Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Tatjanas brīnumainās pārvērtības jeb kā zaudēt lieko svaru. 2. daļa

Tatjanas brīnumainās pārvērtības jeb kā zaudēt lieko svaru. 2. daļa
Tatjana, kas, ievērojot Hazāna diētu zaudēja 60 kg, palīdzību meklēja <b>WEYERGANS</b> veselības centrā, kur tika sastādīta individuāla programma tieši viņai.

Diēta parasti ir ļoti smags pārbaudījums ne tikai emocionāli, bet arī fiziski. Svara zaudēšana ( it īpaši, ja runa ir par lielu svaru ), jauns uzturs, lielāka fiziskā slodze - tas viss ietekmē mūsu ķermeni un rada redzamas sekas. Kā atgūties pēc diētas un stabilizēt gan sārmaino vidi organismā, gan limfteci, gan ādas izskatu? Veselības centram WEYERGANS ir risinājums.

Nesen epadomi.lv tika publicēts raksts par Tatjanu, kas veiksmīgi zaudēja 60 kg (40 gadu vecumā viņa svēra 124 kg) un 4 gadu laikā nav pieņēmusies svarā. Zaudējot tik ātri svaru, āda nespēj turēt līdzi šīm izmaiņām. Tā zaudē tvirtumu, krāsu un sāk nokarāties. Tāpat arī organismam ir vajadzīga kārtīga atjaunošanās. Tādēļ Tatjana, kas, ievērojot Hazāna diētu zaudēja 60 kg, palīdzību meklēja WEYERGANS veselības centrā, kur tika sastādīta individuāla programma tieši viņai.

Pirmajā mēnesī Tatjana apmeklēja Weyergans salonu divas reizes nedēļā. Ņemot vērā lielo svaru, sākumā tika uzlabota limftece, pielietojot Vacustyler.
Vacustyler darbības principa pamatā ir negatīvā spiediena maiņa ar pozitīvo atmosfēras spiedienu pauzes laikā.

Negatīvā spiediena fāzē Vacustyler iedarbībā:
- Paplašinās asinsvadi;
- Uzlabojas mikrocirkulācija;
- Uzlabojas vielmaiņas process audos;
- Palielinās asins apgāde audos, iekšējos orgānos;
- Atslābinās muskuļi;
- Šūnas uzbriest, palielinās to membrānu caurlaidība;
- Samazinās iekaisums;
- Nostiprinās saistaudi

Pozitīvā spiediena fāzē:
- Paaugstinās vēnu un limfvadu sieniņu tonuss;
- Uzlabojas venozā attece un limfas transports;
- Palielinās asinsapgāde audos;
- Uzlabojas vielmaiņas process audos;
- Aizkavējas tūskas veidošanās.

Paralēli mājās Tatjana lietoja Styler krēmu un Styler tēju.
Styler krēma sastāvā ir arnikas, efejas, kliņģerītes, sojas, auzulēna ekstrakti, E vitamīns. Tas paredzēts diferencētai celulīta terapijai, uzlabo ādas stāvokli, limfas cirkulāciju.
Īpaši iesaka lietot arī grūtniecēm, jo novērš kāju tūsku .

Styler tēja ir zaļās, mate, lapačo un sarkanās tējas maisījums. Cilvēkiem ar lieko svaru organismā dominē skāba vide. Tas liecina par to, ka ir vāji saistaudi. Šī tēja palīdz atjaunot sārmainu vidi , novērš celulīta veidošanos, veicina vitalitāti un modrību, kā arī stabilizē imūno sistēmu organismā. Lai paugstinātu tauku vielmaiņu šūnās un veiktu saistaudu nostiprināšanu viduklim ,augšstilbiem,augšdelmiem ,procedūru papildinājām ar vakuummasāžu. Lai tonizētu un formētu izstiepušos ādu uz gurniem,vēdera,grumbas uz krūtīm ar ultraskaņas palīdzību ādā tika ievadīti saistaudu nostiprinoši preparāti.

Pielietojot kombinēto kompresijas ārstēšanu, kuras laikā cilvēks tiek ietīts plēvē vairākās kārtās, izmantojām kanēļa-alģu masku.
Ķermeņa aptīšanas metode ir transporta veids caur limfvadiem, kur vielmaiņas galaprodukti izdalās caur filtrējošiem orgāniem. Šūnā tiek uzlabota vielmaiņa, kā rezultātā āda kļūst gluda, izlīdzinās reljefs, samazinās ķermeņa apkārtmērs.

Divas reizes dienā Tatjana mājās lietoja Alfa Mousse formējošas putas, kas ir speciāli paredzētas vāju saistaudu un celulīta ārstēšanai.. To sastāvā ir fitokompleks, guarana sēklas, kofeīns, aminoskābes, karnitīns.

