Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Izdevniecība Avots piedāvā “Delikāta problēma. Aizcietējumi”

Redakcija
Redakcija

Lai kā gribas pasmaidīt vai sašust (“..nu vai tad tiešām par to būtu jāraksta!?”), skarbā patiesība ir tā, ka no šī veselību apgrūtinošā stāvokļa cieš daudzi. Un ne vienmēr atvieglojams rodams, apmeklējot aptieku vai izbrīvējot laiku ikdienas sporta nodarbībām, ēdot jogurtus ar šķiedrvielām un dzerot litriem ūdens. Un ne vienmēr ir prātīgi ķerties vērsim uzreiz pie ragiem, jo, rīkojoties nepareizi, var iedzīvoties nevēlamās un vēl netīkamākās sekās.

Jebkurai problēmai vispirms būtu jāatrod īstais cēlonis, un tad jāpiemeklē sev pieņemamākais risinājums. Tālab šī izdevuma sākuma daļa veltīta simptomiem, iespējamajiem ciešanu avotiem, savukārt otrā – dažnedažādiem līdzekļiem un metodēm. Atsevišķi izdalītas gan bērnu, gan pieaugušo likstas un to ārstēšana.

Lai palīdzētu katram sirdzējam izraudzīties sev tuvāko un arī reāli īstenojamo metodi, šeit ir atrodama informācija gan par dzīvesveida maiņu un diētu, gan dažādiem medikamentiem. Ir iztirzāti arī dalītā uztura plusi un mīnusi, kā arī tradicionālās tautas metodes, kas liek lietā ārstniecības augu spēku.

Atsevišķa uzmanība pievērsta arī alternatīvajiem risinājumiem, piemēram, adatu terapijai, hirudoterapijai, fizioterapijai u.c.

Grāmatas noslēguma sadaļā apkopotas dažnedažādas ēdienu receptes (sākot no salātiem līdz pat desertiem un dzērieniem), kas noderēs arī tiem, kuriem akurāt patlaban viss ir it kā kārtībā.