Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Aktivitātes turpat mājas pagalmā, kas jāizmēģina šovasar

Redakcija
Redakcija

Vasara ir piemērotākais laiks āra aktivitātēm, un nebūt nav tā, ka kaut kur jādodas, lai, baudot saules starus un vasarīgo siltumu, interesanti pavadītu laiku. Lai iedvesmotu kopīgi pavadīt laiku un bērni skolas brīvlaiku nepavadītu pie ekrāniem iekštelpās, piedāvājam vairākas aktivitātes, ko kopā ar ģimeni šovasar izmēģināt turpat mājas pagalmā.

Ūdens cīņas

Uzvelciet peldkostīmu, izvēlieties rīkus – ūdens pistoles vai ūdens balonus, un aiziet! Ūdens cīņas būs ne tikai jautra atrakcijas visiem ģimenes locekļiem, bet arī patīkama veldze un alternatīva peldei. Protams, jāatceras, ka saplīsušos balonus zālē atstāt nav vēlams.

Dārza baseini

Lieliska piemājas izklaide ir dārza baseini. Xnet.lv interneta veikalā ir pieejami dažādu izmēru dārza baseini – tādi, kuros mazākie bērni var droši rotaļāties un arī tādi, kuros pieaugušie spēs mesties peldus.

Dārza baseinu tāpat kā jebkuru baseinu var aprīkot ar palīgierīcēm – trepītēm, lai atvieglotu iekāpšanu tajā, slidkalniņiem un dažādām piepūšamām atrakcijām. Dārza baseini ir lielisks risinājums, jo sezonās, kad tos nevar lietot, tos var noglabāt citur.

Badmintons

Garajos un gaišajos vasaras vakaros vējš bieži vien pierimst pietiekami, lai baudītu lielisku badmintona spēli. Tā kā badmintona aprīkojums ir viegls, pat vecāka gada gājuma cilvēki var spēlēt šo rakešu spēli un nav jābaidās par to, ka tiks gūtas traumas.

Sporta spēles

Ja ir basketbola, futbola vai volejbola bumba, protams, to var pielietot tām paredzētajam mērķim, vai izdomāt savu spēli, kurā sacensties.

Batuti

Lieliska aktivitāte, kas ļauj izbaudīt īsus mirkļus bezsvara stāvoklī ir lēkāšana pa batutu. Xnet.lv interneta veikalā pieejami batuti, kas piemēroti gan mazākajiem, gan lielākajiem ģimenes locekļiem. Lai izvairītos no traumām, ko var gūt lēkājot pa batutu, jo īpaši, ja vēlaties iegādāties lielu batutu, jāpievērš uzmanība drošības risinājumiem - sieniņām un polsterējumam. Protams, neatkarīgi no aprīkojuma, vēlams bērnus neatstāt bez pieaugušo uzraudzības.

Gigantiskās galda spēles

Ja rokdarbi ir hobijs, lielāko daļu galda spēļu iespējams izveidot pašiem. Lielformāta dambrete vai yahtzee, būs piemērota aktivitāte gan jaunākajiem ģimenes locekļiem, gan senioriem.

Kempings dārzā

Lieliska vieta pirmajai kempinga pieredzei mazajiem ir turpat piemājas dārzā. Bērni gūs aizraujošas atmiņas par nakti, kas pavadīta dzirdot vēja šalkoņu, bet vecākiem būs sirdsmiers par to, ka, ja nakšņošana teltī bērniem tomēr neiet pie sirds, mājas ir turpat blakus. Ja nakšņojot ārā ir skaidras debesis – raugieties zvaigznēs! Izmantojot dažādas viedtelefonos augšupielādējamas aplikācijas, iespējams atrast pazīstamākos zvaigznājus un zemei tuvākās planētas.

Gleznošana

Veidojiet abstraktus, radošus darbus, vai centieties uzgleznot piemājas dārzā ziedošās rozes. Pat, ja šķiet, ka neprotat gleznot, tas ir lielisks meditācijas veids. Gleznošana mājas pagalmā ļaus neuztraukties par to, ka krāsas nonāks uz baltā dīvāna, tapetēm vai paklāja.

Laika kapsulas gatavošana

Palūdz katram ģimenes loceklim ievietot kapsulā kādu vēlējumu sev, fotogrāfiju, apgalvojumu par nākotni. Izvēlieties piemērotu vietu un aprociet laika kapsulu, lai pēc 10 gadiem kopīgi to atvērtu. Šādu tradīciju var izveidot kopā ar ģimeni un draugiem. Svarīgākais, lai trauks, kuru izmantosiet laika kapsulai ir ūdensdrošs, papildus drošībai aptiniet to ar izolācijas lentu. Neaizmirstiet uzņemt foto, jo tas būs orientieris, kas ļaus kapsulu pēc gadiem atrast.
Aprīkojumu dažāda veida aktivitātēm atradīsi interneta veikalā Xnet.lv - ieskaties piedāvājumā un izvēlies sev tīkamāko šīs vasaras izklaidi!