Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:447, Did:0, useCase: 3


Video: Zelenska biroja padomnieks: Ejiet na..j ar saviem piedāvājumiem, dodiet ieročus!

Redakcija
Redakcija
Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska biroja vadītāja padomnieks un populārs blogeris Oleksijs Arestovičs ikdienas sarunā ar krievu advokātu un Krievijā pazīstamu opozicionāru Marku Feiginu, analizējot jauno Itālijas piedāvājumu, Vācijas, Ungārijas, Francijas un citu Eiropas valstu lēno ieroču piegādi un nostāju pamiera jautājumos, palūdza atļauju izteikties skaidri un krieviem saprotamā valodā vēlreiz pasūtīja šos pamiera piedāvātājus slavenā kreisera Moskva pēdās un atgādināja, ka šo visu jau ir dzirdējis un piedzīvojis 2014. gadā.

Arestovičs: Vecā Eiropa ( Itālija, Vācija, Francija, Ungārija) negrib, lai Ukrainu sakauj, bet negrib arī Ukrainas uzvaru, jo uzvarētājvalstij ir liela iespēja kļūt par noteicošo spēku Eiropā. Tāpēc šo valstu līderi klausa Krievijas poropogandas aģentūru, lavierē un mēģina atrast sev izdevīgus vidusceļus, kas Ukrainai nav un nebūs pieņemami. Nekā tāda nebūs un Ukraina nekam līdzīgam nepiekritīs un savu teritoriju Krievijai miera vārdā neatdos.

Piedāvājam videofragmentu no sarunas. Brīdinām, ka no 1:26 min. video skan necenzēta leksika krievu valodā

Marka Feigina un Oleksija Arestoviča notikumu apskatu katru vakaru 22:00 iespējams skatīties ŠEIT.
Vērtējums: