Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Ko var sagaidīt no kolagēna lietošanas

Redakcija
Redakcija

Daudziem ir priekšstats par kolagēnu kā par vispusīgu līdzekli dažādu vecuma pazīmju ārstēšanai vai aizkavēšanai. Tie, kas par to neko daudz nav dzirdējuši, kolagēnu mēdz uzskatīt par brīnumlīdzekli gan šī vārda labajā, gan sliktajā nozīmē. Vieni tam piedēvētās daudzas labās īpašības uzskata par pazīmi, ka patiesībā šis produkts nekam nav vērts un ir kārtējais vispārējais uztura bagātinātājs. Cits cilvēks no šī produkta sagaida pārāk daudz, nemaz neiedziļinoties, kam konkrētais kolagēna pulveris vai dzeramais kolagēns ir paredzēts.

Kolagēns ir pilnīgi dabīga viela, kas, pirmkārt, atrodama katra cilvēka paša ķermenī. Kolagēns ir tā viela visās mūsu ķermeņa daļās, kas nodrošina saistaudu noturību. Organisms šo vielu uzņem no pārtikas produktiem un ražo, to sintezējot. Vecumā pēc 30 gadiem pakāpeniski sintēzes tempi samazinās, tāpēc novērojams arī mazāk kolagēns cilvēka organismā. Kolagēns ātrāk noārdās, kā atjaunojas, tāpēc var novērot dažādu saistaudu elastīguma samazināšanos. Tas var izraisīt gan grumbas, gan vājākus kaulus, locītavas, gan neveselīgākus nagus un citas ķermeņa daļas.

Lai nodrošinātu kolagēna līmeņa saglabāšanos, var lietot kolagēna aizvietotāju – pulverveidīgu uztura bagātinātāju, kas darbojas, lai aizvietotu ķermenī nesašķelto kolagēnu. Tas papildina ķermeņa kolagēna krājumus, tādā veidā aizkavējot negatīvos ķermeņa novecošanās procesus.

Ja kolagēna lietošana jums ir radījusi interesi vai arī meklējat labāko kolagēna produktu, ar kuru aizvietot šobrīd lietoto uztura bagātinātāja produktu, vislabāko izvēli , kur kolagēnu pirkt atradīsiet portālā Kolagens.lv. Šajā lapā iespējams iegādāties Eiropas Savienībā ražotu kolagēnu, kurš ir pārbaudīts un sertificēts Latvijā kā uztura bagātinātājs. Tā ir būtiska detaļa, jo daudzi izplatītāji iepērk zemas kvalitātes kolagēnu nu izplatītājiem Āzijā. Nereti šādi produkti ir vispārīgi, tas nav specializēts kolagēns kauliem, kolagēns muskuļiem, kolagēns matiem vai kolagēns nagiem, kolagēns locītavām vai kolagēns ādai.

Kolagens.lv mājaslapā atrodamās kolagēna atsauksmes liecina, ka šī produkta iegāde nebūs jānožēlo. To īpaši atzinīgi vērtē tieši tie kolagēna lietotāji, kas iepriekš ir pamēģinājuši citu izplatītāju kolagēna produktus, bet vīlušies.