Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Video: Olimpiskais reportieris izaicina Latvijas labākos biatlonistus

Redakcija
Redakcija
Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Desmitajā raidījuma epizodē Olimpiskais reportieris Edgars Buļs dosies uz Vācijas pilsētu Ruhpoldingu, lai klātienē redzētu Pasaules kausa posmu biatlonā un iejustos sacensību režīmā kopā ar Latvijas Olimpiešiem Oskaru Muižnieku un Andreju Rastorguveju. Pasaules kausa posms Rupholdingā, netālu no Minhenes, pulcē tūkstošiem skatītāju un pasaules jaudīgākos biatlonistus. Olimpiskais reportieris Edgars Buļs šoreiz ieskatīsies biatlona pasaules aizkulisēs, novērtēs 20 kilometru trasi kopā ar Olimpieti Oskaru Muižnieku un noskaidros visu par slēpju smērēšanu, vaskošanu un pārbaudi pirms starta. Skatītāji arī varēs uzzināt, vai sportisti vispār dzird atbalstu no tribīnēm, un noskaidrot, vai Latvijas fani tiešām ir visur.

Sapratis, ka iespēja pašam izmēģināt Pasaules kausa trasi viņam liegta, Olimpiskais reportieris šoreiz pieņems citu izaicinājumu – aprunāties ar biatlona zvaigzni Martēnu Furkadu. Vai Edgaram tas izdosies, un vai Furkads ir biatlona Lebrons Džeimss, uzzināsim jaunajā IZAICINĀJUMA epizodē. Raidījuma OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Tas skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām.

Jau pavisam drīz LMT Olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Ziemas Olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz Olimpiādi un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.
Vērtējums: