Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Efektīva kosmiskā tehnoloģija skaistām un veselām kājām

Ikkatrs no mums vēlas būt skaists un vesels. Weyergans High Care centrs seko līdzi jaunām un efektīvām metodēm, kā arī piedāvā saviem klientiem procedūras ne tikai skaistumkopšanai, bet arī veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

VACUSTYLER

Lower Body Negative Pressure Device / Zema negatīvā spiediena ierīce ķermenim
Vacustyler ir High-Care Medical pēdējais atklājums un augstas tehnikas ierīce.
Pašlaik Vacustyler tiek veiksmīgi pielietots jau 12 pasaules valstīs gan medicīnā, gan kosmetoloģijā. Pienāk arvien jauni pētījumu rezultāti no praktizējošiem ārstiem (Dominikus hospitālis Diseldorfā Dr.med.Strauss; Dr.Streminski klīnika Ķelnē u.c.).

Šī tehnologija iekļaujas DCT – Diferencētā celulīta terapijā (Weyergans High-Care AG patentēta ārstēšanas koncepcija.), kā arī papildina to. Tā ir ierīce, kas apvieno celulīta ārstēšanu ar vispārējām rūpēm par veselību; tā ir fizioterapijas un kosmetoloģijas apvienojums.
Vacustyler nodrošina ideālu artēriju, vēnu un limfvadu treniņu. Šī metode relaksē nogurušas kājas un nostiprina kāju saistaudus. Tiek ārstētas paplašinātas un varikozas vēnas.

Kā otra sirds.

Kas notiek, kamēr Jūs guļat tūbā?
Dažu sekunžu laikā negatīvais spiediens nomainās ar normālu spiedienu. Šo fāzu ilgums, kā arī biežums ir regulējams.
Fizioloģija: katras negatīvā spiediena fāzes laikā asinsvadi ādā un muskuļos dilatējas. Tajos tiek iesūknētas svaigas asinis, kas piegādā skābekli un barības vielas. Pat bloķētas artērijas kļūst caurejošas un nedzīvi audi atkal tiek apgādāti ar asinīm! Tāpēc Vacustyler ir ļoti ieteicams fleboloģijā. Indikācijas ir smēķētāju kājas, diabētiskā pēda, artēriju blokādes un plašs sāpīgu kāju saslimšanas spektrs, kam līdz šim nebija efektīgas terapijas.

Limfas drenāža un asinsvadu treniņš

Ikvienā negatīvā spiediena fāzē, protams, dilatējas arī vēnas un limfvadi. Tās tiek piepildītas ar šķidrumu un vielmaiņas gala produktiem. Pēc tam seko pozitīvais spiediens, un limfvadi un vēnas tiek saspiestas. Šķidrums, kas tajos bija iesūkts, pie to saspiešanas var tikt virzīts vienā virzienā, saskaņā ar vārstuļiem – no kājām uz ķermeni!

Tādējādi Vacustyler ir limfas drenāžas metode ar papildus asinsvadu treniņu. Lieto: celulīta, tūskas, paplašinātu un varikozu vēnu, medicīnā – arī čūlu ārstēšanā.
Taču notiek daudz kas vairāk!
Ātrā pozitīvā un negatīvā spiediena maiņai, bez ietekmes uz asinsvadiem, ir arī efekts uz ādu, taukaudiem un muskuļaudiem. Šūnu permabilitāte palielinās saskaņā ar difūzijas un osmozes teoriju: skābekļa un barības vielu molekulas iekļūst šūnās, bet oglekļa dioksīds un vielmaiņas galaproduktu molekulas tiek izspiestas no šūnām.Tādējādi ievērojami palielinās mikrocirkulācija, darbojas it kā šūnu “veļas mazgājamā mašīna”. Uzņemtās barības vielas un skābeklis tiek pārstrādātas vielmaiņas galaproduktos un izvadītas no šūnām. Viss ārstējamais rajons – apakšējās ekstremitātes, gurni, ķermeņa lejasdaļa – tiek “attīrīts” no iekšpuses.

Audu “mazgāšana”

Kā zināms, galvenais celulīta rašanas cēlonis ir vāji saistaudi hormonu iedarbības rezultātā. Limfa necirkulē, šūnas kļūst pārpildītas ar vielmaiņas galaproduktiem un audu šķidrums kļūst acīds, zemāks par pH5. Šajā situacijā ir grūti formēt saistaudus, jo tas ir enzematisks process un enzīmi (kolagenāze) nefunkcionē, ja pH līmenis ir zems. Vacustyler atrisina šo problēmu! Vacustyler, attīrot audus no iekšpuses, normalizē pH līmeni. Tie ir labākie apstākļi ādas nostiprināšanai un veselām kājam un pēdām.

Ķermenis & veselība

Tādējādi Diferencētā Celulīta Terapija, kas sastāv no šlakvielu izvadīšanas, taukaudu šķelšanas un saistaudu formēšanas, ar Vacustyler, tiek izdarīta daudz ātrāk un labāk, kā arī DCT tiek pievienota ceturtā kolonna – asinsvadu treniņš jeb “kāju saslimšanu profilakse”.
Tas līdz šim ir neapzināts tirgus kosmetoloģijā un medicīnā – ekskluzīva, patentēta, augstas tehnoloģijas metode.
Sīkāka informācija: Weyergans High Care centrā, Antonijas ielā 10, tālr. 67331198, 29192643

     [+] [-]

, 2010-08-24 17:36, pirms 14 gadiem
uz brīnumiem nav ko cerēt

     [+] [-]

, 2010-08-24 18:03, pirms 14 gadiem
Iespējas plašu plašās

     [+] [-]

, 2010-08-24 18:42, pirms 14 gadiem
izklausās interesanti.

     [+] [-]

, 2010-08-24 23:44, pirms 14 gadiem
Man no tādas tūbas bail...

     [+] [-]

, 2010-08-25 09:23, pirms 14 gadiem
Es dzirdēju, ka esot baigi labais.

     [+] [-]

, 2010-10-07 01:28, pirms 14 gadiem
Es mēģināju to aparātu. Nav nemaz tik briesmīgi - drusku tā kā "sūc iekšā". Un kājām sajūtas patīkamas bija - it kā "skudriņas skraidītu", speciāliste teica ka limfas attece aktivizējoties.

     [+] [-]

, 2011-05-30 07:44, pirms 13 gadiem
diez cik iznak maksat par tadu viziti