Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Video: Labākie volejbolisti tiekas Lucavsalā! Sūti savu pieteikumu jau tagad

Redakcija
Redakcija
Jau trešu gadu pēc kārtas aktīvos sportistus gaida vērienīgs pasākums divu dienu garumā "Lucavsalas kauss" pludmales volejbolā. Kausa izcīņa notiks Rīgas svētku laikā, 14. un 15. augustā, Lucavsalas aktīvās atpūtas teritorijā. Turnīrs gaidāms gana spraigs un interesants, jo tajā sacentīsies ne vien vīriešu, bet arī sieviešu komandas.

Svarīgi! Vārdiskie pieteikumi sacensībām jāiesniedz līdz 2015. gada 10. augusta plkst.17.00, rakstot uz e-pastu: beachz@inbox.lv, klāt norādot arī abu spēlētāju vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un telefona numuru.Divas dienas, divi spēles laukumi, paši labākie volejbolisti, vērtīgs balvu fonds un pozitīvas emocijas visas nedēļas nogales garumā!

Nokļūšana līdz Lucavsalai ir ērta - personīgo auto var novietot gan netālu esošajā stāvlaukumā, gan pie Modes un izklaides centra Rīga Plaza un līdz Lucavsalas parkam doties ar kājām. Izmantojot Rīgas sabiedrisko transportu, var braukt ar 19. vai 24. trolejbusu, pieturvietas nosaukums "Lucavsala", var izmantot arī 223. minibusu. Tāpat tiek gaidīti arī velosipēdisti.

Būs aizraujoši ne vien turnīra dalībniekiem, bet arī pasākuma skatītājiem. Plašāku ieskatu par pasākuma norisi un komandu pieteikšanās kārtību, aicinām gūt, noskatoties nelielu video interviju ar "Lucavsalas kausa" sacensību direktoru Klāvu Zaļkalnu.

Lai ir saule, enerģija un sportisks noskaņojums! Tiekamies Lucavsalā!

Sacensības organizē: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvalde sadarbībā ar SIA „O-SANDS”.
Vērtējums: +1