Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:447, Did:0, useCase: 3


Aicina ziedot Krievijas raķešu uzbrukumā cietušajai Kijivas bērnu slimnīcai Okhmatdyt

Redakcija
Redakcija

Aicina ziedot Krievijas raķešu uzbrukumā cietušajai Kijivas bērnu slimnīcai Okhmatdyt
Foto: https://unn.ua/


Krievijas armijas un iedzīvotāju nežēlībai nav robežu. Raidīt savas nāves raķetes bērnu slimnīcai ir īpaša cietsirdība un prātam neaptverams noziegums.

Aicinām ziedot palīdzībai Okhmatdyt bērnu slimnīcai Kijivā. Mūsu ziedojumi neatdzīvinās gruvešos mirušos, bet dos cerību izdzīvojušajiem, sniegs praktisku atbalstu un parādīs, ka mums nav vienalga.

Ziedot iespējams:

- portālā Ziedot.lv: ziedot.lv/slimnīcai
- zvanot uz ziedojumu tālruni 90 20 40 20 (maksa par zvanu 1,50 eiro)

Ziedojumi Okhmatdyt bērnu slimnīcai Kijivā tiks nodoti sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Ukrainā.

"Krievijas teroristi atkal masveidā uzbruka Ukrainai ar raķetēm. Dažādas pilsētas: Kijiva, Dņipro, Krivijriha, Slovjanska, Kramatorska. Vairāk nekā 40 dažāda veida raķetes. Tika bojātas dzīvojamās ēkas, infrastruktūra un bērnu slimnīca,Un visai pasaulei ir jāizmanto visa sava apņēmība, lai beidzot izbeigtu Krievijas triecienus. Putins nes tikai slepkavības. Tikai kopā mēs varam panākt patiesu mieru un drošību.": paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.