Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Smieklīgais horoskops 2023. gadam

Redakcija
Redakcija

Ja ticam astrologiem, tad 2023.gads ir melnā Ūdens Truša gads (dēvēts arī par Kaķa vai Zaķa gadu). Trusis, kā zināms, ir nasks un jautrs dzīvnieks. Lai piesaistītu gada aizbildņa uzmanību, astrologi visiem iesaka ģērbties spilgti un pamanāmi. Ko vēl viņi iesaka, lasiet turpinājumā.

Auns un Truša gads

Spītīgie Auni 2023. gadā riskē iedzīvoties īstos ragos, ja steidzami nepievērsīs uzmanību saviem dzīvesbiedriem. Pēdējā laikā viņi tik smagi strādājuši, ka pilnībā aizmirsuši par romantiku. Trusis sniegs iespēju atcerēties, ka uz zemes ir vieta jūtām.

Auns - vīrietis iekaros visus ar savu patosu, mērķtiecību un apņēmību. Sieviete - Auns beidzot sagaidīs to laimīgo brīdi, kad uz viņas ielas būs svētki kopā ar dažāda vecuma un dažādas pievilcības pakāpes pielūdzējiem. Uzmanīgi izvēlieties to īsto un vienīgo.

Darbā Aunam vajadzētu atslābināties. Karjeras kāpums nav gaidāms, tāpēc droši var lūgt trīs mēnešu atvaļinājumu un doties pie jūras. Tiesa, arī nekādi papildus ienākumi nav gaidāmi, tāpēc zvaigznes lūdz: taupiet naudu, draugi! Lai gan Auni pēc būtības ir skopuļi un tāpēc Trusim īpaši mīļi.

Varenais Vērsis 2023. gadā jeb ceļvedis tiem, kas vēlas kļūt par miljonāru

Vērši ir spītīgi, gausi un bieži vien - pilnīgi bez humora izjūtas. Visas šīs īpašības sanikno Trusi, tāpēc gada pūkainais saimnieks Vērsim īpašu uzmanību nepievērsīs. Taču tas tieši nāks Vēršiem par labu - viņi varēs mierīgi plūkt sava darba augļus. Debesmanna banknošu veidā tā vien birs uz galvas – tikai paspēj sagrābt čupiņās un tērēt. Pilnīgi iespējams, ka kaut kur Maldivu salās nomirs jūsu nezināmais radinieks un atstās jums miljonus. Vai arī laimēsiet džekpotu.

Darbā gaidāms karjeras uzrāviens. Uzmanieties no nelabvēļiem. Vispār jau Vērsis ir pārāk slinks, lai dusmoties un atriebtos. Kāds patīkams ieradums, piemēram, prasme kustināt ausis vai deguna urbināšana palīdzēs aizmirst par apkārtējās pasaules trauslumu un netaisnību.

Diemžēl smieklīgais horoskops šim gadam nesola romantiskus randiņus. Attiecības ar pretējo dzimumu būs ļoti saspringtas. Tāpēc, ja vien netaisies steidzami skriet uz dzimtsarakstu nodaļu, šogad labāk nejaukt galvu pretējā dzimuma pārstāvjiem. Pretējā gadījumā kļūsiet par grandioza skandāla epicentru ar skaļu lamāšanos, trauku plēšanu un līdzīgiem neaizstājamiem atribūtiem.

Savdabīgie Dvīņi Truša gadā

Kaprīzajiem Dvīņiem komiskais horoskops 2023. gadam paredz veselu virkni notikumu, kuros šīs personas ar divām sejām varēs pilnībā izpausties. Zvaigznes garantē, ka meistarīgi mocīsi tuviniekus ar sliktā garastāvokļa vai miegainības lēkmēm. Turklāt šogad jūs pastāvīgi pārņems visdažādākās Idejas. Tikai jūsu izslavētā intuīcija un attapība palīdzēs ar to tikt galā un izvēlēties pareizo, kura pacels karjeras virsotnēs.
Trusim Dvīņi patīk ar savu mūžīgo mētāšanos no vienas vietas uz otru, draugu un aizraušanos kaleidoskopisko maiņu un nicinājumu pret visu veidu noteikumiem. Šogad Dvīņu pašapziņa būs visaugstākajā līmenī, varēs nesodīti pūderēt citiem smadzenes un pasmieties par tiem sev ērtā veidā.

