Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 6. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Aunam komunikācija diez cik labi nepadosies: pārāk bieži viņu varēs pārprast. Lai izvairītos no nepatikšanām, savas taisnības pierādīšanu un vispār jebkādas nopietnas sarunas labāk atlikt uz citu dienu. Ja paslēpties no visiem neizdodas, mēģiniet mazāk runāt un vairāk klausīties, vai vēl labāk - sazinieties rakstiski, tā būs vieglāk analizēt un pamatot savas atbildes.

Uz attiecībām iepriekš minētais neattiecas. Ja Auns atlika nopietnu sarunu ar mīļoto cilvēku, ceturtdien tai būs īstais laiks. Nav jēgas ilgāk kavēties: padomājiet par argumentiem un apņēmīgi dodieties uz priekšu! Lai cik sarežģīta ir tēma, ceturtdien būs labākais laiks paskaidrojumiem. Šī diena būs arī piemērota, lai atzītos mīlestībā. Ja brīvajam Aunam ir kāds prātā, parādiet savu attieksmi - uzaiciniet uz randiņu. Labāk tikt noraidītam un doties jaunos meklējumos, nekā tērēt laiku. Tomēr horoskops sola, ka ceturtdien noraidīšanas varbūtība ir ļoti maza.

Ceturtdien visu dienu Vērsis var sajust uzmācīgu spiedienu no malas. Varbūt viņu steidzinās termiņi, vai varbūt - apstākļi vai apkārtējo prasības. Jebkurā gadījumā, visticamāk, Vērsis nespēs atbrīvoties no spiediena, kas nozīmē, ka viņam būs ar to jāsamierinās. Labākais, ko Vērsis var darīt ceturtdien, ir palikt vienatnē un mēģināt mierīgi nodarboties ar savām lietām, nenovēršot uzmanību un neskatoties apkārt.

Ceturtdien Vērsim nevajadzētu baidīties pateikt mīļotajam cilvēkam “nē”. Vai vismaz "es padomāšu", ja Vērsis nevēlas viņu apbēdināt. Pat ja Vērsis parasti viegli pakļaujas sava partnera teiktajam, ceturtdien situācija var piespiest uzstāt uz savu. Lai atteikums neizskatītos demonstratīvs, labākais, ko Vērsis var darīt, ir mierīgi izskaidrot tā iemeslus. Ja mīļotais ciena viņa viedokli, tad noteikti to sapratīs.

Ceturtdien Dvīņiem būs reta iespēja gūt izrāvienu kādā lietā! Galvenais ir nepalaist garām īsto brīdi, lai, kad tas pienāktu, rīkotos izlēmīgi un skaidri. Pateicoties aktīvajai, uzstājīgajai rīcībai, Dvīņi ceturtdien spēs tikt tālu uz priekšu! Viņiem šī diena jāizmanto, lai apsteigtu konkurentus.

Dvīņu mīlestības horoskops ceturtdien viņus brīdina par briesmām apmaldīties savās ilūzijās! Viņi var pārprast mīļotā (vai kāda viņiem tuva) cilvēka vārdus vai rīcību, pieņemot vēlamo par esošo. Lai neviltos cerībās, Dvīņiem šajā dienā nevajadzētu piešķirt pārāk lielu nozīmi nejaušiem komplimentiem vai solījumiem, kas doti, pakļaujoties apstākļu spiedienam.

Ceturtdien Vēzim būs paaugstināta taisnīguma izjūta! Viņš dedzīgi aizsargās savas vai kāda cita intereses, ja uzskatīs, ka apkārtējie šīs intereses apspiež. Nu, dažreiz nav slikti "pastāvēt uz savām tiesībām", un nolikt pārkāpēju pie vietas. Tomēr Vēzis ceturtdien spēs saskatīt tiesību pārkāpumus pat tur, kur no tiem nebūs ne smakas. Vai kur šo pārkāpumu var saskatīt tikai ļoti lielā mikroskopā.

Ceturtdien Vēzim būs iespēja uzzināt viedokli par savu personīgo dzīvi. Šo viedokli paudīs kāds cilvēks no malas, iespējams, kāds radinieks vai paziņa, vai varbūt pavisam cits. Ceturtdien Vēzim nevajadzētu apvainoties, ka kāds iekļuvis viņa mīlas problēmu pašā būtībā, jo varbūt ar viņa muti runās patiesība!

Ceturtdien Lauva var pavadīt visu dienu patiesības meklējumos, būdams stingri pārliecināts, ka tā atrodas kaut kur netālu. Viņa patiesības meklējumi var attiekties uz visu: attiecībām ar citiem, darbu, personīgo dzīvi. Tomēr lai kā Lauvai šķistu, ka taisnīgums drīz triumfēs, diez vai tas tā būs. Lauva var būt pārsteigts, atklājot, ka patiesība tīrā veidā ir gandrīz bezjēdzīga lieta, un tā nevienam nav vajadzīga.

