus.

Ceturtdien Auns būs noskaņots uz koķetēšanu un iepazīšanos bez turpmākām saistībām! Nu, dažreiz nemaz nav slikti atslābināties - ja, protams, Auns ir brīvs. Šajā gadījumā zvaigznes viņam iesaka pavadīt vakaru tur, kur viņam noteikti nebūs garlaicīgi un kur viņš var parādīt sevi! Viņa šarms un rotaļīgā attieksme padarīs Aunu neticami pievilcīgu pretējā dzimuma acīs.

Ceturtdien Vērša diena solās paiet ar devīzi: "Es pats!" Viņš sevī sajutīs pirmatnēju, stihisku spēku, kā arī pārliecību, kas pārsniedz visas robežas. Tas ne tikai ļaus Vērsim veiksmīgi tikt galā ar jebkādiem uzdevumiem, bet arī padarīs viņu ļoti pievilcīgu pretējā dzimuma acīs. Bet ar tiem, ar kuriem Vērsis netaisās flirtēt, viņa attiecības ceturtdien neattīstīsies tik nevainojami. Izvirzot priekšplānā savu “Es”, Vērsis var aizskart citu jūtas un lepnumu.

Ceturtdien Vērša jūtas un pārdzīvojumi padarīs viņu tik izklaidīgu, ka tas var nelabvēlīgi ietekmēt citu jautājumu kārtošanu. Nav svarīgi, vai Vērsis aiz laimes lidināsies septītajās debesīs vai cietīs no neatbildētas mīlestības - diena viņu mudinās uz spilgtām emociju izpausmēm, salīdzinājumā ar kurām viss pārējais automātiski atvirzīsies otrajā plānā. Neskatoties uz to, Vērsim ceturtdien vismaz dažreiz ir jānolaižas no debesīm uz zemes, lai kontrolētu sevi un apkārt notiekošo.

Ceturtdien Dvīņu prātā ielauzīsies radošu un nestandarta ideju straume! Lai tās neaizmirstu, Dvīņiem visu dienu jātur gatavībā piezīmju grāmatiņa un pildspalva - kādreiz šīs idejas noteikti noderēs. Vispār jebkuras Dvīņu lietas un plāni, kuros ir vismaz graudiņš radošuma un nestandarta pieeja, ceturtdien vainagosies ar panākumiem. Galvenais, kas tiek prasīts no Dvīņiem – nelikt šķēršļus savai iztēlei.

Ceturtdiena būs tā diena, kad Dvīņi varēs mainīt apkārtējo situāciju tikai ar domu un vēlmju spēku. Lai iekarotu mīļotā cilvēka uzmanību vai attiecībās ar viņu kaut ko mainītu uz labo pusi, zvaigznes iesaka Dvīņiem koncentrēties un vispirms atrisināt šo jautājumu savā prātā. Lai cik "nezinātniski" tas varētu šķist, tuvākajā nākotnē Dvīņiem būs visas iespējas novērot, kā viņu šodienas domas pamazām iemiesojas realitātē.

Ceturtdien Vēzim vajadzētu kā nākas pafantazēt! Horoskopa zvaigznes viņam atgādina: lai sasniegtu daudz, laiku pa laikam ir jāiziet ārpus rāmjiem un robežām, jādod vaļa sapņiem. Šī diena būs ideāla, lai pēc sirds patikas pasapņotu par nākotni, izstrādātu nestandarta, pat fantastiskākos gājienus - laika gaitā Vēzis spēs daudzus no šiem neticamajiem plāniem īstenot realitātē.

Vēža randiņš ar mīļoto cilvēku šodien noteikti būs īpašs! Diena mudinās Vēzi neizvēlēties vieglākos, ierastos ceļus. Viņam nebūs interesanti sēdēt mājās pie TV vai Zoom kā parasti, bet gan atraisīties un doties kopā ar partneri pastaigā pa pilsētu, aiziet uz slidotavu vai slēpošanas kalnu vai sarīkot pikniku pagalmā. Pēc iespējas vairāk svaigu iespaidu - recepte viņa šodienas harmonijai mīlestībā.

