Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 15. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Auna spēks būs tuviniekos, kuri gatavi viņu atbalstīt. Ja viņš vērsīsies pie radiem un draugiem, lai saņemtu atbalstu, viņš saņems vēl vairāk palīdzības, nekā gaidīja. Tomēr problēmu risināšana būs tikai viena no šīs dienas iespējām. Jebkura lieta, ko Auns ar saviem tuviniekiem sestdien uzsāks, viņam sagādās ne tikai prieku, bet, iespējams, arī konkrētu labumu.

Auna horoskops sestdienai norāda uz kādu ārēju apdraudējumu attiecībām ar mīļoto cilvēku. Kāds "labs padomdevējs" var izjaukt jūsu savienības harmoniju. Horoskops iesaka neklausīties tenkās. Labāk pajautāt visu tieši, ja radušās kādas šaubas. Auns būs pārāk aizdomīgs un viegli iespaidojams, un, ja visu nenoskaidros līdz galam, var sadomāties nezin ko!

Sestdien Vērsis šad un tad var pamanīt uz sevi vērstus neizpratnes pilnus skatienus: viņa neorganizētība būs rakstīta viņam uz pieres. Nu, ja ne gluži uz pieres, tas noteikti izpaudīsies viņa pretrunīgajās darbībās un pārdomās par to, kā vislabāk rīkoties. Vērsis sestdien būs aktīvs un enerģisks, tāpēc to nevarēs nepamanīt! Būs jāpaciešas, līdz Vērsis sakārtos savas šaudīgās domas un jūtas.

Sestdien Vērsim vajadzētu padomāt par to, ka viņa ideālisms traucē personīgajai dzīvei. Protams, fantāzijas - tas ir lieliski, taču ir svarīgi saprast atšķirību starp tām un realitāti. Jūs varat visu mūžu gaidīt ideālo princi (princesi), paejot garām savai patiesajai mīlestībai. Ja Vērsis vēlas būt laimīgs, viņam būs jāpieņem savs izvēlētais tāds, kāds tas ir: ar visiem plusiem un mīnusiem.

Sestdien Dvīņus gaida pārsteigums - galvenokārt finansiāls. Kā jebkurš pārsteigums, nav teikts, ka tas būs ar plus zīmi. Dvīņi nemaz negribēs rīkoties ar naudu, taču apstākļi to prasīs: dienas laikā Dvīņi var gan atrast, gan pazaudēt. Prēmija, peļņa, atdotais parāds, zaudējumi vai nevajadzīgs pirkums - Dvīņiem jābūt gataviem uz jebkuru pārsteigumu un jābūt uzmanīgiem ar tēriņiem, lai nezaudētu naudu.

Sestdien zvaigznes brīdina Dvīņus, ka pienācis laiks pārmaiņām viņu personīgajā dzīvē! Pie horizonta jau iezīmējas jauni cilvēki un jauni notikumi, un ļoti drīz tie liks par sevi manīt. Pat ja Dvīņi domā, ka zina, par ko ir runa, visticamāk, viņi kļūdās: pārmaiņas būs negaidītas gan viņiem, gan partnerim. Viss, ko Dvīņi var darīt sestdien, ir morāli sagatavoties un, uzticoties liktenim, pieņemt pārsteigumus, kurus tas sagatavojis.

Vēzi sestdien vadīs hedonisks noskaņojums un nevajadzētu tam pretoties. Viss, kas Vēzim pilnīgai laimei vajadzīgs, būs garšīga maltīte, ērti apgulties un noorganizēt tikšanos ar skaisto - iemīļoto mūziku, grāmatu vai jaunu iecienītākā režisora šedevru.

Sestdien, ja Vēzis vēlas uzsākt daudzsološu mīlas dēku, viss, kas viņam jādara - neiejaukties liktenī. Pietiks ar smaidu atbildēt uz smaidu, nenovērsties un uz piedāvājumu tikties neatbildēt ar: “Kāpēc gan?”. Citiem vārdiem sakot, Vēzim sestdien, pretēji saviem paradumiem, vajadzētu uzticēties instinktiem un ļauties notikumu gaitai. Un varbūt nedaudz biežāk nekā parasti teikt "jā", nevis "nē".