Tāpat ārstēšanas laikā tika pielietoti mainīgā spiediena aplikatori.
Futūristiskā izskata kausiņi tiek viegli uzlikti uz Jūsu sēžas un saslēgti ar digitālo vadības iekārtu, kas regulē spiediena līmeni kausiņos. Pārmaiņus pozitīvs un negatīvs spiediens tiek nodrošināts kausiņos, kā rezultātā tiek stimulēta audu apasiņošana, limfas caurplūde un nostiprināti saistaudi, kā arī uzlabota vielmaiņa (enzīmi veicina kolagēna un elastīna sintēzi). Šīs sastāvdaļas piedod audiem elasticitāti, tvirtumu un izturību. Tatjana paralēli uzsāka procedūras sejai un lietoja uztura bagātinātāju- Kolamīnu.

Vakuumasāža sejai nostiprināja saistaudus, padarot sejas ādu tvirtu un elastīgu.

Krūšu, vēdera un sēžas zonas ādas ilgstošai nostiprināšanai papildus tika pielietota izotona progrmmu.

Lai ātrāk tiktu sasnigts rezultāts, Tatjana centās dienā izdzert 2.5 – 3 l šķidruma. "Mēs mīlam un cienam savus klientus, sniedzot katram individuālu pieeju un nepieciešamo atbalstu" garantē Judīte Volkova Weyergans centra vadītāja. Konsultācija Weyergans veselības centrā maksā 5 Ls, taču, ja kāda no procedūrām tiek veikta uzreiz, konsultācija ir bez maksas.

Interesanti fakti:

- Viens cilvēks savas dzīves laikā apēd tik daudz uztura, cik sver seši ziloņi;

- Dāņu zinātnieki veica pētījumus ģimenēs, kur auga adoptēti bērni, kam bija zināmi viņu bioloģiskie vecāki, lai izpētītu, vai patiesi eksistē resnuma gēni. Pētījums pierādīja, ka tuklima pamatā ir ēsanas ieradumi;

- Apmēram trešdaļai Latvijas iedzīvotāju ir liekais svars, dažiem – pāris, bet dažiem vairāki desmiti kilogramu;

- Statistika vēsta, ka vīrieši, kam vidukļa apkārtmērs ir lielāks par 102 cm, gandrīz piecas reizes biežāk slimo ar 2. Tipa cukura diabētu nekā tie, kuriem vidukļa apkārtmērs ir mazāks nekā 95 cm. Tas pats attiecas uz sievietēm, kurām vidukļa apkārtmērs pērsniedz 88 cm, riska iespēja palielinās gandrīz četras reizes, salīdzinot ar tām, kuru vidukļa apkārtmērs ir mazāks par 80 cm;

- Salīdzinot 45 Eiropas valstis, visā Ziemeļeiropā
(Latvija ir 30. Vietā) uzturā tradicionāli lieto maz dārzeņu un augļu, turpretī liels ir gaļas un piena produktu patēriņš, kas satur lielu piesātināto tauku daudzumu. Uztura pētnieki lēš, ka patērēto augļu un dārzeņu daudzums nav pietiekams veselības saglabāšanai un slimību profilaksei;

- Bērnam vajadzētu ēst vairāk nekā 200 g augļu un dārzeņu dienā, bet pieaugušam vīrietim – ap 600 g, sievietei – ap 400 g dienā.

Zināšanai

- Vai sekss ietekmē svaru?
Lieko svaru sekss ietekmē labvēlīgi, jo seksuālās attiecības ir psihoemocionāls pārdzīvojums, kas galvā izraisa bioloģiski aktīvu vielu vētru. Dzimumakts organismam rada lielu fizisku slodzi. Tā laikā organisms saražo ļoti daudz hormonu, tomēr liela daļa no tiem pēc dzimumakta var veicināt apetīti. Seksuālā aktivitāte ir saistīta ar hormonu svārstībām, un katru cilvēku tās ietekmē citādi: dažas sievietes, uzsākot aktīvu dzimumdzīvi, kļust spēcīgākas, smagnējākas, citas – efektīvi zaudē svaru. Iespējams, vēlme pēc pilnvērtīgas seksuālās dzīves rada vēlēšanos izskatīties labāk un cilvēki rūpīgi seko savam svaram.

     [+] [-]

, 2010-10-18 15:26, pirms 14 gadiem
šitā pierunāsiet ar uz to salonu aiziet

     [+] [-]

, 2010-10-18 19:33, pirms 14 gadiem
Fakti par Latviju nav diez ko iedvesmojoši

     [+] [-]

, 2010-10-18 19:51, pirms 14 gadiem
Jaa, driiz buusim liidziigi amerikaaniem... hamburgeru un hotdogu eedaaji.

     [+] [-]

, 2010-10-18 21:13, pirms 14 gadiem
Malacis Tatjana, tā turpināt turēties!

     [+] [-]

, 2010-10-20 08:37, pirms 14 gadiem
Jānis rakstīja: Jaa, driiz buusim liidziigi amerikaaniem... hamburgeru un hotdogu eedaaji.
nu nav jau tik traki

     [+] [-]

, 2011-01-11 20:23, pirms 14 gadiem
Bagāts kā grib, bet nabags kā var.

     [+] [-]

, 2011-01-11 20:25, pirms 14 gadiem
Samazināt lieko svaru ir viegli, ja apmeklē e - dietologu