Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Jūrmala aicina uz bezmaksas jogas, ciguna, nūjošanas un ielu vingrošanas nodarbībām pludmalē

Redakcija
Redakcija

Jūrmalas pilsētas pludmalē sākušās bezmaksas jogas, ciguna, nūjošanas un ielu vingrošanas nodarbības kvalificētu treneru vadībā. Bezmaksas nodarbības pludmalē, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu, Jūrmalā notiek jau vairākus gadus un ir atzinīgi novērtētas no iedzīvotāju un pilsētas viesu puses.

Jogas nodarbības Jūrmalā tiek rīkotas jau trešo gadu. Šovasar joga, sākot ar 26. jūliju, notiks trīs reizes nedēļā – trešdienās plkst. 18.00 Majoru pludmalē Tirgoņu ielas galā, piektdienās plkst. 10.00 Mellužos pie upes, Ezeru ielas peldvietā un sestdienās plkst. 8.00 Kauguru pludmalē pie Kauguru glābšanas stacijas Kapteiņa Zolta ielā 123. Nodarbības vadīs jogas skolotājs, Latvijas Universitātes Indijas studiju un kultūras centra lektors Arnis Siliņš un jogas pasniedzējas Sanita Siliņa un Alise Putniņa. Vairāk informācijas par nodarbībām pa tālruni 28634670 vai uzdodot jautājumu e-pastā: info@Yoga-art.lv.

Iedzīvotāji aicināti arī uz ciguna nodarbībām, kuras vadīs Dr., ciguna skolotājs un medicīnas ciguna dibinātājs Latvijā Igors Kudrjavcevs, instruktori Nataļja Krivčenkova un Gunita Galiņa-Kalniņa. Sākot ar 23. jūliju nodarbības pludmalēs notiks trīs reizes nedēļā: otrdienās plkst. 18.30 Mellužu pludmalē Peldu ielas galā, ceturtdienās plkst. 18.30 Majoru pludmalē Tirgoņu ielas galā un svētdienās plkst. 11.00 Kauguru pludmalē Kapteiņa Zolta ielā 123, pie Kauguru glābšanas stacijas. Tālrunis uzziņām 22322476.

No 20. jūlija uzsāktas regulāras nūjošanas nodarbības. Nūjošanas nodarbības ar nūjošanas tehnikas apmācību un maršrutu vadību ir paredzētas visu vecuma grupu un dažādas fiziskās sagatavotības līmeņa dalībniekiem. Pēc nepieciešamības tiks nodrošināts arī nūjošanas ekipējums un speciālistu konsultācijas. Svētdienās nūjošana notiks Kapteiņa Zolta ielā 123, pie Kauguru glābšanas stacijas divos laikos – plkst. 9.30 un plkst. 11.30. Savukārt ceturtdienās nūjošanas nodarbības notiks Dubultos, plkst. 18.30, satiekoties Baznīcas ielas galā pie izejas uz jūru. Nūjošanas nodarbības vadīs sertificēts nūjošanas treneris Māris Romanovskis. Tālrunis informācijai 27717372.

Aicinot uz fiziskām aktivitātēm dabā, divas reizes nedēļā dažādām iedzīvotāju vecuma grupām tiek piedāvātas arī ielu vingrošanas nodarbības. Otrdienās un ceturtdienās Kauguru pludmalē pie Kauguru glābšanas stacijas Kapteiņa Zolta ielā 123 plkst. 17.30 un Majoru pludmalē pie ielu vingrošanas stieņiem Kaiju ielas galā plkst. 19.30. Ielu vingrošanu un vispārējās fiziskās sagatavošanas treniņus vadīs pieredzējuši ielu vingrotāji Nauris Burtnieks un Gustavs Gedrovics. Tālrunis informācijai 28777784.