Sestdien Lauvai nevajadzētu rauties pirmajā lomā, viņam tas tāpat neizdosies. Viņam būs grūti izrādīt iniciatīvu, pieņemt lēmumus un aizstāvēt savu viedokli. Ja Lauva vēlas virzīties uz priekšu, tad saprātīgākais ir darīt to kopā ar kādu citu cilvēku. Vēl labāk - palīdzēt tiem, kuriem viņš vajadzīgs. Pievienojies kāda cita projektam, sniedz atbalstu radiem un draugiem. Nominācijā "Labākā otrā plāna loma" sestdien sasniegsi izcilus rezultātus!

Sestdien Lauva spēs lieliski saprast savu mīļoto cilvēku. Viņi būs kā noskaņoti uz viena viļņa un varēs patiesi sajust viens otru. Tāpēc tieši šajā dienā Lauvai būtu jārunā ar savu izredzēto par to, kas viņu satrauc attiecībās. Ja starp viņiem ir kas neizrunāts vai uzkrājies aizvainojums, sestdiena būs lielisks brīdis, lai visu mierīgi pārrunātu, saprastu un piedotu.

Jaunavai sestdien vajadzētu gatavoties pārsteigumiem! Viņa klusībā gaidīja iemeslu, kas izjauktu ikdienas grafiku, un nav šaubu, ka tāds noteikti radīsies. Daži notikumi, ziņas vai cilvēki izjauks iecerēto dienas norisi, liekot mainīt plānus. Tomēr Jaunava nenožēlos: neliels haoss dzīvē viņai nekaitēs. Turklāt sestdien šis haoss pavērs Jaunavai jaunus ceļus un jaunas iespējas.

Sestdien attiecībās Jaunava var izlemt spert kādu nopietnu, atbildīgu soli! Varbūt tajās pienācis globāls pagrieziena punkts, vai varbūt Jaunava vēlas pacelt tās jaunā līmenī. Nav svarīgi, vai Jaunava ar savu partneri izlems svarīgu jautājumu, apspriedīs perspektīvu vai bildinās, sestdiena ir īstais laiks to darīt. Citā dienā Jaunavai būs daudz grūtāk saņemties drosmi.

Sestdien Svariem būs talants atrasties īstajā vietā un laikā. Un pats galvenais - satikties ar īstajiem cilvēkiem! Horoskopa zvaigznes iesaka Svariem atstāt viņu dzīvē vietu jaunām idejām un jaunām paziņām, pat ja tās nav plānotas un ir negaidītas. Ja Svari būs pilnībā atvērti saziņai, tad sestdien viņiem būs iespēja satikt cilvēku, kurš veiks nelielu apvērsumu Svaru pasaules skatījumā, liekot uz daudzām lietām paskatīties jaunā veidā.

Pat ja Svari ir pieraduši, ka mīlestībā pirmo soli vienmēr sper viņu vietā, sestdien viņiem tomēr būs jāuzņemas iniciatīva savās rokās! Situācija veidosies tā, ka vai nu Svari paliks bez nekā (pareizāk sakot, bez neviena), vai arī izrādīs sev neraksturīgu neatlaidību, uzstājību un aktivitāti.

Sestdien pār Skorpionu valdīs emocijas. Ja tās ir pozitīvas - izbaudiet. Ja emocijas iekrāsotas tumšos toņos, pārkāpiet tām pāri. Kā to izdarīt? Vienkārši ķerieties pie ilgi atliktiem darbiem un pārdzīvojumi atvirzīsies otrajā plānā. Turklāt horoskops sola: sestdien Skorpionam viss izdosies ar apskaužamu vieglumu, turklāt tur, kur viņam trūkst pieredzes vai zināšanu, palīdzēs veiksme!

Sestdien Skorpionam vajadzētu padomāt par to, ko viņš meklē mīlestībā un kāpēc līdz šim viņa dzīvē viss nerit tik gludi? Varbūt Skorpions tiecas pēc nopietnākām un dziļākām attiecībām? Šajā gadījumā viņam vajadzētu meklēt partneri, kuram ir tādas pašas spēcīgas un noturīgas emocijas kā viņam. Īslaicīgi romāni tikai radīs nevajadzīgas grūtības un var izraisīt Skorpionam iekšēja tukšuma sajūtu.

