Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 10. maijam

Redakcija
Redakcija

Tavs dienas horoskops 10. maijam
Foto: Iveta Odiņa


Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Auna priekšā var pavērties ļoti vilinoša finansiāla iespēja - ja viņš to palaidīs garām, tad nožēlos vēl ilgi. Iespējams, jaunais projekts prasīs Auniem atteikties no vecā rīcības plāna vai pat atkāpties no kāda jautājuma risinājuma. Ja Auns ir pārliecināts, ka jaunie soļi būs daudz efektīvāki nekā iepriekšējie, viņam vajadzētu riskēt.

Pirmdien Aunam vajadzētu padomāt par savu romantisko attiecību nākotni un dalīties šajās domās ar mīļoto cilvēku. Auna prāts darbosies forsētā režīmā, ļaujot viņam paredzēt situāciju vairākus gājienus uz priekšu. Izmantojot analītiskās prasmes, kuras sniegs pirmdiena, Auns varēs lieliski novērtēt izredzes. Attiecību attīstībai pietiks, ja viņš sev un partnerim izvirzīs kādu kopīgu mērķi.

Pirmdien Vērsim būs visas iespējas izdarīt kaut ko ļoti noderīgu ne tikai sev, bet arī citiem, bet tikai tad, ja viņš spēs izskaidrot apkārtējiem savu novatorisko ideju būtību. Horoskopa zvaigznes Vērsim sola, ka viņa intelektuālais potenciāls pirmdien būs liels, toties komunicēšana ar citiem būs viņa vājā vieta. Tikai aicinot palīgā pacietību un diplomātisku pieeju, Vērsis varēs iztikt bez strīdiem un savu ideju īstenošanā virzīties uz priekšu.

Pirmdien Vērsim vislabākā romantiskā atmosfēra būs tā, kurā viņš varēs baudīt iecienīto mūziku kopā ar mīļoto cilvēku. Nav brīnums, ka par laimīgu cilvēku saka - viņa dvēsele dzied! Lai stiprinātu attiecības, Vērsim pirmdien vajadzētu kopā ar partneri klausīties mūziku. Un nav tik svarīgi, kāda tā būs: opera, populāri hiti vai varbūt katrs padalīsies ar iemīļotās mūzikas TOP izlasi. Vai varbūt karaoke?

Pirmdien Dvīņi var rīkoties negaidīti. Horoskops mierina: Dvīņu spontanitāte būs ilūzija, patiesībā viņi darbosies pēc intuīcijas, kas šajā dienā kļūst par visprecīzāko navigācijas ierīci. Pat tad, ja no malas viņi varētu izskatīties mazliet neprātīgi, jo lēmumi šķitīs neloģiski, drīz kļūs skaidrs, ka Dvīņi izrādīja neparastu gaišredzību.

Dvīņiem būs grūti noskaņoties uz viena viļņa ar mīļoto cilvēku: šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir gatavs darīt tikai to, ko pats vēlas, un nemaz nevēlas nevienam pielāgoties! Tātad, ja Dvīņu otrai pusītei nepiemīt angļu atturība un savaldība, konflikts ir vairāk nekā iespējams.

Ja šajā dienā jūti vēlmi mainīt savu dzīvi - nebrīnies, jo uz Vēzi iedarbojas zvaigznes. Horoskops iesaka pirmdien neslāpēt savu impulsu un patiešām veikt "Augeja staļļu tīrīšanu": ja saproti, ka pienācis laiks savā dzīvē izsaukt atkritumu izvedēju mašīnu, nekavējies. Pirmdiena būs lieliski piemērota, lai atbrīvotos no nevajadzīgā, sapuvušā, apnikušā gan burtiskā nozīmē (veiciet pavasara ģenerāltīrīšanu), gan attiecībās ar cilvēkiem!

Pirmdiena Vēzim būs lieliska diena, lai sāktu darīt kaut ko jaunu. Nav svarīgi, vai tā ir jauna mīlestība, jauns posms attiecībās vai jauna romantiska iepazīšanās. Pat tāda nevainīga lieta kā jauna apģērba iegāde Vēzi var novest pie labām pārmaiņām personīgajā dzīvē. Tāpēc zvaigznes pirmdien Vēzim iesaka drosmīgi iet uz priekšu. Kad viņš virzās uz pārmaiņām, viņa potenciāls pieaug!

