Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Krāsainās kontaktlēcas - mainīt acu krāsu tagad var ikviens

Krāsainās kontaktlēcas - mainīt acu krāsu tagad var ikviens
Lielākas acis, pateicoties BigEyes

Mēs esam pieraduši, ka mainīt izskatu ir ļoti vienkārši. Jau vairākus gadu desmitus sievietes maina matu krāsu. Tomēr acu krāsas maiņa joprojām tiek uztverta kā eksperiments. Neskatoties uz to, ka acu krāsa tiek pārmantota no iepriekšējām paaudzēm, mainīt acu toni vai krāsu mūsdienās var katrs! Inovācija kontaktlēcu nozarē ir panākusi to, ka tagad krāsainās kontaktlēcas var lietot gan tie, kam ir slikta redze, gan tie, kuriem tā ir izcila. Tāpat ir iespējams piemeklēt lēcas gan tumšo, gan gaišo acu īpašniekiem. Latvijā plašākā krāsaino kontaktlēcu izvēle ir interneta veikalā Kontaktlēcas - interneta veikals Linzmarket.lv, kur var iegādāties 120 krāsu un toņu kontaktlēcas, atbilstoši jebkurai gaumei.

Kas jāņem vērā, izvēloties?

Pirmais, kas ir jāņem vērā ir redzes parametri. Ja Jūs vēl neesat kontaktlēcu lietotājs, Jums ir nepieciešama acu ārsta vai optometrista konsultācija.
Ja Jūs esat kontaktlēcu lietotājs, viss ir daudz vienkāršāk: lai iegādātos krāsainās kontaktlēcas, ir jāzina Jūsu redzes parametri.
Izvēloties kontaktlēcas, būtu jāņem vērā arī Jūsu ādas tonis. Piemēram, gaišas ādas īpašniekiem lieliski piestāv gaiši zaļa un gaiši zila acu krāsa. Ja Jūsu ādai ir rozīgs tonis, Jums piestāvēs zilas un violetās kontaktlēcas, bet ja Jūsu ādas tonis ir tumšāks, Jums piestāvēs tumši zila, tumši zaļa un tumši brūna acu krāsa.

Kādas izvēlēties?

Tas, protams, ir gaumes jautājums. Pavisam nesen Latvijā parādījās iespēja iegādāties ColourVue ražotās kontaktlēcas. ColourVue ir viens no lielākajiem lēcu ražotājiem pasaulē, kas uzmanīgi seko modes tendencēm un sekmē inovāciju savā nozarē, tāpēc piedāvājam ieskatu, kas tagad ir modē.

Sešas karstākās 2011.gada tendences ir:

Glamour

Izteiksmīgas krāsas vienmēr ir modē. Glamour kontaktlēcu noslēpums ir unikālie gaismu atstarojoši elementi, kas veido neatkārtojamu kombināciju ar Jūsu dabisko acu krāsu. 6 krāsas, kas jau kļuvušas par klasiku.

Big Eyes

Pāris gadus atpakaļ šīs kontaktlēcas kļuva ārkārtīgi populāras Āzijā, tagad tās ir iespējams nopirkt arī Latvijā. Kontaktlēcas Big Eyes ir īpašas ar to, ka vizuāli palielina acis.

Fusion

Modē ir neparasti krāsu un faktūru salikumi. Tas pats attiecas arī uz krāsainām kontaktlēcām. Ja gribas iegūt neparasti izteiksmīgu acu krāsu, iesakām Jums krāsainās kontaktlēcas Fusion. Katrā lēcā neatkārtojamā kompozīcijā apvienojas 3 toņi.

Star Dust

Star Dust sērijas konatktlēcas iesakām tiem, kas ir gatavi pārsteigt tuviniekus ar neatkārtojamu starojumu! Star Dust sērijas kontaktlēcas priecē acis ne tikai ar zelta un sudraba putekšņu mirdzumu, bet arī ar skaistām krāsām un neparastiem musturiem

Glow

Kontaktlēcas Glow ir domātas spilgtām personībām. Pa dienu – izteiksmīgas krāsas, savukārt diskotēku gaismā tās ne tikai izmainīs Jūsu acu krāsu, bet arī pārsteigs ar fosforiscējošu spīdumu!



Iespēju ir tiešām daudz, tāpēc atliek vien izvēlēties Jums tīkamāko. Lai krāsainās kontaktlecas padara Jūsu skatu uz dzīvi košāku!

Kontaktlēcas var pasūtīt:
Web: Kontaktlēcas - interneta veikals Linzmarket.lv

Tel.: 27880267
Birojs: Brīvības iela 91, ofiss 207 ( darbdienās 10:00 - 18:00)
E-pasts: info@linzmarket.lv

     [+] [-]

, 2011-08-22 10:49, pirms 13 gadiem
Smukas lēcas! Visas tās pašas, tikai vel lielākā izvēlē atradu šeit ColourVUE colour contact lenses online shop - domāju tagad pasūtīt...