Tas attiecas arī uz romantiskām attiecībām. Šogad Dvīņi apburoši jokos un savaldzinās visus pa labi un pa kreisi. Ja pratīs laicīgi apstāties, atradīs savu īsto un vienīgo. Vientuļajiem Dvīņiem pat paredzēts Mendelsona kāzu marša pavadītiem soļot pa dzimtsarakstu nodaļu. Turklāt, visticamāk, tiks apmierinātas arī jūsu merkantilās vēlmes.

Vēži, laiks mosties!

Aizdomīgākajiem un skumīgākajiem zodiaka saimes pārstāvjiem Vēžiem šogad būs iespēja beidzot izlīst no savas čaulas un baudīt darba augļus. Kā šī zīme atšķiras no citām? Iespējams, Vēžiem ir visbagātākā iekšējā pasaule, kas citiem paliek noslēpums. Tāpat kā pašiem Vēžiem. Viņiem ļoti patīk ielīst savā migā, apbruņoties ar cepumiem, sagatavot kabatlakatiņus un liet asaras par visādiem niekiem.

Šogad situācija krasi mainīsies. Pirmkārt, gulēt uz dīvāna un nodoties ciešanām nesanāks – būs jāstrādā. Daudz un smagi. Un tas viss tāpēc, ka jūsu iekrājumi šajā gadā katastrofāli beigsies visnepiemērotākajā brīdī. Lai nevajadzētu klīst pa pasauli ar izstieptu roku, būs jānopūlas līdz septītajiem sviedriem, uzrotot piedurknes un citos nepatīkamos veidos.

Otrkārt - Vēžus šogad vajās Veiksme. Šis ir labākais laiks, lai pabeigtu visus iesāktos projektus un pavirzītos pa karjeras kāpnēm. Lai kā gribētos aiz ieraduma pačīkstēt un mesties kārtējās depresijas bezdibenī - savaldiet savus impulsus. Veiksme ir kaprīza dāma. Šogad viņa pievērsīsies jums. Protieties satvert viņu aiz čupra un ievilkt savā midzenī. Atpūtīsieties vēlāk.

Kā tad ar Lauvām?

Lauvām patīk pagulēt, patīk labi paēst, patīk strādāt un vispār viņi mīl dzīvi visās tās izpausmēs. Tāpēc viņi patīk Trusim, un viņš gatavs piešķirt Lauvām visādus labumus un priekšrocības.

Komiskā prognoze 2023. gadam apliecina, ka Lauvas varēs pilnībā lepoties ar to, ka ir tieši Lauvas. Soļojot maigā un erotiskā gaitā, daudzi dzīvnieku karaļi šogad sasniegs savus sapņus. Tie, kas vēlas ieņemt vadītāja krēslu, noteikti tur nokļūs. Ja vien nepalaidīs pa vējam savu šarmu vai nenoslīks nebeidzamu brīvdienu un ballīšu virpulī.

Lauvas, kuras jau sen sapņojušas par ģimeni, beidzot atradīs savu otro pusīti. Vienīgais risks - izvēlēties pareizo pusīti, jo šogad Lauvas burtiski aplenks pielūdzēju pūļi. Sagatavojieties romantisku SMS lavīnai, kaislīgām nopūtām zem logiem un ļoti vilinošu piedāvājumu virpulim doties uz skaistākajām pasaules vietām.

Starp citu, gaidāmi pārrāvumi finanšu plūsmā. Tāpēc vērts izlasīt ko noderīgu par taupīšanu un pielietot padomus praksē. Pretējā gadījumā Lauvas būs spiestas mēģināt saglabāt savu karalisko izskatu tukšā dūšā.

Jaunavas horoskops Truša gadam

Jaunavas ir pedantiskākās un nelaimīgākās zodiaka apļa pārstāves. Viņas ļoti rūpīgi slēpj savas emocijas, lai gan dzērumā var pārsteigt ar stāstu par savu pirmo pārpasaulīgo mīlestību, kas noteikti izrādīsies neticamākā, visīstākā un, protams, traģiskākā. Vispār Jaunavām ļoti patīk runāt muļķības un stāstīt pasakas par savu likteni, kas Trusim ļoti patīk, jo arī pats mīl papļāpāt.

Komiskās prognozes 2023. gadam Jaunavai garantē maz naudas un daudz darba, lai gan viņu ar to neizbiedēt. Šķiet, ka viņām smadzenēs iebūvēts kalkulators. Jaunavām patīk strādāt līdz spēku izsīkumam.

