Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Efektīvi tautas līdzekļi un receptes pret kāju sēnīti

Redakcija
Redakcija

Ja jums ir niezoša vai dedzinoša sajūta starp pirkstiem vai kāju pēdās, lobās āda un parādījies apsārtums, visticamāk, esat iedzīvojies kāju sēnītē. Atbrīvoties no tās palīdzēs senas tautas receptes, kas ir ne vien vienkāršas, bet arī ļoti efektīvas,

Šī recepte būs piemērota, ja jūtat niezi un dedzināšanu: uzvāriet glāzi stipras melnās tējas, pievienojiet tai sarīvētu rutku un ozola mizas vai skaidas. Ļaujiet maisījumam ievilkties, tad samitriniet tajā marles drāniņu un ietiniet drāniņā kājas.
Atkārtojiet procedūru pāris dienas, līdz sēnīte būs pazudusi.

Ja simptomi ir nopietnāki- āda sākusi lobīties vai uzradušās čūlas, jums būs vajadzīga sekojoša recepte: vienādās devās nātru lapas, ceļmallapas, piparmētras un māllēpes.
Tāpat būs vajadzīga paliela bļoda, kurā mērcēt kājas un divas krūkas: viena ar karstu, otra ar vēsu ūdeni.

Sākumā ielieciet kājas tukšā bļodā un uzberiet pa virsu iepriekš minētās drogas. Tad uzlejiet vēso ūdeni un paturiet tajā kājas 2-3 minūtes. Pēc tam lēnām lejiet klāt karsto ūdeni, tikai neapdedziniet kājas. Rezultātā ūdenim jābūt siltam. Pārklājiet kājas un bļodu ar dvielīti un pasēdiet tā 40 minūtes.
Procedūru atkārtojiet 7 dienas pēc kārtas. Pēc nedēļas sēnīte būs prom un kāju pēdas atkal skaistas un veselas.

Ieskaties! Tas ir vērtīgi!

Šajā Apgāda Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā "Veselīga āda. Hildegardes fon Bingenas receptes" atradīsiet ārstniecības līdzekļus no Hildegardes klostera aptiekas mūsdienīgā izpildījumā.

- Saskaņā ar Hildegardes medicīnu veselības veicināšanai ir būtiski gan dziednieciskie līdzekļi un organisma attīrīšana, gan atbilstošs uzturs, harmonija ar iekšējiem ritmiem, dabu un gadalaikiem, gan arī līdzsvarots dvēseles stāvoklis.

- Šajā grāmatā gadsimtiem glabātās Hildegardes holistiskās ārstniecības receptes un metodes tikušas papildinātas ar mūsdienīgām zināšanām par dziedniecību ar dabiskiem līdzekļiem.

- Pie katra ārstniecības līdzekļa apraksta ir nosauktas konkrētas ādas slimības, kuru novēršanai tas paredzēts, kā arī piedāvātas receptes šo līdzekļu lietošanai skaistumkopšanā.

- Metožu, slimību un indikāciju rādītāji ļauj ātri atrast informāciju par to, kā konkrētā gadījumā atgūt veselīgu un skaistu ādu.

- Šajā aptverošajā rokasgrāmatā līdzās praktiskiem padomiem ādas veselības uzturēšanā, atrodama arī informācija par Hildegardes fon Bingenas dzīvi un pasaules ainu, kā arī kuriozi un interesanti fakti no viņas grāmatām.