Pirmdien Lauvai var rasties grūtības ar organizētību un disciplīnu: viņš pēkšņi vēlēsies pārtraukt savu monotono dzīves ritmu. Nepretojies šai sajūtai! Horoskopa zvaigznes sola, ka, padevies vēlmei kaut ko darīt spontāni un no sirds, Lauva pirmdien nepiedzīvos vilšanos. Šis impulss var ienest viņa dzīvē jaunus iespaidus un emocijas, kā arī radīt idejas jauniem projektiem, kuriem būs visas iespējas gūt panākumus.

Pirmdien mīlestībā Lauvai derētu ļauties eksperimentiem! Protams, tas nenozīmē partnera maiņu (ja Lauvai ir partneris), bet tikai to, ka personīgajā dzīvē derētu ienest daudzveidību! Vientuļajiem Lauvām jebkura iepazīšanās vieta un vietne pirmdien var kļūt par telpu eksperimentiem. Un nebaidies kļūdīties, galu galā visa dzīve ir izmēģinājumu un kļūdu poligons, tas ir, faktiski viens liels eksperiments.

Nedaudz pašdisciplīnas - un pirmdien Jaunavai viss izdosies. Šī diena būs labvēlīga lietišķo un ikdienas jautājumu risināšanai, tā paredzēta darbībai. Horoskops ierosina atteikties no nekā nedarīšanas, pārvarēt slinkumu, pat to, kas slēpj sevi aiz noguruma maskas, un ķerties pie lietas. Būsiet pārsteigta, cik daudz var paveikt 8 stundu laikā. Jaunava paspēs vēl vairāk, ja nevilcināsies lūgt palīdzību un padomu.

Pirmdien būs liela varbūtība, ka kāds trešais mēģinās iejaukties Jaunavas attiecībās ar viņas mīļoto cilvēku. Ja pati Jaunava būs pietiekami noturīga, lai nepakļautos provokācijām, tad viņas partneris var nonākt kāda cita viedokļa ietekmē. Ja dzirdi, ka mīļotais runā ar cita cilvēku vārdiem, mēģini nedusmoties, labāk aizver viņam muti - protams, ar skūpstu! Horoskops apgalvo, ka Jaunavai pirmdien tas būs vienīgais drošais veids, kā atrisināt konfliktu pārī.

Pirmdien zvaigznes iesaka Svariem uzklausīt idejas, kas nāks no malas. Tas var būt kāda cita priekšlikums, kas uzvedinās Svarus pie savējā, apstākļiem atbilstošā risinājuma. Turklāt pēkšņi var izrādīties noderīgs projekts, kuru Svari uzsāka jau sen, bet nepabeidza. Pirmdien galvenais būs ātri reaģēt uz apstākļiem un nekautrēties piedāvāt savus pakalpojumus. Tālāk viss ies kā pa sviestu!

Pirmdien Svaru personīgajā dzīvē var pienākt brīdis, kad viņiem jāpārdomā attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņi pamazām nonākuši strupceļā, vai varbūt viņiem vienkārši nepieciešams neliels uzmundrinājums. Ļaujot visam ritēt savu gaitu, Svari tikai pievērs acis uz problēmu. Ja viņi vēlas to atrisināt, pirmdien viņiem būs kārtīgi par to jādomā, vēlams - kopā ar partneri.

Pirmdien Skorpiona domas mētāsies no vienas idejas pie otras! Tas nepavisam nenozīmē, ka visas viņa domas būs vērtīgas, taču Skorpiona prāts būs atvērts un brīvs no šabloniem, kas nozīmē, ka varbūtība pirmdien radīt kādu ļoti veiksmīgu ideju būs ļoti liela. Galvenais – prast izcelt patiešām vērtīgās domas no pārējo pūļa. Bet tieši ar to, kā sola horoskopa zvaigznes, Skorpionam var būt problēmas.

Pirmdien Skorpiona dvēselē plosīsies kaislības, viņš vēlēsies rīkoties, lai ko mainītu attiecībās ar mīļoto cilvēku, taču kaut kas viņam traucēs izdarīt to, ko uzskata par svarīgu un nepieciešamu. Mīlestības horoskops norāda, ka pirmdien Skorpions būs bezspēcīgs un nevarēs šo situāciju ietekmēt. Vienkārši jānogaida, jo visi mēģinājumi mainīt situāciju radīs vēl sliktāku rezultātu.

Pirmdien Strēlnieks var līdz ausīm iegrimt kādas problēmas, pat vismazākās, risināšanā. Prātā uzmācīgi skanoša melodija; darba jautājums, kas neliek mieru; spēcīgas emocijas par kādu sīkumu - tas viss pirmdien izsitīs no ierindas Strēlnieku, neļaujot viņam koncentrēties uz kaut ko patiešām svarīgu. Tomēr tam būs savas priekšrocības: ienirstot savā mikrokosmosā, Strēlnieks spēs saprast lietu būtību līdz atomiem un molekulām. Tas viņam palīdzēs jautājumos, kuriem nepieciešama rūpīga pieeja un pat sīkumainība.