Ceturtdien Lauvai vajadzētu ienest savā dzīvē jaunas vēsmas! Horoskopa zvaigznes iesaka izkļūt no rutīnas apburtā loka, izdarot kaut ko ne tā, kā parasti. Tiks atbalstīti visi neparastie Lauvas centieni lai par ko tie būtu: mēģinājumi mainīt savu dzīvi, pārkrāsot matus vai vienkārši mainīt maršrutu ceļā uz darbu. Eksperimentējot Lauva ceturtdien var paveikt daudz.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Lauvai virzīt enerģiju, lai stiprinātu saites ar cilvēkiem. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām ar mīļoto cilvēku, bet uz visiem, kas nav vienaldzīgi pret Lauvu: radiem, draugiem, kolēģiem, pat pagalma kaimiņiem. Tas bagātinās Lauvas iekšējo pasauli un sniegs jaunas iespējas. Un pats galvenais - ceturtdienas pozitīvās komunikācijas ar cilvēkiem pieredze Lauvai būs pareizais ceļš uz laimi un mīlestības atrašanu.

Ceturtdien Jaunavai būs lieliska daudzsološi perspektīvas iepazīšanās iespēja! Ļoti iespējams, ka šī iepazīšanās izrādīsies romantiska, taču horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka neatstāt novārtā arī citas - draudzīgas un lietišķas iepazīšanās. Ceturtdien izveidotie sakari var būt ļoti noderīgi, un tiem ilgu laiku var būt nozīmīga loma Jaunavas dzīvē!

Ceturtdien Jaunavai būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš viņas dzīvē veiks īstu apvērsumu! Varbūt šis cilvēks izrādīsies pilnīgi pretējs Jaunavai, un no viņa Jaunava varēs uzzināt daudz ko tādu, par ko iepriekš pat nenojauta. Tomēr, lai liktenīgā iepazīšanās notiktu, Jaunavai ceturtdien būs jāieiet jaunā un sev neierastā vidē (kaut vai virtuālā). Ja viņa izvēlēsies palikt mājās, palaidīs savu iespēju garām.

Ceturtdien Svari spēs piesaistīt jebkura cilvēka uzmanību! Tas attiecas gan uz romantisku iepazīšanos, gan lietišķiem sakariem. Viņi jutīs enerģijas un spēka pieplūdumu, kas liks viņiem izturēties izaicinoši, provocēt citus. Nav brīnums, ka daudziem tas nepatiks, tāpēc šodienas Svaru darba kārtībā varētu būt arī konflikts. Taču pretējā dzimuma pārstāvjus piesaistīs viņu pašapziņa. Horoskopa zvaigznes Svariem iesaka tērēt enerģiju mīlestībai, nevis strīdiem.

Ceturtdien Svariem it visā, kas attiecas uz jūtām, vajadzētu pievērst uzmanību savai intuīcijai! Ja viņi netic intuīcijai, vienkārši rīkoties pēc principa "slikti - labi". Tas būs pilnīgi pietiekami, lai attiecībās ar mīļoto cilvēku nepieļautu kļūdas. Ja Svari ir brīvi, ceturtdien, pateicoties intuīcijai, viņiem būs iespēja satikt potenciālo kandidātu uz savu sirdi.

Ceturtdiena Skorpionam būs piepildīta ar visām emociju nokrāsām, un viņa intuīcija sasniegs vēl nebijušus augstumus! Skorpionam būs vieglāk pieņemt lēmumus nevis ar prātu, bet ar sirdi - pat tad, ja runa ir par darbu. Sestā sajūta Skorpionam pateiks pareizo ceļu gadījumos, kad viņam pietrūks informācijas, pieredzes vai zināšanu. Tāpēc horoskopa zvaigznes ceturtdien iesaka Skorpionam ieklausīties viņa intuīcijas balsī - tā spēs viņu glābt no kļūdām un impulsīvām darbībām, kuras vēlāk varētu nožēlot.

Ceturtdien Skorpionam nevajadzētu meklēt skabargu sava mīļotā acī, lai arī kā viņam gribētos viņu pakritizēt. Varbūt Skorpionu kaut kas ļoti kaitina partnerī - viņa paradumos, ģērbšanās vai runāšanas stilā. Vai viņš čāpstina pie galda, naktī krāc vai izmētā savas mantas pa istabu? Bet arī Skorpions nebūt nav ideāls. Ceturtdien Skorpionam jāsamierinās ar faktu, ka viņa partnerim ir tiesības uz maziem trūkumiem. Un pat šīs nepilnības viņā var mīlēt.

