Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Iedvesmojošs latviešu meitenes stāsts par smagas slimības uzveikšanu

Redakcija
Redakcija

Izdevniecība “White Book” novembrī laidīs klajā grāmatu “Topi Vesels”, kurā Ance Anna Šternberga dalās savā stāstā par atlabšanu no slimības, ko Rietumu medicīna pasludinājusi par neārstējamu. Ances dzīve pusaudža vecumā apgriezās kājām gaisā – viņai tika diagnosticēta saslimšana, kas var radīt daļēju vai pilnīgu darbspēju zudumu un izraisīt invaliditāti. Tā vietā, lai nolaistu rokas un paklausītu Rietumu medicīnas solījumiem par dzīvi ratiņkrēslā, viņa uzdrošinājās izmantot situāciju sev par labu.

Kopš diagnozes uzstādīšanas ir pagājuši septiņi gadi. Lai gan toreiz ārsti apgalvoja, ka slimība nav ārstējama un ieteica meitenei atvadīties no kustīga dzīves veida, šodien Ance ir enerģiska un vesela. Viņa studē naturopātiju un uztura terapiju Londonā, Naturopātijas medicīnas koledžā (College of Natuopathic medicine), regulāri sporto, atkal un atkal pārliecinoties, ka veselības atgūšanai un uzturēšanai vajadzīgs kas vairāk par ķīmisku iejaukšanos.

Grāmatā “Topi Vesels” autore dalās pieredzes stāstā par slimošanu un slimības uzveikšanu. Viņa stāsta par alternatīvo terapiju izmantošanu un ietekmi uz veselību. Tā kā Ance ir nopietni pievērsusies uztura jomai, grāmatā atrodami arī padomi ēdienkartes dažādošanai, ieteikumi ēst gatavošanai, virtuves noslēpumi veselīgas maltītes radīšanai un, protams, receptes, kas iedvesmos un motivēs rūpēties par pašsajūtu daudz vairāk.

“Ar šo grāmatu es vēlos dot cerību visiem tiem, kuri ir saskārušies ar smagu slimību vai redzējuši savus mīļos ciešam. Vēlos parādīt, ka cerība pastāv, un aiz tās ir laimīga dzīve. Ceru, ka mans ceļš spēs iedvesmot un iedrošinās izmēģināt ko vēl nemēģinātu, palīdzēs palaist vaļā, liks apstāties un izbaudīt to, kas jau sen tiek uzskatīts par pašsaprotamu. Es vēlos, lai šī grāmata sniegtu atspērienu rīkoties, pieņemt lēmumu – turpmāk es būšu vesels.”

Ance Anna Šternberga