Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Video: Eks-rallists stāsta par reālām halucinācijām Dakāras rallijā

Redakcija
Redakcija
Portāls Sportacentrs.com piedāvā fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” jaunākās epizodes, kurā bijušais rallists Krišjānis Caune atcerējās rallija "Parīze - Dakāra" vairākas epizodes. Viņš neslēpa, ka sportistu nogurums šajā rallijreidā ir tik milzīgs, ka dažbrīd nācies saskarties ar halucinācijām. Viņam pašam šķitis, ka mašīna vienā mirklī iebraukusi tunelī, bet Caunes komandas biedrs - pilots Jānis Naglis kādā no ātrumposmiem apbraucis neesošus kokus.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com", kā arī TV4 kanālā. Raidījuma vērtība ir bijušo sportistu atklāti un līdz šim nedzirdēti stāsti par piedzīvoto karjeras laikā.

Epizode pilnā garumā skatāma ŠEIT!
Vērtējums: