Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:447, Did:0, useCase: 3


Pārsteidz savus mīļos ar labāko!

Redakcija
Redakcija

Svētki ir lielisks brīdis, kad ir iespējams iepriecināt savu mīļo cilvēku ar kādu īpašu pārsteigumu. Ja aptrūkušās idejas, ko dāvināt, tad noteikti ir vērts ielūkoties DavanuSala.lv piedāvājumā, kur atradīsi dažādus aizraujošus piedzīvojumus ikvienai gaumei!

Piedzīvojumi gaisā

Lēciens ar izpletni, lidojums ar gaisa balonu, lidojums ar lidmašīnu, paraplānu vai planieri – šie ir tikai daži no piedzīvojumiem gaisā, kas ļaus piedzīvot vēl nebijušas sajūtas. Ja zini kādu, kura sapnis vienmēr bijis pacelties augstu gaisā – dāvanu kartes piedzīvojumiem gaisā, būs izcila dāvana tiem, kuri par to vienmēr domājuši!

SPA un skaistuma dāvanas

Ja vēlies iepriecināt kādu sev īpašu cilvēku ar atpūtu, tad noteikti ir vērts ielūkoties sadaļā “SPA un skaistuma dāvanas”. Masāžas, sejas procedūras, manikīrs un pedikīrs, SPA programmas un rituāli – viss nepieciešamais, lai ļautos neaizmirstamai atpūtai. Šī būs izcila dāvana kādam no ģimenes locekļiem, pārim vai draugiem. Atpūsties ir pelnījis ikviens no mums, tāpēc šī būs lieliska dāvana ikvienam!

Dāvanu kartes gardēžiem

Vakariņas, degustācijas, branči, kā arī dažādas kulinārijas meistarklases – ja pazīsti kādu, kurš būtu priecīgs par šādu dāvanu, tad noteikti ir vērts izvēlēties kādu no dāvanu kartēm gardēžiem. Tā būs lieliska dāvana dzimšanas dienā vai kādos citos īpašos svētkos. Tā būs lieliska iespēja dāvanas saņēmējam iepazīt jaunas garšas un nesteidzīgi baudīt maltīti kādā no restorāniem visā Latvijā.

Nodarbības un kursi jaunu prasmju apgūšanai
Apgūt kaut ko jaunu ir iespējams jebkurā vecumā. Dāvanu karte dažādu prasmju apgūšanai būs lieliska motivācija kādam apgūt ko tādu, ko, iespējams, jau ilgu laiku ir bijusi vēlme izmēģināt. Fotogrāfiju kursi, jāšana, golfa nodarbības, valodu kursi, mūzikas nodarbības, braukšanas nodarbības un daudz kas cits – DavanuSala.lv piedāvājumā atradīsi dažāda veida kursus savu sapņu īstenošanai!

Ja tuvojas kādi svētki un meklē labāko dāvanu saviem mīļajiem, ielūkojies DavanuSala.lv piedāvājumā. Dāvanu karšu internetveikals atvērts 24/7, kas nozīmē, ka jebkurā laikā tev ir iespēja iegādāties piedzīvojumu saviem mīļajiem cilvēkiem!