Ceturtdien Lauvai būs iespēja kā ar jaunām acīm paskatīties uz kādu no seniem paziņām. Daži notikumi vai vārdi, vai varbūt smaids vai skatiens ceturtdien ļaus Lauvas sirdij pukstēt straujāk. Tomēr, pirms mesties mīlestības virpulī, skaidri jāsaprot iespējamās sekas. Romantisko attiecību starp draugiem negatīvais aspekts ir tas, ka, ja mīlestība laika gaitā izplēn, arī no vecās draudzības gandrīz nekas nepaliek pāri.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka iet tikai taisnus ceļus! Mēģinājumi spēlēt viltīgu spēli un vēl jo vairāk - kaut ko slēpt vai sagrozīt - var beigties bēdīgi. Tātad, ja Jaunava vēlas iegūt vēlamo rezultātu, viņai būs jārīkojas atklāti. Apkārtējie cilvēki ceturtdien novērtēs Jaunavas godīgumu un taisnīgumu, taču saziņā nevajadzētu iet pārāk tālu: pat atklātībai ir savas robežas.

Ceturtdiena mudinās Jaunavu kritiski izturēties pret savu mīļoto cilvēku. Tomēr zvaigznes saka, ka viņas kritika ne vienmēr būs vietā, un prasības - pārāk augstas. Vai nav pienācis laiks nedaudz nolaist latiņu? Pat ja Jaunavas mīļotais izmētā netīrās zeķes un neatceras precīzu viņu iepazīšanās datumu, tie ir sīkumi, vai ne? Nav vērts dramatizēt, no mušas uztaisīt ziloni: kurš teicis, ka nolaidība mazās lietās noteikti izpaužas lielās?

Ceturtdien dažos jautājumos Svariem, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, būs jāsaka tas, kas no viņiem tiek gaidīts, nevis tas, ko viņi patiešām domā. Vai arī īstajā brīdī jāklusē par savām šaubām. Neko darīt, atklātība ne vienmēr ir vietā, un vēl jo vairāk - svarīgās sarunās. Ceturtdien, sakot visu kā ir, Svari var kaitēt gan paveicamajai lietai, gan paši sev. Ja viņi atturēsies no komentāriem, var būt uzvarētāji.

Ceturtdien Svaros sašutumu raisīs mīļotā vārdi: viņš atļausies paust savu neapmierinātību ar viņu. Tomēr tā vietā, lai apvainotos vai pasūdzētos par notikušo labākajam draugam (draudzenei), Svariem vajadzētu padomāt par otrās pusītes vārdiem: varbūt viņa nemaz tik ļoti nekļūdās? Horoskops iesaka Svariem apdomāt saņemto informāciju un tikai pēc tam pāriet uz pašaizsardzību. Ceturtdiena būs tā diena, kad kļūdīties ir ļoti viegli.

Ceturtdien lietišķos jautājumos Skorpions būs apņēmīgs un kaujinieciski noskaņots. Kāpēc mēģināt atsiet mezglu, ja to var pārcirst? Pats interesantākais ir tas, ka dažos jautājumos šādi radikāli pasākumi var palīdzēt - bet ne visos. Tāpēc Skorpionam labāk ceturtdien nepietuvoties darbiem, kas prasa iedziļināšanos un smalku pieeju. Vai arī iepriekš samierinieties ar to pilnīgu un beznosacījumu izgāšanos.

Ceturtdien Skorpionam, kuram pašlaik nav attiecību, var šķist, ka viņš ilgojas pēc karstas, saulainas vasaras. Patiesībā Skorpionam pietrūkst silto jūtu, kuras ir klātesošas attiecībās ar mīļoto cilvēku. Viņam vajadzīgs kāds, kurš varētu saprast, uzmanīgi uzklausīt un sasildīt viņa dvēseli. Viss, kas Skorpionam šajā dienā vajadzīgs, ir neskumt un negarlaikoties vienatnē. Horoskops saka, ka daudz jaukāka Skorpiona stratēģija būs iziet no mājas un doties pastaigā. Tikšanās ar mīlestību jau ir tuvu!

Ceturtdienu Strēlniekiem labāk pavadīt ar aizbāztām ausīm: horoskops iesaka neklausīties tenkās un baumās, neiesaistīties tukšās diskusijās ar kolēģiem vai tuviniekiem. Sarunas un vēl jo vairāk strīdi nav domāti ceturtdienai! Burtiski uz līdzenas vietas tie var izraisīt konfliktus. Lai tas nenotiktu, Strēlniekam šajā dienā vajadzētu iedziļināties darbā, mājās palasīt grāmatu vai noskatīties filmu, kuras sižetam jāpievērš īpaša uzmanība. Lai klusēšana netiktu uztverta kā vienaldzības izpausme, esi savaldīgs, bet labvēlīgi noskaņots pret apkārtējiem.

Labas ziņas: jebkurai Strēlnieka iniciatīvai mīlestībā ceturtdienā ir lielas iespējas gūt panākumus! Vai esi sapņojis pierunāt savu mīļoto īpašām draiskulībām gultā? Šī ir tava diena. Vai domājat par ģimenes papildināšanu? Dodiet mājienu par to. Ceturtdien Strēlnieka šarms būs tik liels, ka dvēseles radinieks būs gatavs gandrīz uz visu, taču nevajadzētu to izmantot pārāk nekaunīgi. Neprasi pārāk daudz...

Iespējams, ka ceturtdienā Mežāzis aizkaitinās citus: viņš būs gatavs uzstāt uz savu, pat ja tas nodara kaitējumu citiem. Lai neradītu nevajadzīgus konfliktus, Mežāzim vajadzētu izlemt, kādi jautājumi viņam ir principiāli svarīgi, un uzstāt tikai uz tiem. Horoskops atgādina veiksmīgu sarunu noslēpumu: piekāpties sīkumos, lai beigās uzstātu uz svarīgo. Mežāzim šajā dienā jābūt īpaši iejūtīgam pret bērniem un vecākiem radiniekiem: neizturieties autoritāri pret tiem, kurus atbruņo mīlestība pret jums!

Mežāža mīlestības horoskops ceturtdienai sagatavojis kādu kaitinošu šķērsli: ļoti iespējams, ka viņam vilšanos sagādās mīļotā rīcība vai aizvainojums par viņa vārdiem. Mazajā traģēdijā daļēji var būt vainīgs pats Mežāzis, pareizāk sakot, viņa ceturtdienas noskaņojums: jau no rīta viņam gribēsies dramatizēt situāciju, un viņš mierīgi varēs no mušas uzpūst milzīgu ziloni. Lai izvairītos no attiecību saasināšanās, šajā dienā nesteidzieties mētāties ar apsūdzībām un sarkastiskām piezīmēm - divreiz pārdomājiet situāciju un savus vārdus.

Ceturtdien lietišķos jautājumos Ūdensvīrs var veikt izlēmīgus, pat radikālus pasākumus - it īpaši finanšu jomā. Tā vietā, lai septiņas reizes nomērītu, viņš būs apņēmies septiņas reizes nocirst! No vienas puses, pastāv iespēja, ka Ūdensvīrs neapdomīgi izkaisīs naudu pa vējam. No otras puses, cīņas spars ceturtdien viņam palīdzēs izlemt par tiem finanšu soļiem, kuri jau sen ir nobrieduši.

Ceturtdien Ūdensvīram būs iespēja parādīt savu mīlestību un rūpes: otrā pusīte pieprasīs viņa uzmanību un atbalstu. Lai cik aizņemts Ūdensvīrs būtu, horoskops iesaka atrast laiku, lai palīdzētu mīļotajam cilvēkam. Pat ja partneris noskaņots uz skandālu, jāsavaldās un jāmēģina uzzināt, kas tik ļoti sabojāja viņa garastāvokli, jo jums gan prieki, gan problēmas jādala uz abiem!

Ceturtdien Zivīs var pamosties kritiķis. Turklāt kritika vairāk būs vērsta uz citiem, nevis sevi. Zivis var domāt, ka viņu aizrādījumi liek citiem nokaunēties un labot kļūdas, taču patiesībā tā nebūs. Ceturtdienas gudrie Zivju padomi tiks izkaisīti vējā, bet kritika var kļūt par aizvainojuma avotu. Tāpēc pašām jāizlemj, vai ir vērts tērēt nervus un spēkus kritikai, bez cerībām uz pozitīvu rezultātu.

Ceturtdien Zivīm būs iespēja atbrīvoties no dažām personīgām problēmām, kas viņas pēdējā laikā nomāc. Vai vismaz sākt no tām atbrīvoties. Zvaigznes iesaka šajā nolūkā veikt konkrētus pasākumus: varbūt vajadzētu no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku vai, ja Zivis ir vienas, jādodas tur, kur ir iespēja iepazīties. Sirds dziļumos Zivis precīzi zina, ko darīt, un ceturtdiena būs piemērota diena, lai to izdarītu.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!