Lai kādi būtu Strēlnieka vakara plāni, horoskops iesaka tos pārvērst romantiskos! Ja izbrīvēsiet laiku, lai tiktos ar mīļoto cilvēku, jūs gaida kaisles pilns vakars! Strēlniekam, kurš vēl nav saticis dvēseles radinieku, pirmdien pavērsies lieliskas iespējas viņu atrast. Lai to izdarītu, viņam jādodas uz kādu vietu, kur līdz šim vēl nav bijis. Šī diena Strēlniekam gatavo pārsteigumus!

Pirmdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim meklēt savu ceļu - ja ne citu sirdīs, tad vismaz viņu prātos. Cilvēki, kuru viedoklis Mežāzim nav vienaldzīgs, pirmdien spēs pilnībā novērtēt viņa jaunās idejas un nestandarta pieeju. Laika gaitā tas ļaus viņam nostiprināt savas pozīcijas vai statusu. Tātad, Mežāži, netērējiet laiku: ja vēlaties parādīt savu intelektu vislabvēlīgākajā gaismā - drosmīgi dodieties uz priekšu!

Pirmdien Mežāzis, visticamāk, nespēs izvairīties no sentimentālām sarunām par romantiku, nostalģiskām atmiņām un tamlīdzīgiem dvēselisku sarunu uzplūdiem! Nemaz nevajag izvairīties! Gluži pretēji, pirmdien Mežāzim būs noderīgi pārrunāt ar kādu viņa mīlestības pārdzīvojumus un uzklausīt citu cilvēku domas par šo jautājumu. Tas viņam palīdzēs tikt skaidrībā par jūtām un saņemt atbildes uz jautājumiem, kas viņu patiešām uztrauc.

Pirmdien Ūdensvīra prātā nāks daudzas idejas par mājsaimniecības darbiem, vasarnīcas vai mājas labiekārtošanu. Tiklīdz tās parādīsies, tā prasīs izlēmīgu rīcību. Tā kā šādas lietas netiek darītas vienatnē, plānu īstenošanā Ūdensvīri vēlēsies iesaistīt ģimenes locekļus. Komandējošā attieksme pirmdien Ūdensvīram nodrošinās daudz pretenziju no tuviniekiem. Darbs jāpadara, bet kāpēc komandēt? Un vai Ūdensvīrs ir tik pārliecināts par saviem grandiozajiem plāniem?

Ja Ūdensvīra attiecības ar mīļoto cilvēku tagad ir krīzes stadijā, tad pirmdien būs lielas iespējas tās vēl vairāk saasināt. Ūdensvīra nesavaldība un vieglā aizkaitināmība novedīs pie ārkārtīgi negatīviem rezultātiem, un tāpēc horoskops iesaka atteikties no mēģinājumiem "nopietni parunāties": šī diena nav piemērota attiecību skaidrošanai. Labākais veids, kā izkausēt ledu, būs ļauties kaislei - tikai gultā Ūdensvīrs patiešām sajutīs un sapratīs partneri!

Pirmdien Zivju mājās vai uz darbagalda var valdīt briesmīgs haoss - Zivis, pat ja vēlēsies, diez vai spēs atbrīvoties no nekārtības. Horoskopa zvaigznes saka, ka viņu dzīvē notiek pārmaiņas, un apkārtējais haoss ir tikai šī procesa atspoguļojums. Zivis būs pārāk aizrāvušās ar jaunām globālām idejām un plāniem, lai tērētu laiku nieka nekārtības satīrīšanai. Tomēr nebūtu par sliktu to izdarīt - ja ne pirmdien, tad vismaz nākamajās dienās.

Mīlestības horoskops pirmdienai norāda uz kādu robežu klātbūtni, kas ierobežo Zivis viņu vēlmēs. Kaut kas traucē sasniegt pilnīgu tuvību ar mīļoto cilvēku, un tas visnegatīvākajā veidā var ietekmēt Zivju noskaņojumu. Tā kā maz ticams, ka pirmdien būs iespējams izmest no prāta sirdslietas, mēģiniet novērst šķērsli, kas stāv starp jums un otro pusīti, vai vismaz izdomājiet skaidru plānu, kā to izdarīt. Tikai tad varēsiet mierīgi nopūsties un pievērsties citām rūpēm.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!