Sestdien Strēlnieks spētu iekarot visu pasauli! Vismaz uz to viņš būs noskaņots. Pats interesantākais ir tas, ka viņa pašapziņai būs pamats - Strēlnieks sestdien patiešām būs spējīgs uz daudz ko. Viņa enerģijai nebūs robežu, un vārds “neiespējami” pazudīs no vārdu krājuma. Vienīgi var just līdzi cilvēkiem, kuri viņam stāsies ceļā: nežēlīgais Strēlnieks būs kā vīramāte no anekdotes, kas iekrita baseinā ar krokodiliem. Kā saka - jūsu krokodili, jūs arī tos glābiet.

Sestdien Strēlnieka atmiņas var kļūt reālākas nekā dzīve. Horoskops brīdina: pagātnes notikumi šajā dienā mēģinās ietekmēt jūsu nākotni, un jums jāizlemj, vai to atļaut. Mēs visi esam piedzīvojuši nodevību. Ir svarīgi atteikties no lojalitātes tam, kurš nodeva tevi. Atcerieties šo noteikumu. Tas sestdien var noderēt. Emocionāli Strēlnieks būs ļoti neaizsargāts, un, ja nemēģinās aizsargāt savu sirdi, viņš var nopietni ievainot.

Sestdien dzīve sagādās Mežāzim daudz laimīgu iespēju, taču viņš nespēs tās visas izmantot! Fakts ir tāds, ka horoskopa zvaigznes piešķirs Mežāzim zināmu atslābumu un lēnīgumu - iespējams, viņam vienkārši nepaspēs reaģēt uz strauji mainīgo šodienas situāciju. Tātad, ja Mežāzis vēlas satvert veiksmi aiz astes, viņam vajadzētu aktīvāk iesaistīties notiekošajā un nevis žāvāties, raugoties apkārt!

Sestdien zvaigznes iesaka Mežāzim nedaudz atslābināties un pameditēt - pat ja situācija to nemaz neveicinās. Sestdien, sakārtojot domas un jūtas, Mežāzim būs daudz vieglāk tikt galā ar darāmo un pat atradīsies laiks flirtam.

Lai sasniegtu savu mērķi, Ūdensvīriem sestdien būs jāparāda raksturs. Lai uzvarētu maratonā, nepietiek ar ātrumu, jāatrod arī morālais spēks, lai visā garajā ceļā noturētu tempu. Sestdien nedrīkst padoties, pat ja jūsu centieni ilgu laiku nav devuši rezultātus. Horoskops apliecina: Ūdensvīriem šī diena var būt pagrieziena punkts, kā izšķiroša cīņa viņa mazajā karā.

Sestdien pat nevainīgs flirts Ūdensvīriem var izvērsties par kaut ko vairāk. Negaidīti situācija var izkļūt no kontroles, paceļot attiecības jaunā līmenī. Ūdensvīram sestdien atliks tikai izlemt: vai viņam patīk šāds stāvoklis vai nē? Ja Ūdensvīrs ir ieinteresēts cilvēkā un starp viņiem ir “dzirkstele”, kāpēc gan neveltīt laiku, lai iepazītos labāk?

Sestdien Zivīm būs visas iespējas iegūt jaunas paziņas, sava talanta cienītājus un cilvēkus, kurus vienkārši apburs viņu šarms! Enerģiskums liks Zivīm atrasties notikumu centrā un bieži tajās spēlēt režisora lomu. Sestdien Zivis spēs praksē saprast talantīga organizatora noslēpumu: nevajadzētu tērēt laiku, mēģinot atrast atslēgu katra sirdij. Pietiek atrast universālus gājienus, kas patiks vairākumam.

Sestdiena būs diena, kad Zivis un viņu mīļotais cilvēks spējīgi uz nelielu romantisku trakulību, lai viens otru iepriecinātu. Varbūt Zivis pēkšņi bez iemesla gribēs nopirkt ziedus vai pasniegt dārgāku un patīkamu dāvanu, bet vakarā sarīkot vakariņas sveču gaismā. Nepretojieties šiem brīnišķīgajiem impulsiem! Ļaujiet savai mīlestībai būt kā pasakai: ja ne katru dienu, tad vismaz dažreiz.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!