Ceturtdien Strēlnieks būs tendēts visu pārspīlēt - gan labo, gan slikto! Rezultāts - cilvēkus un notikumus Strēlnieks sadalīs pēc melnbaltā principa: viņš var kaut ko idealizēt un kaut kam saredzēt tikai trūkumus. Pēdējais attiecas arī uz Strēlnieka tuviniekiem, kuriem būs iespēja no viņa dzirdēt daudz pārmetumu un to, kādas niecības viņi patiesībā ir. Tomēr, pateicoties šādam skatījumam, Strēlnieks ceturtdien spēs pamanīt to, kas no viņa parasti tiek slēpts. Tas viņam palīdzēs visos jautājumos, kuriem nepieciešama uzmanība.

Ceturtdien Strēlnieks būs neatvairāms! Ja vēlēsies, spēs maģiski ietekmēt ne tikai savu mīļoto cilvēku, bet arī citas pretējā dzimuma personas: Strēlnieka šarmam nevarēs pretoties! Ja Strēlnieks vēlas pajautāt savam izredzētajam par ko tādu, ko nekādi nevarēja sadūšoties, ceturtdiena būs lieliska diena, lai to izdarītu, saņemot uz savu lūgumu pārliecinātu “Jā!”

Ceturtdien Mežāža enerģija un vitalitāte iekrāsos viņa dzīvi spilgtās krāsās. Sadzīve un rutīna nomāc tos, kuriem nav interesanti dzīvot pasaulē, taču šis apgalvojums ceturtdien nav piemērojams Mežāzim! Viņš spēs uzmundrināt ne tikai sevi, bet arī visus apkārtējos. Pie viena Mežāzis ceturtdienas nepalaidīs garām iespēju parādīt sevi labvēlīgā gaismā to cilvēku priekšā, no kuriem daudz kas ir atkarīgs.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Mežāzim un viņa mīļotajam cilvēkam kopā iesaistīties radošās nodarbēs. Uzzīmējiet gleznu, izveidojiet ikebanu, uzcepiet daudzstāvu torti u.tml. Ļaujot vaļu savai radošajai enerģijai un iztēlei, Mežāzis un viņa partneris ceturtdien ne tikai kļūs tuvāki viens otram, bet arī varēs uzzināt daudz jauna par otru.

Ceturtdien Ūdensvīrs būs enerģijas pilns un horoskopa zvaigznes ieteiks šo enerģiju novirzīt uz ikdienas dzīves un savas mājas sakārtošanu. Alkas pēc radošuma nodrošinās radošu pieeju pat ikdienišķākajās lietās, piemēram, dzīvokļa uzkopšanā vai ēdiena gatavošanā. Ceturtdien Ūdensvīrs spēs izveidot pat sarežģītu kulinārijas šedevru!

Ceturtdien zvaigznes iesaka Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam pabūt pēc iespējas tuvāk dabai. Ja viņiem ir iespēja izkļūt no pilsētas kaut kur tālāk, tas ir lieliski, taču laba būs arī vienkārša pastaiga parkā. Ceturtdienas aktivitātes ārpus telpām atsvaidzinās Ūdensvīra un viņa izredzētā jūtas, padarīs tās harmoniskākas un dziļākas.

Ceturtdien situācija turēs Zivis patīkamā tonusā, neļaujot atslābināties un garlaikoties! Horoskopa zvaigznes sola, ka Zivis varēs izrauties no ikdienas rutīnas - varbūt pašas, vai varbūt saņemot kādu pamudinājumu no malas. Ceturtdien viņām diena jāizmanto, lai uzzinātu vai redzētu ko jaunu un interesantu. Tas būs ne tikai patīkami, bet arī noderīgi, ļaujot Zivīm paskatīties uz pazīstamām lietām no jauna skatupunkta.

Ceturtdien Zivju attiecības ar mīļoto cilvēku var aizēnot daži jautājumi, kas saistīti ar naudu. Varbūt tas būs finanšu trūkums, pārmērīgi tēriņi vai sīkumainība un pat skopums. Jebkurā gadījumā Zivīm ar šo tēmu vajadzētu būt piesardzīgām: ceturtdien tā var izrādīties negaidīti sāpīga, tāpēc labāk to vispār neiekļaut dienas plānos.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!