Romantiskajā dzīves jomā Jaunavas sagaida visneticamākie satricinājumi: gan ar plusa zīmi, gan ar mīnusa zīmi. Abas iespējas nāks tikai par labu. Tām, kuras jau sen savā paspārnē sildījušas slaistus un liekēžus, būs iespēja pārraut važas un izrauties brīvībā. Vientuļās Jaunavas, ja vien vēlas, var droši doties medībās, jo viņu šarms būs neatvairāms. Gaidāms, ka pielūdzēji paši kritīs pie kājām.

Svari, atmetiet visas šaubas

Kad lēmums kādā jautājumā jau pieņemts, jūs neatradīsiet nevienu izlēmīgāku par Svariem. Taču, kamēr ir izvēle, viņi mocīsies šaubās un ar savu neizlēmību novedīs citus līdz neprātam. Tieši no šīs īpašības Svariem šogad nāksies atteikties. Lai jau jūnijā nesāktu gausties par tuvojošos nabadzību un bezdarbu, Svariem tūlīt pat jāsāk pieņemt svarīgi lēmumi: par darbu, veselību, mīlestību un naudu.

Ja ilgi šaubīsies – pakāpšanos pa karjeras kāpnēm un bankas konta piepildīšanos neredzēsi kā savas ausis. Pat lai vienkārši noturētos darbā, nāksies pārsteigt priekšniekus ar neredzētu degsmi un radošu pieeju darba pienākumiem.

Tas pats attiecas uz romantiskām attiecībām. Svari jūtas tik neatvairāmi, ka skūpstoties pie viena izpēta apkārtni, bet, atzīstoties mīlestībā, kautrīgi ar plaukstu piesedz garlaikotās žāvas. Tātad, mīļie, šogad jums būs jāpārvar sava iedzimtā neizlēmība un pašiem jāšturmē cietokšņu bastioni.

Skorpions un smieklīgais horoskops

Komiskais horoskops paredz, ka Skorpioni šogad būs zirgā. Visus 12 mēnešus šo sevī iemīlējušos būtni gaida neticamas veiksmes sērija, peļņas lavīna un izdevīgi piedāvājumi. Lai tas notiktu, Skorpioniem vajadzētu veikt vienu nelielu lietu – pārtraukt dzelt visiem pēc kārtas.

Skorpioni necieš iebildumus un čīkstēšanu, tāpēc šogad viņi vēl vairāk grūstīs vārguļus, saraudinās vaimanātājus un ar savu nevaldāmo aktivitāti un entuziasmu iesprauksies visur. Šādas izlēmīgas darbības nesīs augļus. Ar dunkām izdzenājuši visus sāncenšus, daudzi Skorpioni pakāpsies sociālo kāpņu augšgalā. No augšas viņi uzvaroši vicinās savu dzeloni, izsmejot savus mazāk veiksmīgos līdzgaitniekus.

Tas pats attiecas uz mīlestību. Ja vien Skorpioni nesāks sīki rēķināt tēriņus mīļotajam cilvēkam vai intensīvi kalendārā neatzīmēs, cik reižu tuvākie nav priecājušies par dāvanu, tad viņus sagaida īsts jutekliskuma un pateicības okeāns.

Šie romantiskie Strēlnieki

Strēlnieki ir pēdējie romantiķi starp visām citām zodiaka zīmēm. Viņu viduslaiku stila galantums un spēja iedegt lielpilsētas ugunis mazā dzīvoklī padara trakus pretējā dzimuma pārstāvjus. Ar šo prasmi Strēlnieks ļoti patīk Trusim, un tas viņu dāsni apbalvos. Gaidiet jūtu salūtu, jutekliskas atzīšanās un citus kaislīgas mīlestības atribūtus. Turklāt par Mīlestības upuriem kļūs gan paši Strēlnieki, gan viņu pielūdzēji.

Pārējās Strēlnieka dzīves jomas diemžēl tiks apdraudētas. Tāpēc prognozes šim gadam brīdina nenogurdināmos Strēlniekus atlikt darbavietas, dzīvesvietas maiņu un vispār - jebkādas citas izmaiņas. Nevajadzētu pat ievērot diētu – viss jaunais šogad var sagādāt daudz pārsteigumu. Un, kā jūs zināt, tie ne vienmēr ir patīkami.

Rakstīt memuārus gan ir par agru. Būs jāpastrādā. Neliels mierinājums Strēlniekam būs fakts, ka banknotes dažkārt apciemos jūsu maku. Dienvidu salas iegādei nepietiks, bet izsalcis arī nepaliksi.

Mežāži, samaziniet savas ambīcijas

No visiem zodiaka pārstāvjiem Mežāži ir ambiciozākā zīme. Šie cilvēki ir gatavi līdz apnikumam mācīt dzīvot, skalot jums smadzenes ar saviem padomiem un novest līdz histērijai ar moralizēšanu. Un tas viss tāpēc, ka Mežāži ir pilnīgi pārliecināti – viņi simtprocentīgi zina visu par dzīvi! Visas jūsu vēlmes un iegribas viņiem ir... jā, tieši tā – pie vienas vietas. Visam jābūt tā, kā pateica Mežāzis. Un punkts!

Tieši šī īpašība šogad visvairāk kaitēs Mežāzim, jo Trusim pašam patīk sniegt padomus un dot norādījumus. Šāda konfrontācija var radīt situāciju, ka Mežāži visu gadu jutīsies nepieprasīti. Tas var viegli novest pie aizraušanās ar alkoholu vai filozofēšanu. Ne viens, ne otrs ne pie kā laba nenovedīs.

Taču, ja Mežāži nāks pie prāta un samazinās savas ambīcijas, gads izvērtīsies visai pozitīvi: mierīgi, pēc inerces, bez īpašiem uzrāvieniem Mežāži dreifēs līdz gada beigām. Tikai decembrī kā atlīdzību par paklausību un labu uzvedību Trusis viņiem pasniegs konfekti. Tas var būt vai nu ievērojams algas pieaugums, vai aizraujošs romāns.

Ūdensvīrs, vai pasūtīji bagātību? Diemžēl…

Mistiskais Ūdensvīrs ir viena no greizsirdīgākajām zodiaka zīmēm. Viņi ir gatavi būt greizsirdīgi ne tikai uz katru stabu, bet pat staba ēnu. Un tāpēc šajā gadā, kas slavens ar mīlestības pārpilnību un aizraušanos ar īslaicīgiem romāniem, Ūdensvīram klāsies grūti. Viņiem šķitīs, ka visi apkārtējie vienkārši sazvērējušies, lai viņus novestu līdz baltkvēlei: draugi noteikti aiz muguras vij intrigas, bet draudzenes gatavojas izrotāt viņu galvas ar grezniem ragiem.

Sanaidojušies ar draugiem un radiem, Ūdensvīri steigsies meklēt atelpu darbā. Tas jauki. Strādāt nāksies smagi un daudz, jo nauda pazudīs neaptveramos ātrumos, atstājot tikai patīkamas atmiņas. Bagātība nav gaidāma, un Ūdensvīra strīdīgais raksturs novedīs pie tā, ka daudziem nāksies savilkt jostas.

Nezaudējiet drosmi. Līdz rudenim situācija uzlabosies, priekšnieki beidzot pievērsīs jums uzmanību. Daudzi Ūdensvīri noteikti saņems paaugstinājumu. Vai vismaz prēmiju/balvu. Tātad līdz gada beigām Ūdensvīriem būs laiks aizlāpīt visus savus finansiālos caurumus, lai ar jaunu entuziasmu sāktu dzīvi no tīras lapas.

Kur peldēs Zivis?

Prognoze šim gadam paredz, ka visām Zivīm šogad būs jāpieņem ļoti svarīgs lēmums – kļūt par haizivi vai turpināt mētāties pa dzīvi kā mazai šprotei. Lēmums būs jāpieņem gada sākumā, un šajā periodā jābūt ļoti izlēmīgām. Devāt sev vārdu skriet no rītiem - sāciet tieši šodien, nolēmāt atmest smēķēšanu - nekavējoties izmetiet cigareti. Ja izvirzi sev mērķi – ar visiem līdzekļiem kļūt bagātam, tieši šajā minūtē pacel savu pēcpusi no dīvāna un sāc smagi strādāt.

Zivis nav Truša favorītes. Šie spalvainie radījumi cenšas nepievērst uzmanību glumām būtnēm, kas elpo velns viņu zina kā un dzīvo ūdenī. Zivīm tas tikai nāk par labu. Paliekot ēnā, veiksmīgi spēs atrisināt daudzus aktuālos jautājumus un rast risinājumu visām savām problēmām. Ja vien neslinkos.

Šogad Zivīm uzmanīgāk jāizturas pret savu veselību. Piedzeršanās un rijība ir viņu mīļākie grēki. Tāpēc apslāpējiet apetīti, ja nevēlaties nonākt slimnīcas gultā. Taču mīlestībā Zivīm veiksies kā nevienam citam.

Humora pilnu 2023. gadu!